UFO afsløringer skjules for offentligheden
- Amerikanerne skjuler UFO viden og teknologi, da disse kan benyttes i ondskabens tjeneste -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Dr. Carol Rosin, Missil forsvars rådgiver

Dr. Carol Rosin, Missil forsvars rådgiver
Vidne: Dr. Carol Rosin, Missil forsvars rådgiver

"Mit navn er Carol Rosin. Efter jeg blev uddannet skolelærer af sjette grad i 1974, blev jeg introduceret for Werner von Braun, rakettens fader. 

Ved mit første møde med ham, sagde han i løbet af de første tre og en halv time til mig:
"Carol, du må stoppe militariseringen af rummet."
Jeg svarede: "Du véd, lærere stopper ikke før til juni."
Han sagde: "Nej, du må forstå. Dette er februar, og du skal stoppe militariseringen af rummet, fordi der fortælles en løgn til alle – at militariseringen af rummet skal ske på grund af djævlens imperium, russerne."
Han sagde, at der er mange fjender, imod hvem vi må oprette dette rumbaserede våbensystem.

Den første af disse fjender var russerne. Derefter ville der være terrorister, så ville der være den tredje verdens lande – nu kalder vi dem slyngelstater eller nationer med uro – så vil der være asteroider, og så gentog han for mig igen og igen, "... og det sidste kort, det sidste kort, det sidste kort ville være den udenjordiske trussel."

Nuvel, da han sagde asteroider, grinede jeg, og da han sagde udenjordiske, vidste jeg, at jeg ikke var enig. Og nu hører vi i nyhederne allerede i dag, at i denne uge indførte de en anden fjende, kun denne gang beskytter vi vore satellitter.

Med andre ord er vi af en eller anden grund nødt til at spendere disse milliarder, at spilde disse dollars på et våbenbaseret system, og det er alt sammen løgn.

Raketingeniør Werner von Braun
Raketingeniør
Werner von Braun

Dette er et system, fortalte han mig, som aldrig vil beskytte nogen. Selv dengang talte han om håndtaske bomber. Han talte om kemikalier, vira, bakterier, biologisk krigsførelse, som disse rumbaserede våben aldrig ville kunne beskytte os imod. Og så fortalte han mig, at hvis man rejser rundt om i verden – hvilket jeg gjorde efter hans død i 1977 – hvor jeg mødtes med mennesker i over 100 lande, som var venner – men ingen ønskede at man byggede rumbaserede våben der.

Jeg blev missilforsvars rådgiver, og jeg arbejdede med mennesker rundt om i verden. Og jeg blev rådgiver for den kinesiske folkerepublik. De ønsker ikke at bygge et rumbaseret våben system. Og han fortalte mig dengang, at det gjorde de ikke.

Han sagde: "Tag til Rusland. De betragtes som vor fjende." Jeg tog selv af sted i et fly. Da jeg tog til Rusland, havde jeg en liste over mennesker, som jeg havde taget fra avisen.

Tjernenko var da på sit kontor. Han var den eneste, jeg ikke fik chance for at møde. De præsenterede mig for dem alle, da jeg kom. Og da jeg kom tilbage, sagde jeg: "Åh, min Gud, denne mand (Braun) fortæller sandheden. Der er ingen trussel."

Og jeg har ventet på denne dag i 27 år. Og jeg forventer at drejningen sker, fordi han forklarede også for mig, at som en militær strateg, som en person der arbejder på MX missil, hvad jeg senere gjorde, sagde han: "Du vil opdage, at der vil komme et vendepunkt for at finde en fjende, imod hvem vi må bygge et rumbaseret forsvar. Og nu må vi forvente denne drejning.

Fordi, sagde han, dele af opskriften for efterretnings interesser er, at de (uro staterne) kunne have et våben, og vi må tage i betragtning, at de har disse våben. Så da de nu har disse våben, må vi bygge disse våbensystemer. Og dette er opskriften – bortset fra, at det alt sammen er baseret på en løgn.

Vi har vidner, som har vist, at disse udenjordiske væsner, at disse fartøjer der kommer her, som ikke er UFOer, det er identificerede flyvende objekter. At vi véd, de er bemandede. Og vi har vidner, som har fortalt, at de kan destruere vore missilsiloer. De kan stoppe en raket, der er på vej ud i rummet.

Vi har vidner, som har arbejdet i sikkerheds sektioner, og som har modet til at stille sig frem og understøtte, hvad Werner von Braun fortalte mig fra 1974 til 1977. Og jeg vil vidne over for Kongressen, at da jeg oprettede Institute for Security and Cooperation in Outer Space (instituttet for sikkerhed og samarbejde i det ydre rum), hvilket jeg nedlagde for få år siden, fordi jeg ikke troede vi havde en chance med det enorme, integrerede verdensomspændende og komplekse våbensystem, at vi i det hele taget havde nogen mulighed for at transformere denne krigsindustri til en rumindustri. En rumindustri, som kan skabe fordele ved at tilendebringe den globale opvarmning, vi kan stoppe energikrisen, vi kan nu producere forureningsfrie tekniske indretninger.


Werner von Braun plejede at fortælle mig, at vi kunne have biler dengang, som kørte rundt uden at røre jorden. Han ville beskrive det for mig, som den rette vej, så vi ikke ville have forurening på denne planet.

Og vi kan løse problemerne med de mennesker, som er pågående, potentielle, og de andre primitive og de andre kulturer på Jorden og i rummet. Vi kan også gøre en ende på våbenkapløbet uden at forstyrre jobbene i industrien, uden at økonomien bryder sammen, ved at forvandle, fortalte Werner von Braun mig, krigsindustrien til en global samarbejdende rum-industri. 
Endelig sagde han, det vil skabe flere jobs og profit på denne planet end i nogen tidligere varm eller kold krigstid. Flere produkter og mere service, som kan tilføres direkte for at løse problemerne på denne planet. Vi kan have en hel menneskehed nu, som lever i fred på Jorden, mellem alle kulturer og alle udenjordiske kulturer i rummet.

Dette er, hvad Werner von Braun fortalte mig i 1974. Og jeg vil vidne over for Kongressen under ed om alt, hvad jeg har sagt, og mere til.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT