Militæret skjuler UFO informationer
- Det er så korrupt, der svindles for mange milliarder kroner årligt, blot for at skjule informationer og teknologier bag udenjordisk teknologier -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Dr. Theodore Loder, Videnskabsmand & Professor

Dr. Theodore C. Loder

Vidne: Dr. Theodore C. Loder

Dr. Theodore Loder er en respekteret videnskabsmand og Professor ved Universitet i New Hampshire.
Efter at have lært fra sin fætter, Brigadegeneral Stephen Lovekin, at ET og UFO emner ikke alene er virkelige, men samtidig er nøglen til teknologier som kunne bevare Jordens miljø og føre menneskeheden ind i det planetariske samfund, blev han talerør for hemmelighederne bag dette emne.

Gennem de seneste fire år, har han opnået erfaringer bag udenjordiske rumskibe, som medlem af CSETI afdeling for forskning. Han introducerer hans arbejde for studenter, videnskabsmænd og lovgivere med det faktum, at vi ikke er alene i universet, og at fredelige forbindelser med udenjordiske er en nødvendighed for Jordens og Menneskehedens overlevelse.

Hr. Loder blev interesseret i UFOer, efter at hans fætter - som havde arbejdet under Præsident Eisenhover - havde fortalt ham, at han personligt havde set materialer fra UFO styrtet i Roswell i 1947. Militæret fremstillede et hav af opdigtede løgne på kort tid, om at materialet stammede fra en vejrballon, og ikke et UFO.
I et interview siger Professor Ted Loder: "Vor planet bliver besøgt at udenjordiske rumskibe, og det er ved at være tiden, hvor menneskeheden også véd det. En af de vigtigste ting er... Jeg tror at de udenjordiske besøger vor planet og prøver at få os til at åbne øjnene. Jeg mener, prøv at se på denne planet. Se på stedet. Vi forurener os selv ihjel. Jeg er tryg ved de udenjordiske, især da de oftere og mere intensivt iagttager os".

Spørger: "Undtagen måske. Jeg har hørt at op til 90 procent af UFO iagttagelserne er falske"

Loder: "Der er mosegas på Venus; det er så latterligt, så latterligt. Men hvis du ser en stor metallisk skive svævende over dit hus, med lys skinnende ned på dig i total tavshed, er det ikke mosegas på Venus. Det er virkelig, altså en virkelig ting".

Spørger: "Normalt hører vi, at Militæret ikke undersøger UFOer; at de ikke tror på den slags. Og mange af deres rapporter dør simpelthen af sygdom... hvad siger du så"?

Loder: "Det er også derfor vi véd, at de er derude. Militæret prøver at forgøjle og trække alt mulig ned over hovedet på folk. De fleste tror på det".

Spørger: "Hvorfor alt det besvær med at dække over noget? Det er et kapitalistisk samfund. Hvis der er store (udenjordisk teknolog) energier derude, tager vi det og gør og rige".

 Loder: "Det er der vi indgår i en diabolsk natur på ting... Der er grupper i Militæret, og industrielle grupper som har arbejdet på denne teknologi i over 50 år... Hvad sker der, når materialet for alvor kommer ud, ikke kun som en artikel men omsider i folks bevidsthed?

Spørger: "Hvordan kan du bestemme, hvad der er virkelig og hvad der er derude?"

Loder: (Holder bogen 'Dagen efter Roswell' op)... "hans arbejde i 60'erne bag scenen var at 'plante' materiale og teknologi fra Roswell styrtet, UFO ulykken, for at tage teknologien ind i industrien i de forenede stater, så de kunne udvikle materialer vi havde brug for... Det er folk med stort indblik og viden, som materialet overlades til."

Spørger: "Men det vises ikke i noget budget nogen steder. Hvis jeg vælger at studere det federale budget, hvor finder jeg så denne hemmelige linie?"

Loder: "The National Security Agency (NSA)... kunne sidste år ikke forklare hvor 2 milliarder US Dollar var blevet af! Så spørg dem om toilet sæder til 150 Dollars, som kun kostede 10 Dollars ved indkøb. Hvad gjorde de af de andre 140 Dollars? Du kan tænke over det. Det figurerer ikke i budgettet, ej heller 10 lag ned.... Jeg ved ikke hvordan det fungerer. Men det fungerer..."

Spørger: "Jeg har hørt at der er liv i universet, men også at udenjordiske rumskibe kommer svævende over parkerede biler og bortfører folk for at eksperimentere, det tror jeg ikke på, selvom jeg har hørt om det."

Loder: "Der foregår bortførelser på den måde du beskriver. En masse af den slags er virkelig sket. Selv militæret har oplevet bortførelser."

Spørger: "Hvad skræmmer dig nu?"

Loder: "Hvad der skræmmer mig er, at denne information ikke når ud til mennesker i verden, for de skal vide besked. Det skal ikke længere være hemmeligholdt.
 

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT