Han så døde lig, skjult i kasser
- Dokumenterer samtidig at et væld at nye teknologier blev taget fra det styrtede UFO i Roswell i 1947 -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Colonel Philip J. Corso, U.S. Army's Foreign Technology Desk

Colonel Philip

Vidne: Colonel Philip J. Corso

Colonel Philip J. Corso, Officer ved den Amerikanske Hær,  beskriver tillige i sin udgivne bog 'The day after Roswell' hans arbejdsopgaver ved U.S. Army's Foreign Technology Desk tidligt i 1960'erne, hvor han fik adgang til genopbygget materiale fra det forulykkede UFO styrt i New Mexicos ørken i juli måned 1947.

Corso bevidner at dette materiale blev skjult indført i den amerikanske industri, og at det var medvirkende til udviklingen af laser teknologi, helstøbte kredsløb, fiber optik og nat-optik.
Corso bevidner tillige at han så fremmede legemer ved Fort Riley, Kansas i 1947.

Han blev nysgerrig omkring nogle forseglede kasser som var gemt i et område på basen på et 'top hemmeligt' sted.
Da han ikke længere kunne styre sin nysgerrighed, begyndte han at åbne de forseglede kasser, for at se hvilke hemmeligheder der måtte gemme sig der.
Da han fik åbnet kasserne og kunne se hvad de indeholdte, blev han chokeret og rystet over hvad han så. 

Indholdet var lagt ned i en tyk glasbeholder, som var omsluttet af en tyk lyseblå flydende væske.

"Først troede jeg at det var et dødt barn som skulle transporteres et eller andet sted hen" forklarede Corso, og fortsatte "det var en 4 fods høj menneske-lignende krop med arme og underligt med kun fire fingre på hver hånd.
Jeg så ikke nogen tommelfinger, kroppen og benene var tynde, og hovedet havde en overstørrelse i en form som en elektrisk pære".

I 1950'erne fik adgang til varierende rapporter i Pentagon omkring de såkaldte 'skamferede kvæg' (som Pentagon omtalte de undejordiske kroppe). Corso bevidner (som utallige har gjort før ham) at fremstillingen af en 'vejr-ballon' var det rene nonsens, men at det forulykkede fartøj i Roswell var af udenjordisk oprindelse.

Dagen efter Roswell ulykken
Dagen efter Roswell ulykken

Han løftede også sløret for det som mange videnskabsmænd ved UFO studierne troede, nemlig at genopbygningen af det forulykkede UFO også have symbolik med de udenjordiske kroppe.
Han bevidner, at de kroppe som blev fundet i UFO vragresterne var af 'kød og blod', og at disse kroppe var skabt til at kunne modstå rysteture ved rumrejser, men de var ikke genskabt fra det forulykkede UFO.
Han bevidner at Pentagon opbevarede de udenjordiske kroppe fra det styrtede rumskib i Roswell på Walter Reed Hospital i Washington D.C.

Corso spekulerede på om den amerikanske regering har en sand mening om hvem der byggede det udenjordiske rumskib som forulykkede, eller hvor de genetiske kroppe som befandt sig i fartøjet oprinder fra.

På tidspunktet for hans død, forårsaget af hjertestop, den 16. juli 1998 i en alder af 83, var han i gang med en opfølgning af hans bog 'The day after Roswell', som han ville udgive med titlen 'The day after Dallas', hvilket løftede sløret for hidtil ukendte skjulte informationer omkring den 22. november 1963, attentatet på Præsident John F. Kennedy.

Efterskrift: Colonel Philip J. Corso døde 16. juli 1998 i en alder af 83.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT