Han var selv med til at skjule UFO teknologier
- Paul Czysz arbejdede i et yderst klassificeret og sektionsopdelt projekt og skjule informationer om udenjordisk teknologi -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Dr. Paul Czysz, Professor i Aeronautical Engineering ved Park College i St. Louis

Colonel Philip

Vidne: Ingeniør Paul Czysz

Paul Czysz (forhenværende ingeniør hos McDonnell Douglas) og professor i Aeronautical Engineering (forskning, design, konstruktion og videnskab i fly og rumfartøjer) ved Park College i St. Louis.

Paul Czysz har været 8 år i Luftvåbenet ved Wright-Patterson Air Force Base, og andre 30 år arbejde han for McDonnel-Douglas i eksotiske teknologier.
Samtidig med at han var ved Wright-Patterson Air Force Base, var han involveret i inddelingen af UFO hændelser over Missouri, Ohio og Michigan.

Disse UFOer blev set af mange mennesker, såvel militærpersonale, de lokale politifolk samt civile personer, og UFOerne blev analyseret til at have en hastighed på 20.000 miles/timen, og de præsenterede ualmindelige manøvre på himmelen og var total lydløse.

Dr. Czysz brugte mere end halvdelen af sin karriere ved McDonnell-Douglas ved at arbejde på klassificering og bestemmelse af disse og blev involveret i at holde disse observationer og hændelser hemmelige for offentligheden.

Han advarede mod den menneskelige tendens til at skabe al mulig ny teknologi i våbenproduktion, og pointerede at vor våben ville blive en endnu større trussel mod Jorden, da ideen var at benytte disse våben mod udenjordiske's indtrængen, da det i så tilfælde blot ville medføre selvmord.

En af de mere interessante nætter jeg havde på Wright-Patterson basen var da jeg var assistent for the 'head officer' over Patterson området.
Der indløb 151 telefonopkald i forbindelse nogle uidentificerede objekter, som kom svævende ned fra himmelen og oplyste store områder. Telefonopkaldene kom fra de statslige politifolk, læger der arbejdede sent på aftenen og alle andre typer folk rapporterede om disse objekter. Via radar havde vi lokaliseret disse UFOer og vi fik ligeledes kald fra passagerfly som havde observeret de flyvende objekter. Det var meget, meget interessant. Disse fyre gav meget klare beskrivelser af, hvad de så. Du ved, i mere end halvdelen af min karriere, beskæftigede jeg mig i yderst klassificerede og sektionsopdelte projekter

Kan du beskrive, hvordan denne proces fungerer?

PC: Du er nødt til at gennemgå baggrundsmaterialet temmelig nøgternt, for at opdele det og sætte et tavshedspligts niveau på det. Det tager mellem seks måneder og et år at få dette baggrundstjek. Når du gør det befinder du dig i et meget sikret rum, og du skal underskrive en erklæring om, at du ikke vil videregive tilstedeværelsen af ​​projektet eller endda besvare et spørgsmål, der kan anerkende eksistensen af ​​projektet. Det er ikke engang på en need-to-know-basis, det er på baggrund af mennesker, der bliver identificeret specifikt til at vide, hvad de arbejder på, og som er direkte forbundet med projektet, så det er meget nært indholdsmaterialet.

Når du har et skjult projekt, kommer finansieringen gennem offentlige kilder, hvoraf ingen vil blive identificeret af arbejdstagerne. Uanset hvor højt et niveau mennesker var involveret i det – ved de måske ikke selv, hvor finansieringen kom fra. Det er bare at underskriver en kontrakt med den amerikanske regering, og finansieringen ville dukke op på det rigtige sted på det rette tidspunkt.

De gigantiske trekanter, som vises over Palmdale bevæger sig meget langsomt - de er meget store og meget langsomme. Det er noget andet, tror jeg, end dem, der vises over Belgien, og som er meget hurtige.

Du kan ikke forklare det med konventionelle fysik. Ved konventionelle fysik, mener jeg motorer, jetmotorer, raketmotorer og fremdriftssystemer, som vi kender dem i dag.
Du hælder brændstof i, det afbrændes og det producerer fremdrift og fremskyder et objekt. I konventionelle fysik, kan du ikke forklare, hvordan mennesket kunne leve længe nok til at bevæge sig meget langt ud over kanten af ​​vores lille solsystem.

Nikola Tasla

Prof. Nikola Tesla demonstrerede evnen til at kunne kontrollere ufattelige store mængder energier.

Så i konventionelle udtryk, nej, du kan ikke forklare det. Det skal være relateret til kvantefysik, hvor ting kan synes at være næsten to steder på samme tid, og vises, og dukke op igen ligesom positroner og elektroner, som de gør når højenergi partikeler kolliderer. Det er en kobling af enhed med den energi, som gennemsyrer plads.
Sandsynligvis var Tesla meget tæt på det, da han sagde, at hvis det får den rette energisystem, rette elektromagnetiske spektrum, ville han kunne drive en base for mennesker på Mars fra Jorden, uden tab af energi. I kvantefysikken og nulpunktsenergi, er det en mulighed.

Sakharov og andre arbejdede på dette og foretog meget overbevisende argumenter for, at stoffet af rummet er som et hav, et energihav, hvor solid energi flyder, og solid energi er massen. Hvis det er sandt, så eksisterer gravitationsbølger, og i virkeligheden, går alt tilbage til Heavysides [fonetisk stavemåde] ligninger. Her er quantum nu ikke masse, men tid. Hvis det er sandt, kan man se på hele universet i et andet lys. En masse ting bliver mulige, at vi tænker umuligt inden for vores nuværende forståelse af, hvad tid, rum, fremdrift og kraft er.

Hvis disse UFOer kommer fra en anden del af universet, må det indebære noget som dette. Selv vores galakse er omkring 100.000 lysår på tværs. Alle de konventionelle fremdrifts mekanismer som vi kender til, vil bare ikke kunne fortsætte indenfor de menneskelige tidsrammer. Når væsener kommer hertil fra en anden civilisation, har de forstået de finere punkter i kvantefysik.

Da jeg var på Wright-Patterson, observerede vi flyvende tallerkener, som svævede fra Columbus til Detroit med en hastighed omkring 20.000 km. i timen.
Dengang tror jeg ikke at nogen i de almindelige aerospace virksomheder ville have haft nogen som helst kendskab til kvantefysik, ormehuller eller andre typer, som vi kender nu. Men hvis du gik til CERN nu og talte med partikelfysikere, ville de sikkert fortælle dig at noget af dette sikkert er muligt, fordi de ser det hele tiden. Der hvor de tror de ser masse, ser de i virkeligheden energi, frosset i en tid, kvante. Det de ser, er virkelig en frossen bundt af energi. Den bevæger sig frem og tilbage næsten uden nogen restriktioner.

Nær St. Louis, var der et temmeligt stort objekt som svævede ned til det sydlige St. Louis. I nogle af mine observationer, bevægede det sig yndigt, men så lige pludselig kunne det bevæge sig 20 kilometer på bare et par sekunder. Jeg har modtaget en masse telefonopkald fra de lokale aviser og tv-stationer som spurgte, hvordan dette kunne foregå. Jeg svarede at jeg ikke ved hvordan det kan finde sted, medmindre jeg forklarer det gennem en kvantefysik forklaring af tid, rum og relationer. Bortset herfra er der ingen måde hvorpå det kan gøres. Og dette objekt var totalt lydløst.

Den hårde del er at finde en fysisk måde at gøre det på. Der er folk der har eksperimenteret med nulpunktsenergi, men hver gang stopper det fordi der sker et uheld. De vil kalde processen kold fusion, men jeg tror ikke det er koldt fusion; jeg synes bare det er en nulpunktsenergi vandhanen. Bortset tre mennesker som jeg kender, har ingen været i stand til at kontrollere det. Når det sker at en eller anden forsker tror at han kan kontrollere det, sker det kun i en kort periode, og det er næsten altid destruktiv.

Der er en fyr, som en af ​​mine venner besøgte i Ann Arbor, Michigan, og som jeg betragter som et matematisk geni, da han rent faktisk har fundet en metode til at kontrollere det på. Han blev bange for, at nogen ville dræbe ham for den viden han havde, og evnen til at udnytte dette, når han kunne kontrollere denne energi. Vi har ikke set ham i fem år, vi ved ikke hvor han er.

I dag har du et energiproblem med prisen på olie. Hvad tror du, der ville ske, hvis du introducerede muligheden for at trykke på denne nulpunktsenergi? Nulpunktsenergi repræsenterer omkring 40-50 megawatt strøm per kubikcentimeter af rummet. Det er en masse magt. Hvis du kunne trykke på den efter behag, så ville ingen kunne sælge benzin eller olie længere. Du kunne bare trykke dig ind, altså koble dig på. Denne energi gennemsyrer hele universet og det svinger hele tiden som stof-antistof interaktion.

Det virker ikke i konventionelle jetmotorer. Man er nødt til at skabe en virkelig nulpunktsenergi-motor for at gøre det. Denne forsker i Ann Arbor, Michigan, havde en sådan nulpunktsenergimotor kørende i sin kælder. Det var ikke forbundet til en strømkilde overhovedet, men producerede den mængde energi han ønskede at tage ud derfra.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT