Observerede UFO ved klippe, tvunget til tavshed
- hvis tavsheden blev brudt, ville hans liv ligeledes blive afbrudt -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Lance Corporal Jonathan Weygandt, US Marine Corps

Lance Corporal Jonathan Weygandt

Vidne: Lance Corporal Jonathan Weygandt

Lance Corporal Jonathan Weygandt: US Marine Corps:

"UFOet svævede på en plads på klippevæggen. Da jeg først så det, blev jeg meget bange.

Da jeg hørte nogen råbe efter mig, troede jeg først at det var de der udenjordiske som kaldte på mig, men det var istedet en officer som råbte:
"Du har ikke været her". "Du har ikke set det her". "Det bliver farligt for dig, hvis det her slipper ud"... min oprigtige opfattelse var og er, at de ville dræbe mig, hvis jeg slap noget af min viden ud til det offentlige.

De havde en løjtnant ved navn, Lieutenant Colonel fra Luftstyrken (Air Force), og han identificerede aldrig sig selv. Og han fortalte mig: "Hvis vi tog dig ud i ørkenen, ville ingen nogensinde finde dig igen".

Jeg forsøgte ikke på nogen måde at teste ham, for at se om han ville gøre alvor af sine trusler, men sagde blot "Yeah", og han sagde: "Du skal underskrive disse papirer. Men du har aldrig set dem. De "eksisterede ikke" og "denne situation er aldrig sket". "Og hvis du fortæller nogen om dette, vil de komme til at savne dig".

De råbte til mig, og skreg vildt: "Du har aldrig set noget. Vi vil være en rigtig familie"

Denne situation var fundamental i otte eller ni timer ..... "Vi tager dig ombord i en helikopter, og vi sparker dig ud over junglen, og dermed afslutte livet for dig."

Disse forskellige agenturer er deres egne. De adlyder ikke nogen lov. De er slyngler. tror jeg, at det er et projekt, som er gået igennem regeringen og at enhver har godkendt det? Nej. Disse fyre opererer på deres egen måde, og ingen véd, hvad de gør. Det er så let at gøre i dag.
Der er ingen forglemmelse, ingen kontrol. De gør lige nøjagtig det, som de ønsker at gøre.

Alvorlige dødstrusler bliver brugt. For de af jer som ikke ved det, kan jeg bevidne at snigskyttere fra marinen og jeg har hørt andre fyre tale om det, og jeg har hørt at disse fyre går på gaden, og stikker og dræber personer.
Jeg kan også bevidne at Hæren gør de samme ting. De bruger deres Delta styrker til at fange disse mennesker i stilhed, for derefter at dræbe dem." 

Efterskrift:

UFOet som vidnet ovenfor beskriver, blev nedskudt, men ikke alle væsener blev dræbt. Blandt andet indfangede man et af væsnerne som man foretager en mængde analyser af, scanninger og andre kontroller.
Dr. Greer venter på resultatet af en DNA test, som med sikkerhed kan afgøre, at væsenet er udenjordisk, og ikke af Jordisk oprindelse.
Væsenet blev indfanget i Atacama ørkenen i Sydamerika, og personer i nærheden har observeret UFOet.
Oplsyningerne samler Dr. Greer sammen med vidneudsagn fra blandt andet Jonathan Weygandt, der befandt sig i området, da UFoet blev skud ned. Såvel interviewet med Weygandt samt transskriberede vidneudsagn er blevet givet til filmproducenten.
Filmen vil være tilgængelig i 2013, senest 2014.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT