Syv UFOer observeret og dokumenteret
- Tidl. præsident Eisenhower's møde med udenjordiske væsener er filmet og komplet dokumenteret -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Mr. Don Phillips, Ingeniør i Lockheed_Skunworks, USAF og CIA entrepenør

Mr. Don Phillips, Ingeniør

Vidne: Mr. Don Phillips, Ingeniør

Don Phillips var ansat i flyvevåbnet ved Las Vegas Air Force Base under en begivenhed, da UFOer blev observeret med enorme hastigheder nær Mt. Charleston, nordvest for Las Vegas.

Desuden arbejdede han sammen med Kelly Johnson på Lockheed skunkworks – med design og konstruktion af U-2 og SR-71 Blackbird.
Han vidner om, at vi ikke kun har disse udenjordiske fartøjer i besiddelse, men at vi også har opnået enorme teknologiske fremskridt fra studie af udenjordiske fartøjer.
Han vidner om at NATO i 1950erne og 1960erne forskede i ET/EBE race oprindelse, og at rapporter blev formidlet til bestemte udvalgte lande.
Don Phillips bevidner endvidere, at der er optegnelser og filmet dokumentation omkring møder mellem udenjordiske væsener og ledere af den amerikanske regering i 1954.

”Angels Peak var et klassificeret radaranlæg. Og der er en masse radar installationer som vi kender dem, men disse er skjulte.
Vi skulle overvåge luftfartøjer som kom fra Las Vegas og ind i Area 51 eller hvad som helst der passerede området.
Det som var mest interessant, passerede en nat i 1966/1967. Denne nat hørte jeg en masse postyr omkring klokken 01:00.

Så jeg besluttede mig for at stå op og gå over til hovedkontoret.
Jeg kom til et område hvor der stod en gruppe på fem personer, som kiggede op på himmelen. Jeg så da også op på himmelen, og da observerede jeg disse objekter, lysende objekter, som bevægede sig med enorme hastigheder … lige da jeg så disse objekter observerede jeg at de foretog manøvre som pludselig at stoppe, for så hurtig at bevæge sig i en helt anden retning. Jeg vil anslå deres hastighed til at være mellem 3.000 og 4.000 km. i timen.
På grund af disse manøvre som objekterne fremviste, var jeg klar over, at de ikke tilhørte os…

Syv UFOer observeret ved Mt. Charleston, nordvest for Las Vegas.
Syv UFOer observeret ved Mt. Charleston, nordvest for Las Vegas.

Og så lige pludselig befandt objekterne sig i en gruppe, som var hundredvis af kilometer borte på himmelen mod vest. Og de kom i en cirkel, roterede ind i en cirkel, og derefter forsvandt de. Jeg tænkte wouw, sikke en præstation.

Sikkerhedssergenten var ligeledes på vagt denne dag, og vi så alle på hinanden og sagde jamen, det er virkelig et eller andet. Han sagde, ”Well, men vi skal ikke fortælle om det vi har set”.

Tja, jeg havde en kammerat som var radionavigatør som hed Anthony Kasar …

Han var næsten hvid som kridt. Han tog et skridt ned ad trappen, og han kiggede på mig og spurgte: ”Så du dem?” Jeg sagde yeah, Jeg så dem, og nogle af stipendiaterne så dem i fem minutter, jeg så dem i mere end 90 sekunder. Han sagde: ”vi så dem på radarskærmen, og vi dokumenterede dem” og fortsatte ”de var ikke noget genfærd. Det var faste reelle objekter”.
De radarsystemer vi benyttede der, ville kun kunne indfange faste objekter, Han dokumenterede at der var seks til syv objekter. Hastigheden blev også estimeret af radaroperatøren og deres scopes".

Spørger: ”Hvordan estimerede de objekternes hastighed?”

Don Phillips: ”De estimerede hastigheden til at være mellem 3.800 og 4.200 km. i timen, svarende til kørehastighed. Disse objekter pilede hen over himmelen. Først lignede de en stjerne. Og så bevægede de sig i alle mulige retninger, eller foretog en lige linie, eller bare svævede…

Disse Ufoer var enorme. De kunne bare pludselig stoppe og fortsætte i en 60 graders vinkel, 45 grader, 10 graders drejning efter et stop. Derefter kunne de straks vende manøvren igen…”

Spørger: ” Havde du hørt om de anti-tyngdekraft fremdrivningssystemer, som der blev arbejdet på, mens du var på Lockheed skunkworks?”

Don Phillips:” Jeg har hørt at det fremdriftssystemet du spørger om, eksisterer. Men den venstre hånd vidste aldrig, hvad den højre lavede, og med god grund…

Vi er i besiddelse af optegnelser fra 1954, hvor der var et møde mellem vore egne ledere i dette land (USA) og ETere, her I Californien.
Og som jeg forstår det fra den skriftlige dokumentation, blev vi spurgt, om vi ville tillade dem at være her og gøre forskning.
Jeg har læst, at vores svar blev godkendt, hvordan kan vi stoppe dig, du er så avanceret? Og jeg vil sige at med dette kamera, og denne lyd, at det var præsident Eisenhower, der havde dette møde.
Og det var på film, lidt ligesom, hvad vi gør nu. Bringe det up-to-date, og NATO rapporten angav at der var 12 forløb. For at foretage et endeligt svar, måtte de have disse kontaktforløb for at forstå hvem de var, hvad de lavede eller hvad de kunne finde på ..

Er disse ET væsener fjendtlige? Well, hvis de var fjendtligt, kunne de have ødelagt os for længe siden, med deres avancerede våben…

Grunden til at de styrtede, var, at deres vejledningsmekanisme blev afbrudt af vores radar og noget udstyr, vi har.

En ekstra validering for mig var, at en af vores kontrakt videnskabsfolk var meget bekymret, fordi Light City Technologies, Incorporated, arbejde med disse teknologier. Han arbejdede på et par af de teknologier, mens han var sammen med en meget fremtrædende efterretningstjeneste af den amerikanske regering.

Den eneste person jeg har talt med om dette, udenfor militæret eller på regeringsniveau, er Dem som jeg taler med nu.

Om ETernes linser: der var nogle øjeæble belægninger, som gjorde det muligt for væsenerne inde i fartøjet at kunne bevæge sig på tværs i minimalt lys, som vi i dag benytter til rumrejser. Disse linser forstørrede lyset, men gav samtidig en bestemt type af klarhed. Min grund til at nævne det nu, er, at det var Jordens læger og specialister som fik dem og som i dag benytter linserne ved undersøgelse og kirurgiske indgreb.

Jeg tror en mængde af det, allerede er dokumenteret af Oberst Corso. Du véd, hvem det er? Well, Der var en masse mennesker der, sammen med ham. En masse ting som der blev fortalt i bogen af Oberst Corso, kan jeg bekræfte, og bekræftes af mennesker jeg har arbejdet sammen med. Så jeg kan sige, jeg véd, det er sandt. Vi taler om de skjulte teknologier og hvorfor, de ikke lader offentligheden få kendskab dertil. De skjuler det simpelthen for offentligheden. Well, der er måske en grund til noget af det.

Regeringen forstod det ikke selv. Vi i luftvåbenet ved måske ikke helt hvad det var. Det tog lang tid at regne ud hvordan de arbejdede med fremmede teknologier som fra Roswell, og hvordan man får sådanne teknologier ind i branchen, hvor det kan gavne folk….

Et af de grundlæggende formål med at arbejde med den teknologi, som jeg gjorde i 1998, var at frembringe de teknologier, som kan hjælpe med at slippe af med toksiner – som kan rense luften, hjælpe med at slippe ud af behovet for fossile brændsler, eller at gøre det mere effektivt. Jeg kan fortælle dig, at teknologierne allerede er startet.

Jeg kan bevise hvad vi har udviklet. Vi kan bevise det.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT