Afsløring af dyb hemmelighed
- Udenjordiske ET'ere afsløret i Italien samt formålet med at de er her - 

Hændelses-dato: 1956-2007
Observationssted:
Italien
Pålideligheds Index: 100 %


Alien baser på planeten Jorden

Uddrag fra original video
Uddrag fra den originale italienske videofilm


Denne tildragelse har været en dyb hemmelighed i mere end et halvt århundrede, men er kun kommet frem for nylig, efter at en af de involverede personer er død. (Bruno Sammaciccia havde bedt om at det skulle holdes hemmeligt indtil efter hans død. Bruno døde i april måned, 2011).

Gennem 1950’erne og 1970’erne havde en gruppe rumvæsener direkte kontakt med en række intetanende mennesker i Pescara. Projektet blev kaldt ”Amicizia”. Disse mennesker ville blive bragt til deres (æteriske) ’baser’ placeret på Jorden, og tilsyneladende ombord på UFOer.

De involverede personer var af høj social og kulturel status, og blandt dem var den bemærkelsesværdige Console Alberto Perego. Dette er en samling dokumentationer og udtalelser fra dem, som også viser fremragende kvalitetsoptagelser og fotografier af fænomenerne, såvel som ’meddelelser’ (af kærlighed og goodwill), givet til os fra disse udenjordiske væsener.

Uddrag fra original videofillm

Uddrag fra den originale italienske videofilm


Det kan være en tilfældighed, men Robert ’Bob* Lazar, en videnskabsmand, som arbejdede med flyvende tallerkener i område S4, Nevada, har engang erklæret at USAF gav ham læsestof omkring udenjordiske (aliens), og i disse dokumenter erklærede man at 56 arter var kendte. Det kunne forklare hvorfor de udenjordiske i Italien kaldte dem selv for W56.


Tildragelsen af ”Venskab” eller simpelthen ”historien”, som vi normalt kalder det, er ganske reel og sandfærdig.
Det involverede en gruppe af italienske og ikke-italienske personer i mange år mellem 1956 og 1990. ”Nogle af disse mennesker er stadig i live, ligesom mig selv”, siger Caspara De Lama og fortsætter: ”Vi havde direkte, ansigt-til-ansigt møder med vennerne (også kaldt W56), som er rumvæsener der kommer fra planeter i vor egen galakse (i en afstand af et hundrede tusinde lysår) samt fra andre galakser. Her på planeten Jorden er det maksimale antal to hundrede, der bor inde under jorden og i undersøiske baser, nogle af dem langs Adriaterhavskysten i en dybde på omkring 20 km / 12 miles. Den første, ”historiske” base blev placeret under området ved Ascoli Piceno, en lille by i det centrale Italien.

"Vennerne" er vores ældre brødre. De er mennesker, ja altså, i sammenligning med jordbaserede, er vi langt mindre end dem. De er meget mere menneskelige, end vi er, og det er derfor, de ikke viser sig. De er ”for” menneskelige… For os er det nemt at smigre dem, men det er endnu nemmere at misunde dem, på grund af deres perfekte menneskelighed… 

Foto og video er dokumenteret ægte
Fotos og Film-negativer er blevet analyseret: Resultat: Ægtheden bekræftet.


"Vennerne" er ikke de eneste rumvæsener (ET’ere) der kommer til Jorden. Væsener fra forskellige andre populationer er blandt os, fordi Jorden er en særlig planet indenfor økonomi af den slags i hele universet. Formålet med vennernes tilstedeværelse er ikke at studere os (de kender og ganske godt, bedre end vi kender os selv!), men for at hjælpe os. Rent faktisk er vennerne ulykkelige over den meget høje rate af had, vold og uretfærdighed på Jorden og omkring den anti-humanistiske tendens indenfor videnskab og teknologi. De er i stand til at aflæse vore tanker og følelser, og kan se hvad vi gemmer bag vor ydre facade…

Eet af de mange direkte vidner

Een af de mange vidner:
Stefano Breccia


Sammenlignet med andre populationer (væsener, fra andre planeter), har 'vennerne' en helt særegen og dyrebar egenskab at tilbyde os: De har en meget speciel og tæt forbindelse med de subtile niveauer som regulerer Jordens skæbne, og med det som de kalder ”Soul of the Universe” ud over det fysiske eller fænomenale niveau. Således har vennerne en form for generel kontrol over alt hvad der sker, men det er kun tilladt for dem at gribe ind under særlige forhold. Alt sker som i et yderst omfattende skakspil, med regler, som jeg ikke engang kan komme røre ved her".


UREDDA – i et af "vennernes sprog" – er energien der produceres af kærlighed mellem mennesker, især mellem 'vennerne' og vor gruppe, efterfulgt af en pagt mellem dem og os, og de mange begivenheder der bragte os sammen.

De udenjordiske baser er store, for eksempel er alien-basen ved Adriaterhavet 300 km. i størrelsen. De udenjordiske "venner", W56, er mellem 1 meter og 6 meter høje.

Dokumentarfilen er på hele 55 minutter, men du kan periodisk se et udsnit af denne video under menuen "UFO med videoer".