NORAD kommando: hold din mund lukket
- Du må observere de udenjordiske UFOer, men du skal holde munden lukket -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Michael Smith, Radar Kontrollør ved det Amerikansk Luftforsvar

Michael Smith

Vidne: Michael Smith

"NORAD [den Nordamerikanske Luftforsvarskommando] véd det.
Senior NCO (underofficeren) trak mig til side og sagde, at NORAD er bekendt med det - det er de eneste mennesker vi noterer.
Vi taler ikke om dette. Vi fortæller ikke nogen om dette. De mennesker, der kender til det, véd det. Vi ser bare til, og ser hvad der sker, og det er det. Det er vores job.
Jeg insisterede på at der måtte være en rapportmappe eller en database over UFO tildragelserne. Han svarede at der fandtes en rapportmappe som er alen tyk, og de første to sider vil omhandle din UFO observationen. Resten af det er dybest set en psykologisk profil af dig, din familie og så videre.

"Når flyvevåbnet går rapporten igennem, kan de fuldstændigt miskreditere dig ved enten at sige, at du var påvirket af medicin, eller at din mor var kommunist eller noget helt andet for at miskreditere dig. Du vil aldrig få en forfremmelse, men du kan komme til at tilbringe de næste tre og et halvt år oppe på Nordpolen, hvor du får lov at bo i et telt og kontrollere vejrballoner. Du ved - intet håb for forfremmelse. Så budskabet var temmelig klart og tydeligt: Du skal bare holde munden lukket og ikke fortælle noget til nogen som helst ...

NORAD meddelte: et UFO er på vej til dit område

"En anden erfaring havde jeg på et tredje holdskift. Jeg var på radarstationen, da NORAD ringede og meddelt mig, at et UFO var dukket på ved den Californiske kyst, og at det ville være i mit område indenfor meget kort tid.

Michael Smith observerede UFOer på radar, efter at disse var set fysisk i et andet område.

"Jeg spurgte, hvad ønsker du at jeg skal gøre?
Og der blev svaret: "Ikke noget, du skal bare se det, ikke skrive det ned."
Vi har en log bog, hvor vi skal nedskrive alle hændelser, som går ud over det sædvanlige.
Men de sagde: "Du må ikke logge det eller noget, du skal bare se det. Vi vil bare lade dig det vide – hold hovedet koldt.”

NORAD var naturligvis godt klar over at mange UFOer kunne observeres på radar, og var også godt klar over hvordan sådanne observationerne ville påvirke personerne, når de første gang så det på radar, og sådanne hændelser sker meget ofte.”

"Regeringen skjuler det ligeledes, de ønsker ikke at nogen som helst taler om det. Men det er så bemærkelsesværdig en teknologi de benytter, de der aliens, hvor de så end kommer fra og hvorfor. Jeg synes bare at alle og enhver bør vide det....

"Som en personlig bemærkning kan jeg tilføje at den første UFO hændelse skete i Oregon, og da jeg kom hjem på orlov, fortalte jeg min far om det. Han blev rød og blå i ansigtet af raseri – han var en gammel krigshelt fra den Anden Verdenskrig og meget patriotisk.
Jeg forklarede ham om disse UFOer, som vi rutinemæssigt observerede derude, og han sagde: ”Nej, Regeringen siger at der ikke findes UFOer.”
Jeg fortsatte: ”Jamen far, jeg siger dig, at jeg har set disse UFOer på radar med mine egne øjne.”
Dertil sagde han at jeg skulle holde op, og om jeg troede at regeringen ville lyve for ham?
Men her er hans søn; jeg ville aldrig lyve overfor ham.
”Han vidste bare ikke hvad han skulle gøre. Det var først nogle år senere, efter Watergate skandalen, at han sagde, ”Hey, sæt dig lige ned og fortæl mig om dine UFO observationer. Regeringen lyver for mig om en lille ting som Watergate, så naturligvis lyver de også om noget stort.”

"Det er en regerings cover-up, der ikke længere behøver at være her. Den kolde krig er for længst forbi. Jeg er overbevist om det samme som Dr. Greer, at den teknologi de fremmede har, kunne frigøre os for fossile brændstoffer og stoppe ødelæggelsen af ozonlaget og så videre. Disse ’fremmede’ har teknologier - de har en masse. Og regeringen kender til det. De har disse aliens, de har disse rumfartøjer, de har teknologien, de har det hele. Der er et hav af tilbage-manipulerende teknologi, det er temmelig indlysende. Efterhånden prøver man fra forskellige Regeringer at vise åbenhed, og fortælle befolkningen at de nu er åbne og lægger informationerne frem, men det er alligevel ikke sandheden, for der bliver kun åbnet og frigivet de dokumenter som ikke laver forstyrrelser i samfundet, og som ikke viser hvilken fantastisk teknologi de udenjordiske besidder.  

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT