Udenjordisk rumskib landede
- et udenjordisk rumskib landede, svævede, og interagerede med Luftvåbenets personel på basen -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Larry Warren: Sikkerhedsofficer, US Air Force

Larry Waren

Vidne: Larry Warren

Larry Warren var sikkerhedsofficer på Bentwaters Air Force Base i England. Han var til stede under et arrangement i 1980, da et udenjordisk rumskib landede, svævede, og interagerede med Luftvåbenets personel på basen.

Efter denne sindsrivende oplevelse - som de mange medarbejdere var blevet vidne til - blev de tvunget til at underskrive dokumenter og fortælle en falsk version af historien.
Larry Warrens vidnesbyrd bekræftes af flere andre militære vidner, som er blevet identificeret. Der er officielle dokumenter relateret til denne begivenhed; fotografi som er tilknyttet hændelsen samt fysiske landing-trace beviser.
Hele denne begivenhed bestyrkes også af Forsvarsministeriet officielle Nick Pope, den fem-stjernede Admiral, Sea Lord, tidligere chef for forsvarsministeriet, Lord Hill-Norton, samt sergent Clifford Stone.


"Vi gik igennem en geigertæller, og der var kraftigt udslag hos en af fyrene, og et eller andet blev taget ud fra hans lomme. Personen blev øjeblikkeligt fjernet. Og jeg vil sværge mit liv på, at jeg aldrig sidenhen har set ham. Han var fjernet. Det er sket for masser af mennesker. Det førte også til selvmord, som flyvevåbnet har ansvaret for. Det er en ægte person, med et rigtigt navn ..."

Tvunget til tavshed
"Vi blev bragt ind, og de lagde retshåndhævelses dokumenter på skrivebordet foran os. Vi var omkring 10.
Og der var en, to, tre, fire, fem, seks, syv stabler af fortrykte dokumenter.
Det ene var en fortrykt erklæring, alle generiske af hvad vi så - som ikke var, hvad vi så.
Dokumentet beskrev at vi havde fri, og at vi kun så ukendte lys blinke inde mellem træerne. Jeg husker det så tydeligt.
Jeg spurgte, ’hvad vil der ske, hvis vi ikke underskriver det, Major Zigler’? Han sagde at vi ikke havde noget valg. Og han tilføjede: ’ Jeg har intet andet valg, end at tvinge dig til at underskrive det….’.

Skulle havde været 'fordampet'
”To personer kom op bag hver af os, og jeg husker at en eller anden holdt noget op mod mit ansigt, og jeg hørte lyden som fra en aerosol. Og jeg gik i sort.
Min næse løb overdådigt og mit bryst føltes som om det blev strammere.
Jeg var tydeligvis ikke nem at få ind i bilen, så jeg blev slået på ribbenene og fik nogle slag på ryggen, og blev så skubbet ind. Alligevel kan jeg genkalde 20 minutter fra den dag. Og det er bekræftet af andre personer.
Man sagde, at jeg måtte forlade basen på grund af en nødsituation. Men det er løgn. Jeg tilhørte netop basen, og der var også andet personel der."

”Da jeg kom ud derfra, havde jeg mærker på kroppen fra en IV. Jeg havde stødmærker (efter slag), og jeg havde fået anlagt en bandage. Jeg sværger sandheden. Det er sandheden, og den er ægte.
Jeg er skrækkelig skræmt over at vide, hvad der virkelig må være sket...." ”Den eneste grund til at jeg stadig har mine optegnelser, er fordi, at jeg blev rådet til at stjæle nogle af dem af en af Luftstyrkens Oberster, da han sagde, at man havde planer om at lade mig fordampe (hvilket betyder at man lader personen forsvinde for stedse). Jeg var ikke en holdspiller, fordi jeg gik rundt og talte med alle og enhver om hændelsen."

"Min ven, Alabama, vendte desværre aldrig hjem. Han blev pågrebet i O'Hare Lufthavn af FBI. Alt hvad han ønskede var bare at komme hjem. Men han blev sat tilbage til flyvetjenesten.

Larry Warrens skitse, observationen af aliens

Jeg kørte på patrulje sammen med seniorsergent lederen, da Alabama kaldte op - det er en ægte person - og deprimeret sagde, at han ville begå selvmord, hvis han ikke fik lov at tage hjem. Seniorsergenten vendte straks patruljevognen og kørte mod posten. Han sagde at jeg skulle opholde ham i telefonen … jeg så også andre enheder reagere.
Men, Alabama havde en kort M16, og han affyrede den i munden, hvilket medføret at hans hovede røg af. Det var første gang, jeg så en så voldsom død. Vi var så forskellige som nat og dag. Du véd, han var fra syd, jeg fra nord. Han var meget religiøs. Det respekterer jeg, men vi havde intet tilfælles. Han var en rar person. Og de gjorde absolut intet for at hjælpe os..."

Dette er kun et udsnit at hele denne lange vidneafhøring, som indbefatter andre højtstående militære personer.
Såvel Larry Warren, som andet militært personel (inklusive Engelsk militær) observerede UFOet, de interagerede med det og observerede menneskelignende væsener omkring rumskibet.
"Efter observationen bemærkede jeg, at jeg måtte have fået et chok, da store områder af håret var blevet gråt og faldt af – specielt i højre side. Mine øjne løb voldsomt i vand. Jeg havde en metallisk smag i munden, jeg svedte voldsomt, og havde kolde kuldegysninger.
Vi fik at vide at vi var omfattet af UCMJ (Den militære straffelov) og specielt kapitel XV og hele JL-11 loven (tavshedspligt med videre).

Dokumentation: Dokumenter, fotos og videoer.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT