Afslør aldrig oplysninger om UFO-fænomener
- vidner om UFO observationer og at afsløringer om disse kunne medføre 10 års fængsel -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Løjtnant Frederick Fox: US Navy Pilot

Løjtnant Frederick Fox

Vidne: Løjtnant Frederick Fox

"Der er en publikation, kaldet JANAP 146 E, der havde en sektion som sagde at du aldrig må afsløre oplysninger om UFO-fænomener, hvilket i modsat fald ville medfører en straf på US$ 10.000 samt 5-10 års fængselsstraf.

De var meget stejle, uanset hvilke oplevelser du havde, måtte du ikke videregive oplysningerne til offentligheden uden deres specielle tilladelse…

Emnet blev aldrig drøftet med Lufttrafik kontrollen. Under alle omstændigheder ville jeg aldrig turde åbne min mund.
Der var en kaptajn, Pete Killian, som skrev om disse fænomener i nogle UFO bøger. Han var Kaptajn ved American Airlines tilbage i 1950’erne, og havde haft en UFO observation og vidnede for Senatskomiteerne.
Der var også en anden kaptajn som aktuelt tog et fotografi af et UFO langs flyets vinger.
Naturligvis blev de udsat for latterliggørelse.
Jeg ønskede ikke at gå i den retning, og derfor rapporterede jeg aldrig noget til FAA eller militære enheder. Rigtig mange piloter ønskede ikke at blive involveret i dette på grund af gruppepres og latterliggørelse. Så hemmeligheden blev holdt inde."

"Jeg har en meget personlig ven, der var B-24 pilot under Anden Verdenskrig, som kom ind i O.S.S. sektionen. Han var et af de første mennesker som kom ind i Japan, efter at atombomberne var smidt over Hiroshima og Nagasaki. Han sluttede med Project Bluebook, afsnit 13, som jeg tror, var den mest hemmelige del af UFO-undersøgelserne.
På det tidspunkt var han kaptajn i Luftvåbenet. Han er nu sidst i 70’erne, og er stadig aktiv kaptajn i tjeneste.

Kaptajn Kkillian, her sammen med to andre øjenvidner

Årsagen til at de har holdt ham med aktive opgaver, er for at bevare den nationale sikkerhed på grund at det han véd og som han har kendskab til. Der er visse ting, som han ikke vil tale med mig om på grund af denne sikkerhedsklausul, selvom jeg selv havde en tophemmelig sikkerhedsgodkendelse med NAVY, og vi er begge meget interesserede i det samme."

"Uanset hvilken grund Regeringen eller Regeringens myndigheder anser for nødvendigt, for at beskytte deres agenda, er ikke længere vores agenda. Jeg synes det er nu er tid for os at handle, for at få en ende på denne karade. Det er nødvendigt at tage dette skridt for at sikre, at menneskeheden udvikler sig korrekt og kan nyde frugterne af denne udvikling.”


Dokumentation: Dokumenter og fotos.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT