Nye radarer dokumenterer piloters UFO rapporter
- UFO Observationer bliver konstateret af både piloten og radar på nøjagtig samme tid -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Enrique Kolbeck: Radarkontrollør

Enrique Kolbeck, Radarkontrollør

Vidne: Enrique Kolbeck, radarkontrollør

Enrique Kolbeck er en højtstående flytrafikkontrollør (radar-kontrollør) i Mexico City Internationale Lufthavn.
I hans vidnesbyrd taler han om de hyppige UFO-observationer, der ses visuelt samt på lufthavnens radar.
Af de 140 flyvelederne i lufthavnen vurderer han, at over 50 har set disse fænomener.
Under en observation så 32 lufthavnskontrollører visuelt de samme røde og hvide lys samtidig med at de lysende svævende objekter svævede rundt om et konventionelt landingsfly. Sådanne UFO observationer er blevet rapporteret fra alle fire flyvekontrolcentre i Mexico.

Enrique Kolbeck:

"Den 4. Marts 1992 observerede vi 15 objekter vest for Toluca lufthavn, som ligger tæt på den internationale lufthavn, der er kun cirka 80 kilometers afstand mellem dem.

Nærkollision med et UFO
Den 28. Juli 1994 havde vi i nærheden en nærkollison mellem et udenjordisk objekt (UFO) og et nationalt fly fra AeroMexico 129, hvor Raimundo Cervantes Arruano var pilot. Noget ramte flyet i nederste venstre side. Det skete omkring klokken 22:30.

PilotKaptajn Raimundo Cervantes Arruano
PilotKaptajn Raimundo Cervantes Arruano havde en nærkollision med et UFO.

En uge senere – det samme år, havde AeroMexico flight 904 også en nærkollison i nærheden, som blev rapporteret af piloten, Kaptajn Corso klokken 11:30.
Vi detekterede objektet på radaren, som pludseligt viste sig et kort øjeblik.

De følgende uger blev mange observationer rapporteret af piloter. De informerede os om mærkelige fænomener, nogle som flash lys objekter på forskellige tidspunkter, og vi fangede nogle af dem i disse uger på radar,
Men den 15. september 1994 observerede vi objekter (UFOer) på vores nye radar i hele 5 timer. Først troede vi at den nye radar ikke fungerede korrekt, fordi det var sjældent at vi kunne spore UFOer over så lang en tidsperiode, når de tikke bevægede sig.

De nye radarsyster fangher UFOer
Nye radar systemer fanger UFOer samme tid som pilotens observation.

Nye radarsystemer - fanger UFOer på samme tid som piloter
I overensstemmelse med de andre radar eksperter i vort land, blev det bekræftet af vort nye radar system fungerede korrekt.
Den følgende morgen blev vi overrasket over en rapport fra Jaime Maussan, som undersøgte UFO observationer over Mexico, at mange mennesker i byen Metepec havde rapporteret om UFO observationer.
Mange mennesker rapporterede også om UFO observationer i den sydøstlige del af Toluca Lufthavn, hvor de rapporterede om flyvende tallerkener, der glimtede mens den styrtede ned ad himlen.

Den 24. november 1994 blev vores nye radarsystem officielt indviet. Siden da har vi kunnet få meget nøjagtige oplysninger.
Observationerne bliver konstateret af både piloten og radar på nøjagtig samme tid. Det er derfor jeg er her. Fordi i mit land, mener vi at det er meget farligt. Vi har mange flere sager omkring UFOer, men jeg vil ikke bruge mere tid på det nu.
Men det er meget vigtigt, at verden finder du af hvordan vi løser problemet med disse udenjordiske fartøjer, fordi de er meget farlige for lufttrafikken, navnligt i mit land.

Jeg ved ikke hvorfor dette sker så ofte i mit land. Men faktum er, at det sker, og vi føler det er meget farligt. Indtil videre har vi kun haft en kollision, men vi ønsker ikke flere. Tak og undskyld mit engelsk."  

Dokumentation: Dokumenter, fotos og video.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT