Første amerikanske opsamling af et styrtet ET fartøj
- I 1941 opsamlede US Navy et UFO og døde ET'ere fra Zeta Retuculi (de såkaldte "grå")-

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Dr. Michael Wolf

Dr. Michael Wolf
Vidne: Dr. Michael Wolf

Det tog 15 års overtalelse, før Dr. Michael Wolf’s overordnede endelig tillod ham at udgive sin bog.
Men deres betingelser gik ud på, at den skulle skrives som fiktion og have tre officielle benægtelser i indledningen om dens autenticitet. Desuden gennemgik de ”Catchers of Heaven” før udgivelsen. Michaels kommentar var: ”Jeg kunne godt tænke mig følgende ord på min gravsten: Han døde på grund af sin mundkurv.” Selv om nogle af Dr. Wolfes påstande kan lyde som ren science fiction, er han sandsynligvis det højest rangerende medlem af skyggeregeringen, der til dato er kommet frem og har givet os en ekstraordinær indsigt – et fristende glimt – af UFO røgsløret og ET virkeligheden.
.

Døde fra Zeta Reticuli, alias ”de grå”
Den første amerikanske opsamling af et styrtet ET fartøj fandt sted engang i 1941 i oceanet vest for San Diego. Det blev opsamlet af flåden, og døde fra Zeta Reticuli, alias ”de grå”, blev fundet ombord. Både fartøjet og ligene blev bragt til Foreign Technology sektionen på Wright-Patterson luftbasen i Dayton, Ohio, og studeret af Retfours specialstudiegruppen. Efter at være blevet demonteret blev fartøjets komponenter sendt til S4 og Indian Springs i Nevada. Dette fartøj styrtede som følge af de netop opfundne radarimpulser, der blev afprøvet på den nærliggende ø Tinian, der ligger 5 km sydsydvest for Saipan. Lige siden har flåden haft en førende position i UFO anliggender.

Zeta Reticuli galaksen ligger
30 lysår fra planeten Jorden, og da 1 lysår er lig med 9,5 billioner kilomerer, er afstanden fra Jorden til Zeta Reticuli 285.000.000.000.000 km. (285 billioner kilometer). For at du kan sammenligne hvor stor en afstand der er tale om, så tag udgangspunkt i at der blot er 386.000 km. fra Jorden til Månen.

ET'ere fra Zeta Reticuli
De grå fra Zeta Reticuli

Roswell styrtet i juli 1947 fandt virkelig sted, og beretningen i oberst Corso’s bog ”Dagen efter Roswell” er nøjagtig. Dr. Wolf havde i sin besiddelse skyggeregeringens officielle liste over nedstyrtede og opsamlede ET fartøjer, og selv om andre fandt sted mellem 1941 og 1947, var han ikke villig til at komme med eksempler.

To fartøjer styrtede ved Roswell efter at være stødt sammen under en elektrisk storm. Det ene indeholdt ”grå”, det andet ”orange” ET’er – begge racer kaldt sådan på grund af hudfarven. Santilli obduktionsfilmen er ægte – Dr. Wolf havde set andre, lignende filmoptagelser – og er en obduktion af en ”orange” ET’er. Der blev udført to forskellige obduktioner på to forskellige væsener i den samme periode – heraf forvirringen.

Obduktionen af den ”orange” ET’er afslørede, at den havde et meget stort hoved, store sorte øjne uden hverken pupil eller hvidt, seks fingre og tæer; hjernen har fire lapper, er mere udviklet og ikke forbundet med nogen corpus callosum (?); anderledes optiske kugler (øjne) og nerver samt et svampelignende fordøjelsessystem.
Dr. Wolf sagde, at han havde mødt en af dem i levende live.

Flere sllags "grå"
Der er forskellige slags ”grå”. Han arbejdede side om side med nogle højt udviklede, der i modsætning til den nuværende opfattelse havde personlighed og tilmed humoristisk sans. Dr. Wolf har aldrig mødt en ”grå”, som han ikke brød sig om. Disse ”grå” nød at omfavne og kysse mennesker. Dette satte lus i skindpelsen på nogle af Michaels kolleger. Èn gav dem øgenavnet ”kissey facey”. Deres glatte og bløde legemer var som delfiner at røre ved. Han kommunikerede med disse ET’er ved hjælp af telepati. Dr. Wolf blev især gode venner med en, der blev kaldt Kolta. På forsiden af Michaels bog er der et fotografi af denne ”grå” – et ægte billede, der blev taget af en admiral – en af hans venner.

Der finder en livlig handel sted mellem de ”grå” og de ”orange”. Dr. Wolf sagde: ”Handel har en anden betydning for ET’er. De deler viden såsom teknologi og filosofi mellem sig og sender folk til hinandens planet for at lære deres kultur at kende.”
Dr. Wolf havde haft samtaler med menneskelignende ET’er fra Pleiade- og Altair stjernesystemerne – der blev kaldt de Nordiske og Semitterne. Dr. Wolf forklarede, at det er meget spoirituelle mennesker, og at de virker mere som galaktiske rådgivere. Et billede af en ven fra Pleiaderne, kaldet Sa Ra, smykker bagsiden af hans bogomslag.

Zeta Reticuli
Placeringen for Galaksen / Stjernekoordinator for Zeta Reticuli.

Uoverensstemmelse mellem de "grå" og menneskene på S4.
Den 1. maj 1975 opstod der en lille misforståelse mellem de ”grå” og menneskene på S4. Under en demonstration af en lille antistof reaktor bad ET-lederen vagterne, Blå Baret soldaterne, om at fjerne deres rifler og patroner fra rummet. Det var en sikkerhedsforanstaltning, så at disse våben ikke gik af under energi udladningerne. Dette nægtede vagterne, og i den påfølgende opstandelse åbnede en soldat ild og dræbte en ”grå”. Ved den lejlighed blev der dræbt to videnskabsmænd og 41 militærfolk. En af vagterne fik lov til at leve, og han afgav vidnesbyrd om, at de ”grå” havde benyttet en form for dirigeret mental energi mod dem i selvforsvar.

Et antal af de videnskabsmænd, der i øjeblikket arbejder for skyggeregeringen, blev bortført som børn af de ”grå”, så at deres intelligens og generelle hjernekapacitet kunne blive øget som forberedelse til Det kommende arbejde. De er hybrider.

Michaels første større opgave var at arbejde side om side med Carl Sagan og andre topvidenskabsmænd – opgaven gik ud på at studere den intrikate sammensætning af et enormt ET fyr døbt Monolitten – der blev opdaget første gang svævende ude i rummet af den russiske kosmonaut Yuri gagarin og amerikaneren Alan Shephard i 1961. I 1972 blev den hentet ned med henblik på en undersøgelse. Monolitten udsender såvel lys- som tonesignaler sammen med et matematisk sprog. ”Lukker man øjnene, mens man stiller ind på disse signaler, ser man en tredimensional fil af galaksen. Men du er faktisk derude som en del af filmen. De billeder, som Hubble teleskopet ser i dag, er de samme som dem, jeg så for 25 år siden.” Dr. Wolf sagde, at der er mange monolitter ude i rummet, og at de blev opfundet af en gruppe af ET racer.
Carl Sagen benægtede konsekvent ET’ernes eksistens, fordi hans overordnede ”truede med at fjerne det økonomiske grundlag for hans afdeling på Cornell University, hvis han sagde det modsatte”.

den russiske kosmonaut Yuri gagarin
Den russiske kosmonaut
 Yuri Gagarin

Han – Dr. Wolf – blev involveret i forskellige genetiske eksperimenter – et af dem var Sentinel projektet [sentinel = skildvagt}]. Efter at have perfektioneret kloningsteknikken på dyr lykkedes det Dr. Wolf og hans kolleger at frembringe et menneske med kunstig intelligens, kaldet ’J-Type Omega’ – deres overordnede ønskede en superintelligent og superkraftig soldat, der ville adlyde ordrer uden frygt og uden at stille spørgsmål. Men i al hemmelighed programmerede Dr. Wolf etik ind i dets intelligens efter at være blevet klar over, at ’J-Type Omega’ havde en sjæl. [Tillad mig at indskyde, at erfaringen viser, at stof, væv, klonede mennesker automatisk er udstyret med en sjæl – ellers kunne ingen af delene eksistere. En nærmere forklaring kræver kvantefysisk forståelse (PEN)] – Da væsenet nægtede at dræbe en harmløs hund, beordrede Wolfs overordnede, at væsenet skulle aflives. Men i stedet slap Dr. Wolf ’J-Type Omega’ fri. Denne ’intelligens’ lever i øjeblikket et eller andet sted i Amerika.

M12 eksisterer virkelig
MJ12 eksisterer virkelig og har nu 36 medlemmer. Wolf var tilbageholdende med at afsløre navne, selv om han bekræftede, at den tidligere udenrigsminister Henry Kissinger samt brintbombens fader, Edward Teller, er medlemmer. MJ12 mødes regelmæssigt forskellige hemmelige steder, herunder Batelle Memorial Instituttet ved Columbus i Ohio.

Skildvagt Projektet” involverede et tæt samarbejde med de ”grå”. ET’ernes umådelige viden om genetik var væsentlig for projektets succes. ’J Omega’ voksede op fra foster til voksen i en vandtank. En del af det benyttede DNA kom fra Dr. Wolf. Det varede præcis et år, før han var parat til at blive ”vækket”. Dr. Wolf sagde: ”Da han blev taget ud af tanken, så han ud til at være omkring 20 år gammel.”
Da han vågnede, var han ligesom en hundehvalp – hans hjerne var et vakuum. Han stillede det ene spørgsmål efter det andet. Han ønskede at vide alt.” Dr. Wolf viste ham film om Jordens tidligere krige og konflikter. ”Han græd, da han så disse grufulde billeder. Set i bagspejlet har jeg nok vist ham for meget.” Han lærte adskillige sprog og kunne anvende 50 % af sin hjerne, til forskel fra de 10 %, som mennesket normalt bruger. ”Da hans mentale evner blev testet, røg hans intelligenskvotient ud over den øverste ende af skalaen.” Forholdet mellem dem var som mellem en fader og hans søn.
Indhøstning af dyrevæv, gennem de såkaldte ’kvægskamferinger’, skete med henblik på at producere organeller – specialiserede dele af en celle, der ligner og fungerer ligesom et organ – og som kan anbringes i mennesker, hvor de så kan filtrere forurening fra luft, vand, føde osv. fra. De nuværende eksperimenter udføres på hybriderne – delvis Zeta, delvis mennesker – eller ”Ind imellem”, som Dr. Wolf kaldte dem.


Disse organeller kan også bruges til at ændre legemets hormoner og til at forvandle precursors* i hjernen fra at være giftige til at være ugiftige. ”Disse celler er bittesmå og kræver intet indgreb.” Generne hos kvæg ligner menneskets meget.

Da Dr. Wolf’s overordnede beordrede ’J Omega’ dræbt, smuglede Dr. Wolf med hjælp fra en general, der var hans ven, ham ud af Område 51. ”Jeg følte det som en synd at have skabt et væsen med følelser og en sjæl og så sende ham i krig.” ’J’ er ude i friheden og har det godt. Der blev anbragt adskillige organeller i hans krop for at holde ham fri for sygdomme. ”Han véd, hvem han er, og hvordan han blev skabt. ’J’ er næsten identisk til et menneske og kunne fint klare en medicinsk undersøgelse.” Zeta’erne var fornøjede over resultatet. – ’J’ sagde til mig, at han ønskede at blive lærer.” Dr. Wolf troede, at dette var et éngangsprojekt. ”Jeg bad ham om aldrig at kontakte mig. Det ville være alt for farligt.”

Dr. Wolfs møde med tidl. præsident Jimmy Carter
Dr. Wolf briefede (underrettede) fire amerikanske præsidenter om ET realiteten. Jimmy Carter var lige til det sidste ivrig efter at gøre end ende på UFO røgsløret; men da man fortalte ham om de religiøse implikationer, bakkede han ud. ”Jeg var med ved dette møde. Carter besad en stærk, kristen tro. Da han fik at vide, at religion er menneskeskabt og sandsynligvis noget enestående på denne planet, brød han hulkende sammen.”

 Zeta Reticuli - 30 lysår borte fra planeten Jorden
Zeta Reticuli - 30 lysår borte fra planeten Jorden 

Såvel Ronald Reagan som George Bush ved en masse om ET virkeligheden – især Bush, der tidligere var leder af CIA. Bill Clinton vidste nok mindst. Han kendte til Område 51, men ikke til S4. ”Clinton er klassificeret til ’Above Top Secret’ og ’Need to Know’, men ikke til ’Umbra Ultra Top Secret’, der giver adgang til det højeste niveau MJ12 hemmeligheder og ’Keystone Clearance for Information on ET research’.”

Mange i MI5, MI6 og SAS er klar over ET virkeligheden Hvorimod Dr. Wolf nøler med at opgive navnene på dem, han briefede i Downing Street. Medens han opholdt sig i London, blev han gode venner med den tidligere kabinets- og forsvarsminister Sir Malcolm Rifkind. ”Rifkind véd meget om UFO emnet – især om de trekantede flyvende fartøjer. Han tror på, at det er korrekt med et røgslør. Folk er endnu ikke parat til at få det fortalt.”

Månelanding før 1969
Dronningen har fået en overfladisk orientering om ET virkeligheden – også Margaret Thatcher blev briefet, men kender kun til en lille del af historien.” ”Vi foretog en uofficiel landing på månen før 1969,” men han ville ikke opgive nogen dato. ”Vore astronauter blev observeret dengang, hvorefter de kommunikerede med ET’er, mens de var på månen. Vi blev advaret om at holde os væk. Det er grunden til, at den sidste Apollo mission blev opgivet i sidste sekund. Astronauterne er bristefærdige efter at fortælle sandheden, men véd, at det kunne tydes som forræderi.”

l-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT