Bygninger og tårne på Månen
- UFO-baser på bagsiden af Månen -

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, Sc.D.

Vidneudsagnet her er givet af: Karl Wolfe, Service tekniker, Langley Air Force Base

Karl Wolfe: US Air Force
Vidne: Karl Wolfe, US Air Force

"Mit navn er Karl Wolfe og jeg var servicetekniker for præcisions elektronisk fotografering med en tophemmelig krypto tilladelse ved det amerikanske luftforsvar.

Jeg var stationeret ved Langley AFB i Virginia.
I midten af 1965 var jeg udlånt til Lunar Orbiter Project ved NSA (National Security Agency), Langley området. Dr. Colly havde kommandoen over projektet.

De havde problemer med en del af det elektriske apparat, som skabte en flaskehals i produktionen af fotografier. Jeg tog til området og da jeg gik ind i området, så jeg videnskabsmænd fra hele verden. Jeg var faktisk forbløffet over at se folk fra hele verden ved et NSA projekt. Det gav ingen mening for mig.

Jeg blev ledet ind i det laboratorium, hvor apparaturet svigtede men jeg kunne ikke reparere i mørke.
Jeg måtte have det flyttet.
En andenrangs menig ved luftforsvaret var i det mørke rum. Jeg var også en andenrangs menig ved luftforsvaret. Jeg var interesseret i, hvordan hele processen fungerede, hvordan data fra månemodulet kom til laboratoriet.
Jeg bad ham beskrive processen for mig. Det gjorde han. "Omkring 30 minutter inde i processen", sagde han til mig. "For resten, vi har opdaget en base på bagsiden af Månen."

Og derefter smed han fotografier ned foran mig og sandelig, på disse fotografier var der strukturer, muslingeformede bygninger, cirkelformede bygninger og tårne.
Da blev jeg meget bekymret, for jeg vidste, at vi arbejdede i en sikkerhedszone. Han havde brudt sikkerheden og jeg var faktisk skræmt dette øjeblik. Så jeg stillede ikke flere spørgsmål.

Lidt senere kom der én ind i rummet.
Jeg arbejdede der i tre dage mere, og jeg husker da jeg tog hjem, at jeg naivt tænkte ’jeg kan ikke vente på at høre om dette i aften nyhederne’.

Og her er det så, efter mere end 30 år og jeg håber stadig, at vi kommer til at høre om det i aften. Jeg vil vidne under ed over for Kongressen, at hvad jeg siger er sandt.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT