31 øjenvidner til UFO observation !
- Observation af et kæmpe UFO langs den 216 kilometer lange hovedvej -

Hændelses-dato: 11. December 1996
Observationssted: Yukon Territpory, Canada
Antal vidner: 31 øjenvidner + ægtheds bekræftet


af Poul-Erik Nielsen, ufo-sandheden.dk

 

 15 øjenvidners placering
De 15 øjenvidners placeringer.

 

Den 11. december 1996 blev 31 personer - som befandt sig på (og omkring) den 216 kilometer lange hovedvejsstrækning i Yukon Territpory i Canada, øjenvidner til en usædvanlig og sælsom hændelse.

Iagttagelsen skete i tre store områder langs hovedvejen: Fox Lake, Landsbyen Carmacks og Landsbyen Pelly Crossing, hvor hvert område henholdsvis havde 6, 9 og 7 øjenvidner.
(Se figuren til venstre).
 
Siden hændelsen, er der kommet 9 øvrige øjenvidner til, ligesom hændelsen også blev rapporteret af personer som kom kørende i deres biler.
Øjenvidnerne har ønskes at være anonyme, bortset fra en enkelt - hvilket vi respekterer.

Sammenligningen af størrelsen på UFOet, svarer, i følge øjenvidnerne, til at være på størrelse med en fodboldstadion.

Men ifølge denne rapport og senere analyser, viste det sig, at UFOet var
langt større end en fodboldstadion. Størrelsen af UFOet blev udregnet efter en bestemt geometrisk kalkulation.

Ifølge kalkulationen, som i øvrigt blev kalkuleret hele 6 gange, viste at UFOet havde en forbløffende størrelse - hvilket blev kalkuleret til at være mellem 0,88 km. og 1,2 km. i længden.  Altså, langt større end en fodboldstadion til sammenligning.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
For at holde vidnernes identifikationer anonyme, benytter vi "kode navne".
For vidnerne, som observerede UFOet nær ved Fox Lake, angiver vi kode navnet FOX1, FOX2 med videre, for de nær Carmacks: CRM1, CRM2 og så videre og endelig de, nær Pelly Crossing, PEL1, PEL2 o.s.v.

 PEL1 observation
PEL1 observation 

Tæt ved Fox Lake, var vidnerne FOX2 og FOX3 meget tæt på UFOet. På samme tid med denne hændelse, bemærkede FOX4 og FOX5 UFOet i den sydlige del af Fox Lake. Disse samtidige observationer af UFOet, afgivet af de fire vidner, gav ideelle data for at vurdere størrelsen af UFOet.
To andre vidner, (FOX1 og FOX6) observerede også et UFO i området, da de samme nat kom kørende i bil.
De fleste af disse vidner stoppede ved Braenburg Lodge (se kortet ovenfor), og beskrev bekymret om deres UFO observation til en hytteejer i nærheden, ejet af Steve Watson.

 FOX2 observation
FOX2 observation 


Nær landsbyen Pelly Crossing, var en observatør, PEL1, tæt på, og beskrev UFOets størrelse til at være 0,85 mil langt.
Det var så tæt på ham, at han måtte dreje hovedet, for at se hele UFOet. PEL1 er den eneste, som ikke kræver sit navn anonymiseret for offentligheden.
Hans navn er Don Trudeau.
Omkring samme tid, som Hr. Trudeau observerede UFOet, gik en broder og en søster (PEL3 og PEL2) langs hovedvejen nær landsbyen, da de bemærkede et eller andet med lys, som langsomt bevægede sig over bakkerne.

Vidners placeringer ved UFO observationen.
PEL6 observation
PEL6 observation

De stoppede og stod stille. PEL2 sammenlignede størrelsen af UFOet med længden af en stor dal, som var nedenunder det. Det havde den samme længde som denne dal, sagde PEL2. Denne observation gjorde det muligt, at beregne en mere præcis tstørrelse af UFOet.


Omkring samme tid, var fire kvinder (PEL4, PEL5, PEL6 og PEL7) på aftenkursus. I pausen, klokken 20:30, gik de fire kvinder udenfor, for at trække frisk luft. De gik ud på et såkaldt "deck" og observerede også UFOet. De bemærkede et objekt, som bevægede sig langsomt over landsbyen, som til sidst forsvandt bag bakkerne i nordlig retning.

FOX4 observation
FOX4 observation

I landsbyen Carmacks kørte fire mænd i en lastvogn, da de observerede et kæmpe UFO bevæge sig langsomt over landsbyen.
På et tidspunkt bevægede det sig om bag nogle bakker. Da det kom ud på den anden side, så vidnerne hvor stort det var, da det havde en form for lys. Det var kæmpe stort, sagde vidnerne. Og i landsbyen Carmacks, betragtede en familie på fem (CRM5 til og med CRM9) UFOet fra deres stuevindue.Øjenvidnernes beskrivelse - med deres egne ord:

1. Øjen-vidnerne FOX2 og FOX3


2. FOX3 - egne ord 1 måned efter observationen
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT