62 skolebørn så UFO lande i skolegården !!!
- Denne hændelse samt ægtheden er bekræftet -

Hændelses-dato............: 16. september 1994 klokken 10:15
Observationssted..........: Skolegården i Ariel, Ruwa, Zimbabwe
Antal Øjenvidner..........: 62 børn + Politiet, Luftværnet og mange civile voksneDen 14. September 1994, blev en stribe UFOer set over himmelen i det Sydlige Afrika, hvilket blev rapporteret af civile, flykontrollen, politiet og mange andre .... men to dage senere, skete der noget ganske sælsomt ...... og mange skolebørn fik deres livs chok, da et UFO landede i deres skolegård!

Den 16. september 1994, klokken 10:15 fik børnene fra Ariel skolen, en privat primær skole i Ruwa, Zimbabwe (cirka 20 km. fra Harare) en ekstra pause.
Dagen var ikke særlig varm, blot 33 grader Celsius.

Tre UFOer over skolegården, det ene landede
Da børnene befandt sig skolegården, så de tre sølvskinnende skiver
på himmelen over skolen, som lyste med skarpt lys.
De skete tre gange, hvorefter de skinnende skiver langsomt svævede ned mod skolegården, hvoraf den ene af skiverne landede
der, i en sektion hvor der var græs, træer og buske.
Ifølge en af drengene, fulgte det landede UFO fartøj, en slags elektrisk stribe.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

 Ariel skolen, en privat primær skole i Ruwa, Zimbabwe
Ariel skolen, en privat primær skole i Ruwa, Zimbabwe 

Bevidnet af 62 skolebørn

Dette er bevidnet af 62 skolebørn
, som aldrig nogensinde har haft nogen som helst form for eksponering med hensyn til TV, ugeblade og aviser omkring UFOer !!

Et øjenvidne, Barry D., sagde, at han så tre objekter flyve over skolen, med rødt blinkende lys.
Det skete hele tre gange.
Derefter svævede de, og landede nær ved nogle træer ved skolegården.
Barry sagde, at hovedobjektet var det største af de tre objekter.
Rapporteringen var den samme, selvom nogle af børnene var mere observerende end andre.
Konsekvensen var, at objektet landede i det område, som børnene indikerede, kun cirka 100 meter fra skolegårdens slutning.

Derefter viste et lille mandlig væsen sig (cirka 1 meter i højden) i toppen af objektet.
Han bevægede sig hen over græsset mod børnene, men fortrød åbenbart og gik tilbage igen.
Et anden mandlig væsen kom til syne fra objektets bagside. Det lille væsen var klædt i en sort dragt som var skinnende, hvilket blev observeret af en pige (11 år gammel). Han havde langt mørkt skulderlangt hår, og havde meget skræmmende øjne.

 Børnene i skolegården råbte om hjælp
Børnene i skolegården råbte om hjælp 

Professor i psykiatri, Dr. John E. Mack (som var fløjet fra USA til Afrika, straks efter nyheden om UFO landingen), bad alle børnene om at tegne, hvad de havde set, før de blev interviewet, hvilket gav mellem 30 og 40 tegninger, hvoraf nogle var meget omfattende og forklarende. Børnenes alder var fra 5½ til 12 år. Ingen af disse børn havde nogensinde været påvirket af eksponeringer fra TV, ugeblade, film eller anden form for medie.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Kulturelt var børnene varierende, og bestod af såvel sorte, hvide, farvede som Asiatiske børn.

En lille pige sagde til professor, John E. Mack:
"Jeg sværger ved hvert eneste af mine hår på hovedet og hele Bibelen, at jeg fortæller sandheden".

Han kunne se venligheden i hendes ansigt, da han fortalte hende, at han ville tro hende.
De mindre børn i alderen fra 5 til 7 år, var meget bange på det tidspunkt, og løb rundt og råbte "Hjælp mig, hjælp mig". Da de ældre børn spurgte de mindre, hvorfor de skreg om hjælp sagde de: "Han kommer og spiser os".
Dette var hovedsageligt de mindste sorte afrikanske børn, som havde denne frygt.

Børnenes lærere befandt sig i et møde, og kom ikke ud.
Da Prof. John E. Mack spurgte skoleinspektøren om, hvorfor de ikke kom ud, svarede han, at børnene ofte råbte om hjælp i skolegården, og derfor tog de ikke særlig notits heraf.
En anden (kvindelig) lærer hørte børnene råbte om hjælp og kaldte på hende, men hun troede ikke at det var noget alvorligt, bare at de ville lege.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Professor i psykiatri, John E. Mack var i Zimbabwe, og brugte to dage på Ariel skolen med børnene.
Han talte også med skoleinspektøren, lærerne og nogle af børnenes forældre.
Forældrene troede ikke på deres egne børns forklaringer. Chokerende. Men efter John E. Mack's forklarende og bevisende materiale, ændrede tingene sig.

Cynthia Bang interviewede dem dagen efter denne sælsomme oplevelse, og hun og Prof. John E. Mack bad dem om at tegne, hvad de havde set.


En af skoleeleverne sagde: "Døren blev åbnet, og en lille mand med sort tøj, kom ud derfra".En af skoleeleverne sagde: "Døren blev åbnet, og en lille mand med sort tøj, kom ud derfra. Han var meget slank, og alt tøj var helt sort."Det var sølv farvet, og ringen omkring det var rødt ....og der var lys langs kanten
"Jeg så en derovre, og det havde øjne som den her! De så venlige ud, og de så ligesom på os. Det så ud til at de blev overrasket." Mange af børnene modtog den samme telepatiske meddelelse fra  væsenerne.... 'til at drage omsorg for planeten ellers ville denne civilstation være fordømt', siger de.  "De mærkelige væsener, så ud som jeg har tegnet her." 
Mange af børnene modtog den samme telepatiske meddelelse fra de udenjordiske... at drage omsorg for planeten ellers vil civilstationen blive udslettet. "Jeg har ikke været påvirket af nogen af mine venner. Jeg har set det, jeg har set."Jeg tror de ville gøre opmærksom på, at de er harm over den skade vi forvolder på denne verden, og at vi ikke måtte få deres teknologi.
 
Professor John E. Mack 

UFO landingen i Ariel skolegården, er en af de største begivenheder i UFO historien.
I de femten minutter, hvor børnene så det fremmede fartøj (UFO), landingen og senere kontakten med de fremmede, var deres øjne og opmærksomhed virkelig intensiv.

De tolv børn blev interviewet af professor i psykiatri, Dr. John E Mack gennem to dage, hvor børnene i alle detaljer beskrev enkelthederne i mødet med de udenjordiske i skolegården.
 
Udover det fremmede objekt, så børnene to intelligente væsener, en sad ved fartøjet, mens en anden løb frem og tilbage i græsset.

Der foreligger dokumentarfilm om UFO hændelsen i skolegården.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT