Roswell Sandheden og Teknologier fra udenjordiske Rumfartøjer

Udenjordiske teknologier til Jorden
- udenjordisk teknologi benyttes i dag i elektronisk udstyr som computer, radio, tv og meget mere -

Hændelses-dato: Publiceret af ACC i 1995, læs følgerne i denne artikel
Antal vidner: Flere


Computer firmaets chef, Jack Shulman argumenterer, at transistorer aldrig havde kunnet være opfundet så hurtigt som AT&T sent i 1947 gjorde, uden hjælp fra udenjordiske individer.

Copyright © Jack Shulman, American Computer Compagny. Dette materiale er beskyttet af loven om ophavsret, og må ikke videredistribueres uden Copyright indehaverens skriftlige accept. Dansk bearbejdelse og copyright: Poul-Erik Nielsen, 25. marts 2000, UFO-SANDHEDEN.

ACC publicerede denne viden på deres webiste
Billedet til venstre er et foto, som ACC offentliggjorde på deres web-side for at provokere sandheden frem. Billedet er en Testor model, den såkaldte Roswell Lander, som ser ud som et rumskib - men er altså ikke identisk med det nedstyrtede UFO.

SPECIAL UNDERSØGELSE:
Afsluttet - dokumenteret

R o s w e l l, 1947

Jack Shulman fortæller:

"Hej, Jeg er Jack Shulman. Jeg er chef for American Computer Compagny. America Computer Compagny er en del af Technology International Group og Bell North America group.
Jeg er også en af ejerne af disse selskaber. Jeg har været i computer industrien i 29 år. Jeg har arbejdet for IBM som professionel service management konsulent.
Jeg arbejde med at udvikle den personlige computer i 1978 for FIT (Fashion Institute of Technology) og Simplicity Pattererns, senere adopteret af IBM.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Jeg udviklede det såkaldte "pattern creator". Det var herfra vi fik ordet
PC for de personlige computere.. Jeg udviklede det første Windows operativ system i 1975 for Citibank, og før den slags ellers havde set dagens lys. Jeg er en seriøs computer person - meget, meget seriøs.

Well, når det er sagt, fik jeg min dosis af virkeligheden for et par år siden. Det var, da jeg fik besøg af min ven. Da jeg var meget ung, blev jeg involveret i teknologi, delvist ved indflydelse af min vens fader. Jeg voksede op i det centrale New Jersey, hvilket er deromkring at AT&T samt Bell Labs opstod, og min vens fader var chef for Bell Labs. Jeg gik i privat skole og voksede op næsten som en del af husstanden hos Bell Labs, og gik på college med hans søn, hvor vi også delte værelse.
Jeg var med i en del gruppe projekter i Bell Laboratorierne fra sidst i 1960'erne først i 1970'erne.

Jeg har altid holdt af, at AT&T var denne storslåede institution. De fleste arbejde dengang for AT&T her. Så, du ved, når jeg siger Bell Labs research (forskning), så ved alle hvad det er, inklusive Regeringen. Nogen har realiseret, at AT&T og Bell Laboratorierne blev holdt udenfor atom arsenaler for 45 år siden. Nogen ved det. Jeg vidste intet, før lidt senere i min karriere, men jeg ved, at der skete noget ekstremt, da AT&T altid havde, hvad det havde behov for, når det gjaldt teknologiske fornyelser.

I løbet af mit unge liv, blev jeg betaget af disse storslåede, utrolige videnskabsmænd, som jeg ofte mødte, ligesom en fyr ved navn William Shockley. Han var en meget stor ven til Jack Mortons's hold, og jeg kendte ham, og jeg ved, at nogle af de folk han kendte, ligesom Bob Noyce og Jack Kilby, var et hold som så fremad. Disse navne er, hvis du aldrig har arbejdet for AT&T eller i elektronik industrien, næsten hellige navne indenfor denne industri.

Jeg blev igen chokeret, da en meget god ven kom til mig,
sidst i 1995. Han havde i en tid været en af de meget velkendte Generaler i Pentagon, og var medlem af Joint Chiefs of Staff, og er i dag konsulent.
Jeg havde kendt ham i meget lang tid, gennem Morton familien og Bell, og da jeg arbejdede for IBM. Han spurgte mig, om jeg ville
analysere nogle dokumenter, som han var kommet i besiddelse af. Han viste mig nogle billeder. Jeg sagde: "Jeg tror ikke på det".

Han sagde, at det var fotos af udenjordiske flyvere. Jeg sagde til ham: "Well, hvorfor kommer du til mig, og spørger mig om det?". Fordi det er nogle dokumenter, som nu tilhører mig, og jeg vil ikke miste dem, og jeg vil bede dig analysere disse fotografier og tegninger, som beskriver en udenjordisk teknologi. Jeg sagde: "Fint. Jeg tror ikke på at de er ægte. Jeg er specialist. Jeg tror ikke på udenjordiske, jeg tror ikke på UFOer. Jeg tror overhovedet ikke på den slags." Og han sagde: "Okay, well, Jeg ønsker stadig at du ser på dem for mig, Jack" Og jeg accepterede.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Jeg mødte ham i hans hjem. Jeg mødte en kvinde ved navn Mrs. Jeffrey Proscauer. Det er ikke hendes oprigtige navn, men er det navn, hun vil genkendes under, fordi hun ikke ønsker sin identitet offentliggjort. Der fik jeg mulighed for at se 28 æsker igennem, fyldt med materialer og dokumenter fra Western Electric Laboratorierne, som stammede fra sidst i 1940'erne, 1947 tidlig i 1948 og så fremdeles.

Nu igen, hvis du aldrig har arbejdet for AT&T, skal du vide, at laboratorier som Bell Labs. ofte er aldeles distinkte, og dokumentationen fra et laboratorium opbevares i en kontinuerlig voksende bind, som kaldes "Lab Shopkeeper's Notebook". Det indeholder tillige super top hemmelige informationer omkring atomvåben arsenaler, disse notesbøger gemmes, og de vokser kontinuerlig og bliver en repræsentation af, hvad laboratorierne gør for at overleve.

Well, sådan er det. Jeg var mere chokeret over, hvad jeg så i disse materiale bokse, og jeg overbeviste dem om, at jeg måtte have adgang til disse materialer i omkring tre en halv uge.
De forblev i konsulentens hus i denne periode, og han fik ansat en vagtmand, fordi han var bange for, at nogen skulle komme og stjæle dokumenterne. Jeg var ikke sikker på, hvorfor han var så bange, for jeg sagde ikke nøjagtig, hvad det var, jeg ledte efter.

Teknologier fra en fremmed verden
Under alle omstændigheder, to til tre uger efter jeg havde set dokumenterne, kom jeg tilbage til ham. Da vi sad over et såkaldt Juleaftens middag, sagde jeg til ham: "Jeg har noget, jeg må fortælle dig. Jeg har et sandfærdigt problem med det, fordi det ser ud til, at du har vist mig teknologier, som vi endnu ikke har udviklet. Det er ikke udviklet af menneskeheden, og dokumenterne du har vist mig er niogfyrre - halvtreds år gamle. Det betyder, at dokumenterne er fra 1947, 1948, 1949".

The ORIGINAL SYMBOL USED BY ACC for THE TCAP 1996Jeg foreslog ham, at før jeg kunne fortsætte, måtte jeg have nogen til at verificere alderen på de dokumenter, carbon-date eller andre midler for at dokumentere alderen på dokumenterne, og han godkendte det. Så ved hjælp af en nær ven i Justists Department (Justitsministeriet), var det muligt at fragmentere dokumenterne uden at ødelægge dem.

Vi sendte dokumenterne til en ekspert, som tidligere konsulterede for Scotland Yard; han er temmelig godt kendt i retslige kredse. Han analyserede disse fragmenter på dokumenterne for mig, og kom tilbage og fortalte mig, at blæk, papiret og selv præsentationen var ægte, dette var fra en bog eller en serie af bøger fra 1947, '48, '49 1950 perioden. Det tog ham omkring fire og en halv uge at analysere, så jeg måtte holde vejret lige så længe.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

Tingene som jeg så beskrevet i denne Lab Shopkeeper's Notebook, bestod af ting, som i dag ville være langt kraftigere end Intel Pentium processor, eller for den sags skyld, kraftigere end en Cray supercomputer. Der var beskrevet kommunikations-anordninger, metoder til at udskære i mikrometer tynde lag [tusindedele af én millimeter], specielle metaller til at producere bevægelige dele ... og der var beskrivelser af
antityngde fremdriftsenheder til et rumskib, som inkluderede dynamiske elektroniske og kraftstyrings teknologi, som selv den dag i dag endnu ikke er udviklet. De inkluderede kommunikations teknologi, som var beskrevet på en sådan måde, at det kun kunne være taget fra et objekt af ukendt oprindelse. Dokumenterne var påskrevet, at disse materialer var top hemmelige.

Vendingen skete i 1947 - mellem '47 og sent i '48 - da Harry Truman besluttede at give bevilling til AT&T, til at overvåge og lede det Amerikanske atomvåben arsenal og den kommercielle produkt teknologi fra atombomben som: opbygningen, elektronikken, kontrollen og det radar system som skulle anvendes.

Z-division (kode navnet for det super top hemmelige militære våben program), tro det eller ej, opstod i Roswell, New Mexico. Jeg formoder, at grunden hertil er, at det er stedet hvor det originale atombombe blev formet, og herfra hentede det første bombefly atombomber!!!

Jeg formoder, at du kan tænke dig til, hvad der skete i den periode. Det var i midten af krigen, de byggede atombomber og alt måtte være top hemmeligt, derfor blev denne Z-Division oprettet som super tophemmelig fundamental kærne.

Imidlertid blev videnskabsmanden Lawrence (fra Lawrence Berkeley Laboratorierne) indkaldt, fordi de måtte bygge flere acceleratorer, for at gøre uranen i bomben mere stabilt, og på trods af den større viden, blev atom fysikken overladt til Z-Division i Manhatten.
Ingen af dem kunne finde ud af, hvordan man kunne raffinere tilstrækkeligt med uran, for at gøre atombomben mere stabil. Det var før den første atombombe eksploderede.
Så Lawrence blev involveret, fordi han vidste hvordan en cyklotron skulle fremstilles. Hans cyklotron, den største han nogensinde har skabt, var på størrelse med en white board (vægtavle), og det kunne producere en lille smule raffineret uran - hvilket kunne have været nok til at lave en atombombe, som kunne springe den venstre fod itu.

Så blev Lawrence en dag kaldt ind og han blev spurgt: "Hvordan bygger vi en cyklotron som er stor nok?"
Han lavede fem kalkulationer, og skrev en rekvisitions ordre til Harold Ackerman - i dag en forbundsdommer, og som dengang var chefen for forsyningen til Manhatten projektet - og rekvirerede nok sølv til at bygge en stor sølv racetrack; omkring
12 millioner tons sølv.
Han gik til United States Treasury (Skatteministeren), rakte den til sekretæren for afdelingen - jeg formoder det var Morganthal - og Morganthal bad om at få udfyldt en 12-millioner-tons ordre, hvilket nødvendiggjorde en forflytning af Z-Division til et sted, hvor de kunne placere det sølv og bygge denne racetrack.

ACC publicerer hemmelige informationer på deres webside
Vi besluttede en dag, at vi i American Computer Compagny, at vi ville være modige. Jeg talte med mine andre ledere og nogle medarbejdere, og de var alle enige. "Ja, lad os forsøge, og se hvad der sker".

Vi besluttede at vi ville gå tilbage i historien, til de usædvanlige Shopkeeper's Notebook optegnelser med de usædvanlige teknologiske genstande, og naivt sætte et panel på Internet, som beskrev i sort/hvid og farve, hvad vi havde fundet.
Det billedet vi imidlertid satte på Internet af Testor's model - den såkaldt Roswell Lander.
Det er et billede, som ser ud som et rumskib, med et bælg i forsiden til at holde de udenjordiske piloter som kontrollerer styringen af objektet. Vi placerede billedet ovenover en billede fra Thunder Range - selvfølgelig var det forkert, hvorfor vi senere placerede billedet på midten af vor American Computer Compagny Website.

Nu er det sikkert det mest tåbelige vi nogensinde har gjort. Her er et billede af et udenjordisk rumskib som lander i Roswell, på en computer selskabs website, og på det stod : "
Stjal AT&T udenjordisk teknologi fra US Goverment i 1947 og dermed opfandt transistoren, laseren og de integrerede strømkredse.. og andre teknologier?" Den reaktion vi fik, kom fuldstændig bag på os.

Tre dage efter vi havde placeret dette billede på vor website, modtog vi en masse fremmede militære faxe til vor tech. support fax maskine, afsendt fra noget som "Sky Station".
Har nogen hørt om Sky Station før? Jeg har aldrig hørt om det, har du? Well, det må være deroppe. Det er en rum platform af en slags, i kredsløb om Jorden.. Da vi havde modtaget fax derfra i to dage, besluttede vi at kontakte
Pentagon og fortælle dem om det.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Så jeg ringede Pentagon op, og først ringede jeg til Fort Monmouth; derefter ringede jeg til Langley Air Force Base.
De ville vide "Hvorfor ringer du til Langley Air Force Base?"
Well, hvor skulle jeg ellers ringe hen, for at fortælle om en satellit som sender beskeder til vor fax maskine.... tale om fremmede... da sagde de, at satellitten var ødelagt, det kommer ned, dets kommunikations system var brudt sammen.
Godt, endelig fik vi da fat på nogen som var myndig i denne situation. Det var Oberst James som kom til telefonen ... Jeg er i min bil, og bruger mobil telefonen og han sagde: "Mr. Shulman, lad ikke nogen se de fax I har modtaget. Vi vil drage omsorg for dem.
Du vil få at vide, hvad vi gør med de der fax". Det er som en hemmelig stiltiende militær aftale.

Den næste dag var hele vor kontor ødelagt. Hoveddøren var smadret, vinduerne var smadrede, og alt var rodet igennem på kontoret. Mit kontor var ødelagt fuldstændigt. Det var rædselsfuldt. Vi kom næste dag for at arbejde, og det var det samme. Hvad var der sket?

Jeg havde disse fax i min personlige mappe. Jeg havde taget dem med hjem. Så åbenbart, ved ikke at have forladt dem på vort kontor, forværrede det situationen. Det havde måske været bedre, hvis jeg havde ventet dem der, og de havde fundet dem og vi var blevet arresteret, og ført bort. Det var
top hemmelig, five-level graden. Det er ikke tilladt at se eller at kende til disse ting, men uagtsomt et resultat vi blev opmærksomme på, da det er et faktum, at der er en orbital (omløbs) DSP (Defence Space Platform), kaldt Sky Station, hvilket er atomdrevet og udrustet til at kunne bære atombomber, det stod der i de modtagne fax!!

Det er ikke nogen behagelig sted at være, at opdage den slags nu, hvor den kolde krigs aftaler beskriver, at der ikke må findes atom våben i rummet via satellitter i omløbsbane om jorden, og det er en platform som United States hemmeligt satte op i '60erne, '70erne eller '80erne, som er udrustet til stjernekrig (SDI) baseret på Spacelab, udrustet til at bære atombomber.

Ikke alene satte vi et billede op på vor website, om påståede udenjordiske rumskibe, vi talte også om udenjordiske teknologier, overført til AT&T, men vi kom også i besiddelse af top hemmelige informationer.

Den uge, fik vi besøg af Air Force Office of Special Investigations (Luftvåbenets afdeling for Særlige Undersøgelser).
De kom for at stille os nogle spørgsmål.
Hele dagen blev jeg sat i et tredie-grads forhør. Vi ønskede ikke at dette skulle ske, da vi sælger computer- & Netværkssystemer, så jeg fik dem med på, at vi gik nedunder, hvor vi tog en elevator ned.
Selv under elevator turen ned, blev jeg undersøgt fuldstændig, ikke bare jeg, det gjaldt også mine sko, sko størrelse, navne på mine forældre, navne på mine bedsteforældre, hvornår de ankom til USA, kørekortet nummer og så videre og så videre. De gennemgik en Q &A med mig og hele min stab, men jeg synes de stillede de forkerte spørgsmål, hvis du ved, hvad jeg mener.

Vi var naturligvis meget skræmte. Vi var ikke sikre på, hvad alt dette kunne føre til, så vi besluttede os for at fjerne billedet fra American Computer's webiste.

Vi ville nu gå i en anden retning. Så vi satte billedet på en separat sektion af vor website. Vi prøvede nu at være søde og artige. Vi placerede billedet i bunden af vor side, på en sådan måde, at der skulle klikkes på feltet i bunden af skærmen, før man kunne se billedet. Herudover placerede vi omkring 9.000 meddelelser og artikler. Vi måtte sætte fem Internet Servere op, og en super-server som indeholder fire grupper af Pentium XEON og tre forskellige service-provider for at følge med trafikken.


På en måned, blev vor website besøgt af ikke mindre end tre og en halv million.
Og det var ikke nødvendigvis folk som dig selv, fordomsfri, interesseret, der var mennesker fra læreranstalter, høj skoler, militære folk fra lande som Iran... Jeg er seriøs. Jeg er ærlig, vi har sporet adresserne på de besøgende, så det er sandt! Jeg vidste slet ikke at Iran var med på Internettet! Vi har fået mange forskellige reaktioner.
 
Vi isolerede fem kategorier, nogle af dem, som kun jeg selv ved. I det ene kategori, var forholdet mellem regeringen og AT&T som resulterede i transistor opfindelsen. Husk jeg voksede op i huset af Bell Labs, så jeg ved, at der var noget hemmeligt omkring de transistorer, fordi jeg kendte Bill Shockley, og Bill Shockley var lidt af en ubegavet sjæl.
Han kunne aldrig have opfundet transistoren.

Transistoren
Symbolet for transistorer er lavet i tre stykker: positive, positive og negative; eller negative, negative og positive... silicium dioxid isprængt arsenik og boron (bor), i 1947. I 1947, var det vanskeligt at isprænge ting med bor.
Der var behov for større udstyr, som selv Bell Labs ikke havde i 1946. De havde dette udstyr ved Lawrence Berkeley Laboratorierne - med det ville tage tusinde og tusinde og tusinde af mande timer bare at opfinde transistoren.

Hvis du ser tilbage på historien, da AT&T påstod, at en dag ville dette "geni" William Shockley, som arbejdede med en ensretter, opfinde transistoren, og pludselig, bingo, han opfandt transistoren! Og for at verificere det, blev to andre "genier" inddraget som arbejdede på transistorer, Dr. Dardeen og Dr. Brattain, og begge sagde: "Oh yeah, Jeg husker en fyr ved navnet Case, tale om transistorer i 1931, og jeg gik tilbage og vi fandt det".

Det er historien om transistoren som AT&T tidligt i 1948, som andre påstod var opfundet i December 1947 af Dr. Shockley. Tror nogen på den historie? Heller ikke jeg. Og jeg ved, da det administrative hoved af transistor projektet var Jack Morton - manden i hvis hus jeg var kommet, og hvis sønner jeg var venner med - og han ofte kommenterede det faktum, at det var en skam, at de tre idioter fik ansvaret for transistoren og at han ikke gjorde. Og jeg undrede mig altid, fordi han gjorde alt for det videnskabelige for at frembringe transistoren. Han var en brilliant mand, som havde opfundet radio-røret (vakuum rør), close-spaced triode.


I det meste af mit unge liv, troede jeg under alle omstændigheder, at transistor projektet var kommet fra regeringen, og at de skjulte dets oprindelse, lige indtil den dag, hvor jeg så dokumenterne i Shopkeeper's Notebokk i ejendommen af min ven, konsulenten.

Nu da jeg har hørt en masse om Roswell i mit liv, og jeg har læst Project Blue Book og jeg har læst et hav af bøger som Berlitz bøgerne og lignende, troede jeg på det tidspunkt stadig ikke på, at et UFO havde været forulykket i Roswell. Der var jeg nu, lagt en masse informationer på Internet... både gode og mindre gode oplysninger.. og Air Force besøgte os.

Det næste der skete var, at Art Bell sendte videnskabelige journalist rapporter Linda Moulton Howe til mit kontor.
Hun skulle være der, for at kontrollere om der havde været indbrud i vor virksomhed. En smuk kvinde, meget intelligent... hun så kontoret og medbragt en tape recorder.
Jeg var helt ødelagt... de sidste uger havde der været voldsomt postyr, og vi kan stadig se glas-stykker overalt på kontorerne. Hun ser at vinduerne er ødelagte og hun registrerer det hele. Jeg forsøger at være stille og rolig, og at svare på hendes spørgsmål så godt som jeg nu kan. Og hun spillede tapen "Dreamland" på Art's show. Jeg sværger ved Gud, at det var det værste som var hændt.

Den næste dag fik vi
over 3.000 telefon opkald fra folk, som ville se mig personligt, nogle ville komme til vor kontor for at se mig personligt, fortælle mig om Roswell. Vi modtag mere end 10.000 e-mails. Og på vor website, hvor der normalt kommer cirka 2.000 om dagen, kom der nu så mange, at en af vore Internet udbydere smed os af uden varsel og med besked om, at vi aldrig kunne blive lokket på hos denne udbyder i fremtiden.

I dette øjeblik er jeg klar over, at sandheden omkring Roswell ulykken skal frem. Sandheden, som det offentlige har skjult for offentligheden i så mange år.

Så, vi har publiceret sandheden om, at Dr. Morton døde på en underlige måde, og at han var en af de få, som kendte sandheden omkring transistorerne ved AT&T - bortset fra Bill Shockley, som aldrig ville have talt fordi det var i slutningen af hans Nobel Price periode, sammen med Dr. Bardeen og Brattain og Dr. Kilby som gik andre veje, men han er nu død.

Det så ud som at Dr. Morton var den udfarende hos AT&T, og han var meget, meget åbenmundet og meget vred over de ting hos AT&T. Professionel jalousi, formoder jeg. En dag i 1972 blev Dr. Morton fundet bevidstløs, hans hus var stukket i brand, og hans Volvo P18 sportscupé var ødelagt.


Well, vi besluttede at finde ud af, om der var nogen forbindelser mellem Dr. Morton til et Japansk firma, og vi prøvede at lave en forespørgsel omkring det, via det korporative sikkerheds afdeling ved AT&T. Da vi drøftede det, viste der sig andre personer i AT&T's korporative sikkerheds afdeling, som ikke ønskede at tale om Dr. Morton's underlige død. Nu må du forstå, at vi taler om noget, som er hændt for 25 år siden.

Så vi fortsatte, og jeg interviewede et medlem af Mortons familie, som talte om transistor projektet og fik meget, meget våde øjne, da jeg talte om transistoren. Jeg sagde: "Oh, har du aldrig undret dig over, hvor transistoren kom fra ?" Konversationen endte med at han sagde: "Jeg kan ikke diskutere det yderligere med dig".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Vi så ind i en lille smule af fremtiden, og det blev klart for os, at Dr. Morton sikkert var ansvarlig for denne Shopkeeper's Notebook, og arbejdede på det udenfor AT&T - sikkert fordi, han var et vigtig led.

Der var åbenbart andre personer involveret. Der var en fyr ved navn Ramey. Han var en slags afdelingsleder af hæren. Hans navn var nævnt i dokumenterne. Der var nogle flere personers navne nævnt i disse dokumenter. Vi vil ikke afsløre alle personerne i dokumentet, fordi Mrs. Proscauer ikke ville give os denne tilladelse. Og for fortsat at have adgang til disse dokumenter, såkaldte Notebook, er vi meget forsigtige med den information vi videregiver.

Vi besluttede at offentliggøre serier af siderne på Internettet, helheden af historien, og hvad vi har måttet gå igennem, for at du måske på en eller anden måde kan beskytte dig selv, hvis nu du selv offentliggør sådanne farlige informationen, som kan betyde død og ødelæggelse for dig! Det er ingen joke, det er dødsens alvorligt.

Dødstrusler mod Jack, hans familie og medarbejdere i ACC.
Vi fandt os selv i, hvad jeg vil beskrive som et
multilateralt sort projekt, hvilket omfatter døds trusler mod mig og min familie, døds trusler mod alle vore medarbejdere, billeder af mig med kugler i hovedet og blod dryppende ud af hovedet. En virkelig alvorlig ting. Der kom folk, som bekræftede at de var hyret til at finde ud af, om vi kendte til denne teknologi samt fremmede og udenjordiske rumskibe.

Og de måtte altså forstå, at vi ikke havde sagt, at de stammede fra et udenjordisk rumskib. Vi stillede spørgsmålet, "Hvor kom de fra..?" Ville du løbe rundt på Internettet og sige, at den og den form for teknologi stammede fra et udenjordisk rumskib? Nej vel. Du vil stille det som et spørgsmål. Du kunne for eksempel sige, "Lad os sætte os sammen, og finde ud af det".

Vi besluttede os for at tage kontakt med en højere myndighed, stille spørgsmålet til en højere autoritet, og gøre det klart, at det vil blive offentliggjort. Så, hvor er en højere autoritet end, lad os sige, Bill Clinton, som du må gå til og stille spørgsmålet: Faldt transistoren og efterfølgende teknologier i hænderne på AT&T fra Nazist Tyskland, Japan? Well, ingen af de lande havde disse oplysninger.
Hemmelige regerings projekter? Well, De Forenede Stater (USA) kunne ej heller bygge noget af det dette materiale. Halvdelen af det stof, vi så i Lab Shopkeepers Notebook... er selv i dag ikke muligt at fremskaffe på Jorden, og ingen kemiske fabrikker i hele verden kan lave det!

Vi besluttede at vi ville spørge Secretary of Defence (Luftvåbenet), William Cohen. Vi fik William Cohen og hans administrative assistent i telefonen, og øjeblikkelig ringede Air Force OSI til os.
Vi spurgte dem om de ville se på nogle ting og forklare os sammenhængen. Vi hørte aldrig fra dem om det. Vi hørte aldrig fra Air Force eller OSI - vi udfyldte OSI 9001 sider, som de gjorde krav på. Vi hørte aldrig en lyd fra hverken OSI, Luftstyrken (Air Force) eller Pentagon.
De har holdt afstand, accepteret anmodningen og krænkede loven, idet loven siger, at de skal svare eller reagere inden 30 dage efter en sådan anmodning. Intet svar.

Da vi åbenbart ikke kunne få dem til at vågne op, besluttede vi os for at genere dem en lille smule. Hvordan ville du genere luftstyrken (Air Force)? Jeg mener, nogle gange gør de et godt job, for at genere dem selv. Men hvordan ville du genere Air Force, hvordan ville du genere William Cohen, Afdelingen for Luftstyrken, i en tid, hvor de er midt i en krig i Irak når den kolde krig er ovre?
Du offentliggør naturligvis de resultater, som du er nødt til.

Byggede anordninger efter udenjordisk teknologi
Vi byggede anordninger, som vi så i laboratoriets Shopkeepres' Notebook.
En af dem, var en halvleder anordning.
Transfer KondensatorDenne halvleder anordning, kaldte vi "Transfer Kondensator", og den har faktisk chokeret industrien.
Folk kaldte mig "sindssyg" og "løgner" og hvad der ellers tænkes kan af sådanne ord.
Vi brugte 11 måneder på at bygge denne "Transfer Kondensator". Det kan laves lille så lille som en molekyle, og det kan kontrolleres ved microvolt elektricitet, og den producerer ingen varme og kører med en hastighed på
hele 12 Terahertz !!

Ved nogen overhovedet, hvad en Terahertz egentlig er? Intel Pentiums transistorer kontaktes ved 500 megahertz eller lidt mere eller mindre. Denne ting er
20.000 gange hurtigere end den hurtigste transistor som nogensinde er bygget på jorden!!! Vi har bygget den. Vi har prøvet den. Vi var faktisk ude at søge efter et selskab i Pennsylvania, som gør i halvleder materialer.

Vi fik nogle venner, som arbejdede i et selskab som hedder Inmos, hvilket havde nogle halvleder materialer (semiconductor), og over seks måneder - det er kun to år siden - byggede vi en 8-gigabyte halvleder harddisk på en størrelse som en lillefingernegl, vi bygge også en 12 Terahertz kapacitets hukommelse til erstatning i en PC !!! Vi byggede derefter 2.500 af dem og sendte dem ud for at udruste personer i industrien - nogle afslog på forhånd, at det var muligt, og at de ikke eksisterede.
TRANSFER CAPACITOR '090b' PrototypeVi sendte dem til Rohm & Haas; vi sendte dem til Intel. Vi fik nogle af dem tilbage. Der var personer, som slet ikke ville se på dem. Hvor er det nonsens. Motorola ville ikke modtage en. Interessant. Texas instruments tog en.

For seks måneder siden, måtte jeg stå model til at høre det værste gang lort, fornærmende udtalelser om mig og min person, ubehagelige kommentarer, du kan selv tænke dig til resten. På professionelle konferencer sagde folk "
Den skøre idiot, med hans flyvende tallerkener transistor" - den var ret typisk.

Hvad denne "T-cap" eller Transfer Capacitor reelt er, er i virkeligheden en metal-isoleret dielektrisk knudepunkt, halvleder baseret på sølv[hydroxid]. Den arbejder efter det princip, hvorved elektroner hæver deres energi niveau og boom... det der var en isolator, bliver til en leder på en halv milliontedel af en milliardtedel af et sekund. Meget meget hurtig. Forstår du mon i virkeligheden hvor hurtigt det er? Det fastholdes i to tusindedele af en milliontedel af en billiontedel af et sekund før det går off. Vi brugte to af disse som et par, en til at forfriske den anden, og de tabte aldrig nogen elektroner.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Når vi satte dem i gang, kørte de i en time. Derfor var der kun brug for meget, meget lidt elektricitet til dem, for at holde dem kørende. Vi kunne ikke måle nogen varme fra disse, hvis der overhovedet var noget, ville det blive absorberet tilbage ind i stoffet.

Enhver, som har haft en PC ved, hvor meget varme computere afgiver, og hvor meget varme mikroprocessorer frembringer. Det er mystisk! Og jo hurtigere de er, jo mere varme afgiver de. Dette ting, [T-Cap] bruges til at erstatte 130 millioner transistorer, så hele din PC overhovedet ikke ville frembringe varme. I stedet for bruges der 150 Watt, og ville man bruge 12 Terahertz med 130 Millioner transistorer uden vor T-Cap, skulle der sikkert bruges et tusinde watt! Og sådan har det været i 50 år!

Efter vi offentliggjorde vor historie, fik vi 9.000 meddelelser omkring det. Og ikke nok med det, men vi fik også hackere, som ville hacke sig ind på vore systemer, vi har efterforsket i dette, og det er bl.a. en fyr ved navn Wang.

Hvis du går til vor website og læser det hele igennem, vil du blive rigtig forundret.
Du vil blive forbløffet, du vil blive chokeret. Du vil finde ud af, at der er ingen skeptisk mere. Hvis du er en af dem, som tror, vil du nu se det jeg kalder "tredie-grads-udviklings" teori, som bekræfter at der skete noget meget usædvanligt i New Mexico i 1947.

Vi fik for nylig en høflig skrivelse fra det Russiske Federation, en afskrift af en meddelelse på subjekt af Leonid Alexiev. Leonid Alexiev, en Russisk General, brugte det blå bånd i 1997 til at komme ind, da Bill Clinton besøgte Rusland, og en student stod op og spurgte, "Vi så denne website, kaldt American Computer, og de sagde, at det Amerikanske Forsvar havde et UFO i USA.
Er det sandt, Mr. Clinton?". Bill rejste sig og sagde, "Jeg ved det ikke. Nej, nej, det er ikke sandt". Men vent lige et øjeblik. Jeg prøvede at forespørge the Defence Department (forsvarsministeriet), men "de ville ikke svare mig".

Russerne sendte os en kopi af Alexievs rapport. Russerne har på baggrund af alt det foreliggende materiale, som de har undersøgt, afgjort, at der er udenjordiske i vort solsystem.

På en eller anden måde, havde de fået fat på billeder af vor transcapacitor fra vort laboratorium. Jeg aner ikke hvordan, for vi har aldrig selv taget nogle billeder. Bare overlad det til Russerne. KGB eksisterer ikke længere, det hedder MSB nu, ikke? Og Alexiev er stået offentligt frem, og som følge af hans rapport er han blevet udnævnt af .... hvad er det nu han hedder, ham den russiske fulderik? Yeltsin .. Boris har udnævnt ham til chef for den russiske rum kommando.

Så lige nu, ser vi os lidt om. Vi har startet den kommercielle lancering af Transfer Capacitor (Overførsels-Kondensator) og leder efter partnere. Vi konfigurerede og lavede den, hvorfor ikke? Vi har brugt så mange penge på forskningen af dette, så vi må se, om ikke vi kan sælge dette fantastiske produkt til nogen.

Vi har haft drøftelser med Intel, IBM. Her blot for en måneds tid siden, sagde en fyr fra IBM, "Du skulle være kommet til os for længe siden. Hvorfor gjorde I ikke det?" Well, sagde jeg, "Vi kommer til dig nu". "Der er mange mennesker som er interesserede". "Well, vi er IBM". "Og hvad så? I har haft dem i al den tid, og I kunne ikke få dem til at virke!".
-------------

STATUS 2015:
Roswell-hændelsen er nu dokumenteret bevist, derfor vil sektionen "Roswell Sensationer" ikke blive yderligere udvidet.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT