UFO landingen
- Vidnet beskrev dem som... "komplet menneskelige..." -

Hændelses-dato: 1950
Hændelsessted: Sydamerika
Antal vidner: 3 plus originale fotos


Adamski's møde med de frememde

George Adamskis møde med de fremmede i 1952

"Komplet menneskelige... " lige med undtagelse af et enkelt eksempel, at alle møder foregik i en ørken i Californien.
Den 20. novembet 1952, mødte et øjenvidne en fremmede, ansigt til ansigt, i højt dagslys, og han blev beskrevet som "komplet menneskelig"... de senere komponerede fotos af normal UFO piloter med normal størrelse, ses i mindst 83 tilfælde mellem 1952 og 1968
bekræfter, at billederne af denne type væsen er som beskrevet af vidnet, George Adamski.

"Som vidnet, George Adamski, talrige gange har beskrevet i detaljer, ubeslægtede begivenheder omkring verden for to decennier, var han enten en person, som meget præcist kunne beskrive sine personlige observationer, eller også var en af af de bedste profeter i moderne tid. Andre dele af hans skrifter, fortjener at blive gransket for information omkring udenjordiske UFOer."
Citat: McCampbell, Advanced Technologies Specialist - Former NASA Contractor
 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
20. november 1952
"Som jeg kom nærmere ham, mærkede jeg en fremmed artet følelse komme nærmere på mig, og jeg blev mere forsigtig. På samme tid, så jeg mig rundt for at sikre mig, at mine venner kunne se os begge. Udvendigt var der ikke nogen grund til at have denne følelse, for manden der lignede en hver anden mand, og jeg kunne se, at han var noget mindre end jeg og betydeligt yngre."

"Pludselig følte jeg det lige som et slør forsvandt fra min forstand, følelsen af forsigtighed var forsvundet, og jeg var ikke længere opmærksom på mine venner....  På det tidspunkt, var vi meget tæt på hinanden. Han tog fire skridt hen mod mig, og bragte os i en afstand af hinanden, som svarer til en arms længde."

Udenjordiskes fodaftryk

Fodaftryk, afsat  af
den fremmede.

Væsen, fra en anden verden
"Nu for første gang, var jeg helt klar over, at jeg stod ansigt til ansigt med en mand fra rummet - et menneskeligt væsen fra en anden verden!
Skønheden af hans form, overgik alt hvad jeg tidligere havde set. Og venligheden i hans ansigt, befriede mig for enhver tanke på mig selv. Jeg følte mig som et lille barn, i sandhed at stå ved siden af en med stor visdom og megen kærlighed... for fra ham, udstrålede der en følelse af uendelig forståelse og venlighed, med højeste ydmyghed".

"Han lod mig forstå, at de kom med venlighed. Han lod mig også forstå, at de var bekymrede for den radioaktivitet (stråler), som slap ud fra Jorden (kloden). Jeg spurgte, om de var bekymrede for vore bomber, som resulterede i radio-aktive skyer. Han forstod mit spørgsmål, og nikkede som for at bekræfte dette.!"

Ovennævnte er et uddrag fra George Adamski's "Flying Saucers Have Landed" af Leslie & Adamski. Bogen findes også på dansk med titlen "Flyvende tallerkener er landet", oversat af Major H. C. Petersen.

"Via hans tale og hans pegende på hans fødder, følte jeg, at der måtte være noget meget vigtigt der for mig. Og da han trådte til side, så jeg, at der var et fremmedartet aftryk i sandet, på det sted, hvor han havde stået."

De udenjordiskes tegn og symboler
er nu afkodet og forstås.

13. december 1952
"På grund af den besøgendes løfte om, at returnere mine (fotografiske film) plader, holdt jeg mig nu i en konstant vagtsomhed" "..... Det var muligt for mig at observere det glidende lydløse objekt som kom i min retning - et iriserende glas-lignede fartøj, glimtede som brillanter der i morgensolen." "Jeg iagttog fartøjet, og holdt vejret .... min eneste tanke var at få mine fotografiske plader tilbage .... da fotograferingen var gjort, med vidners nærværelse, og et print blev lavet, som var magen til det originale foto - som jeg havde taget, før gæsten fra rummet tog holderen - vaskede væsken bort, og erstattede den med et fremmed fotografi og en symbolsk meddelelse."

Fortolkning af Symbolerne - Basil van den Berg, Johannesburg, Syd Afrika:
"Ved at læse George Adamski's bog (Flying Saucers Have Landed), var min interesse i flyvende tallerkener vakt ..... hvad der gjorde min interesse så stor var, at ligheden mellem Hr. Adamski's fotografierne af skibet i hans offentliggjorte bog og et fremmede objekt som blev sporet af et bombefly i hele tre timer." "Jeg arbejdede i mange måneder på symbolerne, forsøgte enhver mulighed for at tyde dem med en tangiable opløsning. Jeg var på vagt overfor, hvorvidt der blot var et begavet nummer... eller virkelige symboler, givet af væsener fra andre planeter. Jeg bad om klare aftryk af symbolerne .... og skulle afgøre denne besværlige opgave..... Som årerne gik, blev flere og flere informationer afsløret. Metoden af fremdriften, såvel som kraftfulde magnetiske motorer... som endnu ikke er opfundet på Jorden... disse resultater er et praktisk bevis på George Adamskis ægthed og sandhed, om rumskibe fra en anden planet end Jorden."

Læs også om George Adamski's planetrejser til Saturn og Venus.


l-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT