Astronauters møde med UFOer
- UFO iagttagelser af astronauter - - Inkluderer fotos, taget af astronauter på Månen -

af Poul-Erik Nielsen, UFO-SANDHEDEN.DK


Læs SANDHEDEN - som verden ikke måtte kende !!!
 

Indhold:
1     Major Gordon Cooper (bevidner sandheden omkring UFOer)
2     Ed White (denn første der gik i rummet)og James Mcdivitt
3     James Lovell og Frank Borman (samtale på tape)
4 *  Neil Armstrong & Edwin "Buzz" Aldrin  ** foto **
5     Donald Slayton (Mercury astronaut som så UFOer)
6     Major Robert White
7     NASA Pilot Joseph A. Walker (filmede UFO aktiviteter)
8     Kommandør Eugene Cernan
9     NASA'S Maurice Chatelain (bekræfter Armstrongs UFO observationer)

Astronaut Gordon Cooper
Astronaut Gordon Cooper

Major Gordon Cooper:
Han var en af de originale Mercury Astronauter, og en af de seneste amerikanske piloter som fløj alene i rummet.

Den 15. maj 1963, blev han skudt ud i rummet i en Mercury kapsel, for at udføre 22 gange omløbsbaner omkring Jorden.
Mens den sidste omløbsbane stod på, fortalte Major Gordon Cooper til Jordstationen ved Muchea (nær Perth, Australien), at han kunne se et glødende, grønligt objekt, som hurtigt kom nærmere hans kapsel. UFOet var virkelig og have en fast form, fordi det også blev opsporet af Muchea's sporende radar.

Cooper's iagttagelse blev rapporteret via National Broadcast Compagny, hvor dette selskab dækkede flyvningen skridt for skridt; men da Cooper landede, fortalte journalisterne, at de ikke ikke havde tilladelse til at omtale ufoets iagttagelse.

Major Cooper, ikke alene tror, men véd, at der er udenjordiske UFOer. Ti år tidligere, i 1951, havde han set et UFO, da han var pilot på en F-86 Sabre-jet over det vestlige Tyskland. De var metalliske, tallerken-formede skiver, og kunne opnå betydelige højder, og kunne udmanorere alle typer amerikanske flyvere/jagere.

Major Cooper har også vidnet for De Forenede Nationer (USA):
"Jeg er overbevist om at disse ekstra-terrestrial (intelligente ET'ere) og de udenjordiske rumskibe som besøger vor planet, Jorden, kommer fra andre planeter ... de fleste astronauter er modvillige til at drøfte UFOer." 

Jeg har haft mange observationer i 1951. I to dage observerede jeg mange UFOer, alle med forskellige størrelse, flyvende i formationer, sædvanligvis fra øst mod vest over Europa.

Og i overensstemmelse med en video-optagelsesinterview ved J. L. Ferrando, har Major Cooper sagt:
"I mange år har jeg levet med en hemmelighed, en hemmelighed som blev pålagt alle specialister i astronomi. Jeg kan nu afsløre den; hver dag i USA ser vor radarinstrumenter objekter af form og komposition, som er ganske ukendt for os jordiske mennesker! Og der er tusinder af vidner til disse rapporter, og en kvantitet af dokumenter til at bevise denne, men ingen ønsker at offentlige gøre dem.
Hvorfor? Fordi myndighederne er bange for at folk måske vil tænke - af Gud ved hvad - at vi bliver angrebet af frygtelige stærke fremmede angribere.
Så løsningen er stadig: Vi er nødt til at undvige panik med alle midler.

Jeg var desuden vidne til et usædvanligt fænomen, her på denne planet Jorden. Det skete for nogle få måneder siden i Florida. Der så jeg med mine egne øjne, på et defineret område på jorden, der var fyldt med et flammehav, fire identiske flyvende objekter som steg ned midt i feltet. De studerede topografi, de samlede jord prøver, og til slut returnerede de til, hvor de var kommet fra med enorm fart... Jeg véd at myndighederne gjorde alt, for at holde denne hændelse fra pressen og TV, i frygt af en panikagtig reaktion fra det offentlige (alm. mennesker)".

Ed White & James Mcdivitt
I juni 1965 så også astronauterne Ed White (den første Amerikaner der gik i rummet) og James Mcdivitt et UFO, da de passerende over Hawaii i Gemini rumfærgen, et cigar-formet metalliske objekt. UFOet havde lange 'arme', som stak ud fra objektet. Mcdivitt tog billeder med et cine-camera, men disse billeder blev aldrig tilladt at vise offentligt.

James Lovell og Frank Borman
I december måned i 1965 så også Gemini-astronauterne James Lovell og Frank Borman et UFO, på deres anden omløbsbane omkring Jorden, hvilket iøvrigt var deres rekord baserede 14 dags flyvning. Borman rapporterede, at han så et uidentificeret rumskib. Gemini Kontroltårnet ved Cape Kennedy fortalte ham, at det han kunne se, var den sidste scene af deres egen Titan accelerator raket. Borman bekræftede, at han kunne se accelerator raketten, men at han også kunne se noget komplet anderledes.

Samtale mellem kontroltårnet og James Lovell på Gimini 7: (samtale på tape!
)

Lovell:

Boogey ved klokken 10, højt.

Kontroltånet::

Dette er Houston. Sig det igen 7.

Lovell:

sagde at vi har en boogy ved klokken 10, højt

Kontroltånet::

Gimini 7, er det acceleratoren  eller er det en virkelige iagttagelse?

Lovell:

Vi har adskillige iagttagelser.

Kontroltånet::

...Skønnet afstand eller størrelse?

Lovell:

Vi har også acceleratoren i øjesyn udover de der boogies.

Neil Armstrong & Edwin "Buzz" Aldrin:
* Neil Armstrong (første mand på Månen) * 05.08.1930 † 25.08.2012
Ifølge NASA astronauten Neil Armstrong, har UFOerne en base på Månen, og har fortalt os, at der er intet, som forhindrer, at vi kan lande og opholde os på Månen.

 Foto 1:     
Cigar-formet objekt i krater på Månen.

Foto: Neil Armstrong


Foto 2:
Foto: Neil Armstrong.
                
I forgrunden Buzz Aldrin. 


Foto 3:
Neil Armstrong i forgrunden.

Foto: "Buzz" Aldrin.   

Foto 4:    
Bemærk lyset i højre side øverst.
                
Fotograf. Neil Armstrong. 


Foto 5: 

    
Foto: Neil Armstrong. 

 

Foto 6: 

    
Foto: Neil Armstrong. 

Astronaut Edwin Aldrin Buzz
Astronaut Edwin Aldrin Buzz

I overensstemmelse med hidtil ubekræftede rapporter, observerede både Neil Armstrong og Edwin "Buzz" Aldrin, UFOer kort efter deres historiske landing på Månen i Apollo 11, den 21 juli 1969.


Jeg husker, at en af astronauterne henviste til et "lys" i eller på et krater, mens Televisionen (TV) transmitterede.  Så meddelte Missionskontrollen, at de afbrød kommunikationen offentligt. Da blev alt stille.

I overensstemmelse med en tidligere NASA medarbejder, Otto Binder, modtog en unavngiven radiogruppe, med deres egen VHF modtager, den forbipasserende NASA'S transmission, med nedenstående udveksling:

NASA:

Hvad er der? Mission Kontrol kalder Apollo 11...

Apollo11:

Disse "Boogies" er store, Sir! Enorme!
Oh min Gud! Du ville ikke tro det!
Jeg fortæller dig, at der er andre rumskibe herude,
de har kilet sig op på langsiden af kraternes kant!
De er på Månen, og iagttager os!

En anerkendt professor, som ønsker at forblive anonyme, var engageret i samtalen med Neil Armstrong:

Professor:

Hvad er der virkelig hændt derude, Apollo 11?

Armstrong:

Det er utroligt - vi har altid vidst, at der var denne mulighed, men faktum er, vi bliver advaret om at fjerne os. Vi havde aldrig fået noget at vide om, at der var mulighed for en rumstation eller en Måneby her.

Professor:

Hvad mener du med "advaret bort"?

Armstrong:

Jeg kan ikke gå ind i detaljer, undtagen at sige, deres skibe er langt hurtigere end vore, både i størrelse og teknologi - Boy, de var så store!...og truende!
Nej, der er ingen tvivl om, at de har en rumstation her.

Professor:

Men NASA har andre Missioner efter Apollo 11?

Armstrong:

Naturligvis - NASA kan ikke risikere panik på Jorden.

I overensstemmelse med  Dr. Vladimir Azhazha:
"Neil Armstrong viderebefordrede meddelelsen til Missionskontrollen, at to store, mystiske objekter iagttog dem efter at de var landet på Månen. Men denne meddelelse blev aldrig hørt af det offentlige -- fordi NASA censurerede den bort."

I overensstemmelse med Dr. Aleksandr Kasantsev, tog Buzz Aldrin, inde fra modulet, farvefilm af UFOerne, og fortsatte med at filme dem efter at han og Armstrong gik udenfor.
Niel Armstrong bekræfter at historien er ægte, men har afslået at gå yderligere i detaljer, idet han henviser til CIA traktakten om hemmeligholdelse, hvilket forhindrer ham i at kunne udtale sig offentligt.

Donald Slayton:

 Astronaut Donald Slayton
Astronaut Donald Slayton 

Donald Slayton, en Mercury astronaut, afslørede i et interview, at han havde set UFOer i 1951:
"Jeg var tester på en P-51 fighter i Minneapolis, da jeg opdagede dette objekt. Det var i en højde på 10.000 fod, på en dejlig, klar og solfyldt eftermiddag. Jeg tænkte, at dette objekt var en drage, men jeg indså pludselig at ingen drage kan flyve så højt."
Da jeg kom nærmere det, så det ud ligesom en vejrballon, grå og omkring tre fod i diameter. Men så snart jeg fløj bag om det, lignede det ikke længere en vejrballon. Den lignede en tallerken, skiveformet.
Omkring samme tid, indså jeg at det pludselig var forsvundet fra mig -- og der hvor jeg var, fløj jeg omkring 300 miles i time. Jeg sporede det igen, men da fløj det forbandede objekt bort med en rivende hastighed."

Major Robert White
Den 17 juli 1962 rapporterede Major Robert White et UFO, mens hans fløj i en højde af 58 miles med en X-15 følgende.

"Jeg har ingen anelse om hvad det kan være. Det er grålig i farve og omkring 30 til 40 fod borte."
I overensstemmelse med en optagelse på bånd (tape), udbrød Major White over radioen:

"Der er en ting der ude! Det er virkeligt - et objekt"

 Joseph A. Walker, NASA pilot
Joseph A. Walker, NASA pilot 

NASA Pilot Joseph A. Walker
Den 11. maj 1962 sagde NASA piloten Joseph Walker, at en af hans opgaver var at opdage UFOer, mens han foretog X-15 flyvninger. Han havde filmet fem eller seks UFOer, mens han foretog en 50 miles højde flyvning i april 1962.

Det var anden gang han havde filmet UFOer på flyvning. Via et foredrag ved den Anden Nationale Konference ved Rumforskningsinstituttet i Seattle, Washington sagde han:

"Jeg føler ikke, at jeg ligefrem spekulerer på dem. Alt hvad jeg ved er det, som viste sig på filmen, der blev fremkaldt efter flyvningen." - Joseph Walker

Til dato har ingen af disse film været frigivet til offentligt syn !

Kommandør Eugene Cernan

 Astronaut Eugene Cernan
Astronaut Eugene Cernan 

Eugene Cernan var kommandør på Apollo 17. I 1973 sagde han omkring UFOer:

"...Jeg er blevet spurgt meget (omkring UFOer) og jeg har fortalt offentligt, at jeg véd at de (UFOer) er et eller andet, og at de kommer fra en anden civilstation."

NASA'S Maurice Chatelain
I 1979 bekræftede den tidligere chef for NASA Communications Systems, Maurice Chatelain, at Niel Armstrong virkelig havde rapporteret om, at have set UFOer på kanten af kraterne på Månen. 
Chatelain tror, at nogle af UFOerne kommer fra vor eget sol system -- specielt fra planeten Titan.
"Mødet var fælles viden i NASA, men ingen har talt omkring den indtil nu."
"...alle Apollo og Gemini flyvningerne blev fulgt, både via distance og sommetider også aldeles nærgående af rumskibe af udenjordisk oprindelse  - flyvende tallerkener, eller UFOer, hvis du vil kalde dem ved dets navn.
Hver gang det opstod, informerede Missionskontrollen til astronauterne, at de skulle holde absolut tavshed om disse."
"Jeg tror, at Walter Schirra, ombord på Mercury 8, var den først af astronauterne, som brugte kode navnet 'Santa Claus' for at angive, at der var udenjordiske rumskibe."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGH