Aurora hændelsen
- UFO-piloten overlevede styrtet, og blev passet af en læge i Aurora indtil væsenet døde -

Hændelses-dato: 1897
Antal vidner: > 50 (Befolkningen i Aurora, Texas)


Hemmeligt dokument omkring UFO ulykken i 1897 er tilvejebragt af wikileaks, men det ser nu ud til at adgangen er lukket af myndighederne – hvorfor dog? Hvorfor ikke bare fortælle befolkningen sandheden?

Aurora UFO ulykken:

 Markør som viser hvor UFO pilotens sidste hvilested
Markør som viser UFO pilotens sidste hvilested 
 Illustration af UFO ulykken i Aurora, 1897
Illustration af UFO ulykken i Aurora, 1897 

Den ældste dokumenterede ufo-hændelse går mere end et århundrede tilbage – da et mystisk luftskib den 17. april 1897 angiveligt styrtede ned i det nordlige Texas, nær byen Aurora

Aurora UFO ulykken er et påstået UFO styrt, som fandt sted den 19. april 1897 i Aurora, Texas.

Et uidentificeret flyvende objekt blev noteret at have ramt dommer J.S. Proctors vindmølle, før den styrtede ned i den lille by.

Det som gør denne begivenhed så vigtig for ufologien er rapporten om, at et af væsenerne fra fartøjet overlevede styrtet og blev passet af en læge, indtil det døde af sine kvæstelser.
 
Det overlevende individ, som af folk i byen blev beskrevet som ”ikke af denne verden”, menes at være blevet begravet i en umærket grav på kirkegården i Aurora.

En plakat nævner historien om styrtet, som stadig – den dag i dag – påminder enhver om det uhyggelige styrt.  

Nogle beboere i Aurora hævder at denne historie var et fupnummer, opfundet af den lokale nyhedskorrespondent S.E. Hayden, for at bringe berømmelse til det døende samfund, der var blevet hægtet af jernbanen.

 
Mindesten for UFO ulykken 

Men i 1995 dukkede et mystisk, sjældent metal op, da undersøgelsesholdet fra MUFON foretog undersøgelser på stedet for UFO ulykken.
MUFON holdet fik dog ikke tilladelse til at opgrave en grav på kirkegården i Aurora, som de var overbeviste om var UFO pilotens sidste hvilested.

Denne dokumentation, sammen med rapporter om endnu et stykke metal med mærkelige hieroglyffer og forurenet drikkevand, gør Aurora hændelsen til en vigtig UFO sag.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT