Korncirkel ved Aarhus
- Da gårdejeren så ud over marken, den lørdag morgen, da... -

Hændelses-dato: 5. august 2000
Antal vidner: Utallige

af Poul-Erik Nielsen, Sc.D.


Da gårdejer Heidi Brund Laursen stod op lørdag den 5. august 2000, og så ud over sine snart høstklare hvedemarker, fik hun øje på noget besynderligt.

19 døgn senere fik hele nationen øje på det. Dette er beretningen om noget korn, der stod op om aftenen og lå fladt ned morgenen efter. Faktisk er det ret almindeligt, at noget sådan sker.
Særlig kort før høst, hvor de tunge hvede aks højt på strå ikke skal have megen regn eller blæst, før de krænger og bliver kravlende.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Lige netop den afgrøde, vi taler om her, stod på marken, mellem landsbyen Borum og Viborgvej lidt uden for Aarhus.

Det særlige ved den fladt liggende hvede, som gårdejer Heidi Brund Laursen så den lørdag morgen var, at alle de vandrette står og aks set fra oven lignede sådan et kæmpemæssigt stempelaftryk. Og det kan regnen ikke få kornet til. Og vinden heller ikke.

UFOer eller ?

Nu behøver du ikke at have studeret de store, internationale TV-selskabers nyhedsudsendelser særligt indgående, for at have set at der vises luftfotos af sådanne specielle aftryk i kornmarker.
TV-speakeren spørger så: "Er de fremstillet af flyvende tallerkener (UFOer) eller af mennesker?" Hvorefter man kort interviewer én, der mener det ene, og én der mener noget andet, før man hurtigt haster videre til mere håndgribelige nyheder.

Men denne lørdag morgen ringede Heidi Brund Larsen alligevel først til Meteorologisk Institut (DMI) for lige at høre, om de i bedste "Poul Thomsen" stil har "en naturlig forklaring". Det har de ikke.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Så kommer Heidi Brund Larsen i tanke om, at TV2 Østjylland få dage tidligere havde vist et andet mærkeligt aftryk i kornet fra en mark i Solbjerg ved Aarhus.

Mandag den 7. august bringer Dansk TV informationen ud over tv-nettet om det liggende korn nær Borum. Informationen varer fire minutter.
To minutter til at vise og beskrive korncirklen, derefter to minutter til at lade planetarieleder Ole Knudsen fra Steno Museet til at afvise det hele som drengestreger.

Senere bringes nyheden i Morgenavisen Jyllands-Posten, hvorefter det pludselig bliver interessant, og mange valfarter til stedet, som om det var noget helligt.

Skulle lige bortforklare sagen ...
Aftenen før havde den meget sympatiske og vidende planetarieleder Ole Knudsen igen ladet sig trække ud fra sit Steno-museum for at blive brugt på TV.
For én ting var, at de elektroniske medier sandelig gerne ville slå på tromme for "sagen".
Men for en god ordens skyld, skulle "den" jo også lige latterliggøres, for at man ikke selv blev til grin. Og Ole Knudsen fik denne opgave, at latterliggøre det hele.
Endnu to gange. Han glemte dog at fortælle, at han som betydelig yngre, selv løb rundt i byens gader i Aarhus, for at sælge et UFO-blad, udsendt af den forening, han selv var et fremtrædende medlem af.

Men lige nu på denne torsdag midt i kornet, får den samme Ole Knudsen lagt tørt på af indtil flere.
Mange raser også over, at Ole Knudsen er så skråsikker og siger "mon ikke han hellere skulle holde sig til sine kunstige stjerner på sin kunstige himmelbue i planetariet?"

Sandheden om kornet:
Hvedemarken blev grundig undersøgt af blandt andet amerikaneren Jonah Ohayv, som har fundet mindst tre egenskaber, som kan
bekræfte ægtheden om, at korncirklen er skabt af udenjordiske:

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
1: Stænger og aks lå som et fletværk, hvilket ikke kan være tilfældet, hvis de er lavet af mennesker.
2: De nedlagte akse lå konsekvent parallelt i rækker og bundter, ikke spredt i forskellige retninger.
3: Formationen lå indeni en synlig trekant af gravhøje, i et område med 21 gravhøje indenfor 2 kilometer, og dens akse pegede mod den største af de 21 gravhøje.

Alt i alt, er det Danmarks mest komplekse og præcise formation indtil dato (april 2003).

Et af de sikre tegn for ægtheden for, at korncirklerne ikke er menneskeskabt, siger Jonah Ohayv, er at det er tilfældet når eksempelvis:
"Når marken er så moden, at stående strå ikke kan bøjes uden også at brække - og når så alle liggende strå ikke er brækket, er et tydeligt tegn på ægtheden af, at de er skabt af udenjordiske. Kommer der så besøgende som vil se på disse korncirkler, vil stråene brække når de går på dem.
Når alting derimod er brækket op i et stort kaos, er det et argument for falskhed, altså at de er menneske-skabte".


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT