UFO ved solopgang
- Da hun ville fotografere den smukke solopgang, fik hun andet med på billedet -

Hændelses-dato: 23. April 2004
Observationssted: Long Island, New York
Antal vidner: 1


Klik på billedet, for at se det i FULD størrelse
Klik på billedet, for at se det i stort format.

Fredag den 23. april 2004 omkring klokken 07:30 bemærkede Marjorie, hvor smukt solen stod der bag skydækket, og tog derfor sit kamera, placerede mørkt glas foran linsen, da hun ville fotografere mod solen.
Hendes hus ligger ikke tæt ved oceanet og vender mod øst.
Hun tog omkring 25 skud (fotos) over et par minutter, nogle af dem med zoom. Men
hun blev overrasket da hun så de fotos hun havde taget. (Du kan se billedet i stort format, ved at klikke på billedet til venstre).

Mellem de normale billeder, var der to som var unormale, hvoraf det ene havde en spiral med seks lys i fronten mellem skyen og solen, samt et syvende lys længere mod venstre.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Det benyttede kamera havde følgende data:
JVC Digital Camera, iIndkøbt i juli måned 2001
Model #GC=QX3HD 3.3 mega pixels
Zoom 2.3X som korresponderer til en 37 mm og en 86mm linse

Øjenvidnet Marjorie fortæller:

"Jeg er ikke en ekspertbruger af alle disse digitale kameraer. Jeg satte kameraet på dets tre-fods stativ og tog billederne, og det er bare det.
Men jeg har bemærket at når dette JVC digitale kamera er on, sætter den sig selv til automatisk belysning af billederne. Når jeg nogle gange har prøvet at sætte den til manuel, så bliver billederne ofte for mørke."

"Jeg ved ikke hvad det er som er på billedet, men jeg er nysgerrig efter at vide, hvad det kan være. Jeg så ikke nogle af disse lys, måske fordi solen var stærk. Jeg havde mine egne solbriller på, men jeg så ikke direkte ind i solen."

"Solen var bag den mørke sky. Jeg bemærkede ikke noget unormalt den morgen (23. april) hverken før eller efter at jeg tog billederne. Faktisk var jeg nervøs for, om der skulle være noget galt med mit kamera. Jeg har taget i tusindvis af billeder med mit kamera, og utallige med solopgang, men det er første gang jeg har fået billeder, som ikke er helt normale." 


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT