UFO svævede over radiotårn
- Radiotjenesten blev af myndighederne truet til at stoppe omtalen af det observerede UFO -

Hændelses-dato: 07. juli 1973 kl. 18.30
Observationssted: Odessa, Texas, USA
Antal vidner: 5


UFO svævede over radiotårn
Et af øjenvidnerne, den 53-årige Stanley A. Wilson fortæller:

"Jeg havde arbejdet virkelig hårdt den dag for "state highway department ", så jeg tog en lur da jeg var kommet hjem.
Det var en klar sommerdag, og
alle begivenheder hændte i dagslys. Min bedstemor levede i den sydvestlige del af byen Odessa.
Mens jeg tog mig en lur, ringede hun til min kone. Hun sagde at Stanley skulle gå udenfor og se, fordi der var
et UFO som svævede over vejen."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGH
"Jeg boede i byens vestlige udkanten, hvor der ikke var mange huse på den tid.
Da jeg vågnede sad jeg og tænkte et øjeblik på min bedstemor som altid er meget seriøs. Hun driller ikke.
Jeg besluttede mig for at gå udenfor for at se UFOet. Først kiggede jeg ind mod byen, men så ikke noget. Jeg kiggede så mod nord og syd, men så stadig intet. Da jeg vendte mig og så mod vest, var det der. Lige over radiotårnet, cirka 500 meter fra mit hus.
 
Min hustru og jeg blev meget ophidset, fordi vi vidste at det sikkert var et fremmede rumskib (UFO).
Der var
ikke en lyd at høre, og rumskibet bevægede sig ikke.
 
Omkring dette tidspunkt kom min broder og min søster, som boede bare to gader herfra, hvinende omkring hjørnet i deres bil. De råbte ud af vinduerne "
ser I det, ser I det?"
 
Da de kom ud af bilen, var vi alle fire naturligvis meget ophidsede, og jeg husker ikke præcist hvad vi sagde i dette øjeblik. Vi havde ikke noget kamera, og det havde de heller ikke. Jeg løb over til naboens hus for at låne et kamera, men der var ingen hjemme."

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGH
"Som vi stod der og iagttog det, beundrede vi det alle og jeg sagde "vent et øjeblik, jeg tror det er et radiotårn!". Jeg gik hen til min bil og tændte for radioen og skannede alle kanaler.
Til vor forundring kom vi til at krydse en station, og min hustru sagde at det var KBZB, så vidt hun kunne huske. Det er altså 32 år siden at denne hændelse som jeg omtaler her er hændt.
Vi blev virkelig
chokeret da vi hørte at disc jockeyen sagde at de havde et UFO hængende over deres radiotårn, som forårsagede statisk støj.
Så vi fortsatte med at lytte til hans rapport og iagttog samtidig UFOet.
Jeg besluttede mig for at gå indenfor for at ringe til radiostationen. Jeg fik telefonisk kontakt med disc jockeyen, men jeg husker ikke hans navn.
Jeg spurgte ham om der var tale om radiotårnet på West University, og han sagde, ja, det er er vor radiotårn.
Jeg fortalte at vi stod og iagttog UFOet, som han omtalte i radioen.
Jeg husker ikke hvad jeg ellers sagde i dette øjeblik. Efter telefonsamtalen gik jeg igen udenfor til de andre.
UFOet havde nu svævet over tårnet mellem 20 og 25 minutter. Min broder og jeg besluttede os for at køre over til tårnet, cirka 500 meter fra os, for at studere UFOet nærmere. Vi kunne ikke køre hele vejen derop, så vi måtte gå resten af vejen. Vi befandt os nu kun cirka et par hundrede meter fra objektet. Farven på UFOet var som rustfrit stål.
Vi diskuterede om vi skulle komme nærmere til det, men besluttede os for ikke at gøre det, da vi var nervøse for den stråling som den måske afgav. Jeg erindrer ikke hvad vi ellers talte om da vi sad der, men efterhånden svævede UFOet fra radiotårnet mod nord i en 90 graders vending og svævede så bort mod vest, hvorefter den kom ud af syne. Vi kørte tilbage til mit hus, og de rapporterede ikke længere om UFOet på radiostationen.

Jeg ringede igen til radiostationen, og fik fat på den samme disc jockey og spurgte, hvorfor de var stoppet med at rapportere om UFOet, og han sagde at
regeringen havde anmodet dem om at stoppe denne omtale, ellers ville de miste deres sende-licens!.
Han sagde, jeg vil fortælle dig noget andet. Vor elektriker var gået ud for at tjekke hvorfor vi havde statisk støj, og da han kom tilbage var han så ophidset og forstyrret at vi måtte bringe ham til hospitalet, hvor de gav ham noget for at berolige ham. Han sagde at der var mærkelige tegn på bunden af UFOet.

Senere ringede jeg igen op til radiostationen, og blev fortalt at en TV station havde billeder af et UFO over gaden ved west university, men
regeringen havde konfiskeret billederne og havde fortalt dem, at de måtte tie om hændelsen, da de ellers ville miste deres licens.
Han sagde at han ikke ønskede at tale om det mere, fordi han var bange for at få problemer. Der var fem vidner til denne hændelse, og jeg har navnene og uddannelse på dem alle i den originale rapport."  

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT