5 sensationelle skarpe fotos af UFO
- George Stock tog 5 skarpe fotos af UFO i juli måned, 1952 -

Hændelses-dato: 29. juli 1952 kl. 16.30
Observationssted:
Passiac, New Jersey, USA
Antal vidner: 2


Følgende UFO fotos er fra oberstløjtnant Wendelle C. Stevens arkiv, og er ledsaget af oplysninger som blev afgivet så tæt på den oprindelige observation som muligt.

George Stock
Fotograf og vidne:
George Stock

Da George Stock og en ven, John H. Riely, den 29. juli 1952 klokken 16:30 var på vej til et lager i baghaven blev de opmærksomme på et mærkeligt flyvende objekt som nærmerede sig.
Stock bad sin ven holde øje med objektet, imens han løb ind for at hente sit kamera.
Da han vendte tilbage tog han 5 klare fotos af et solidt, metallisk-udseende skiveformet flyvende objekt.
Det havde en semi-transparent kuppel på toppen og blev anslået til at være omkring 30 meter i diameter. Det var blågrå metallisk af farve med en form for grønblå farvet kuppel på toppen. Det svævede langsomt, cirka 150 meter over jorden, stoppede, svævede et øjeblik hvorefter det accelererede og svævede bort. Efter at objektet havde svævet over hovedet på dem, løb Stock efter det og tog det sidste foto, hvilket resulterede i at billedet blev lidt skråt.

UFO fotograferet af George Stock
Fotograf og vidne: George Stock

Trods den kendsgerning af disse fotos er blandt de mest tydelige af legitime UFOer nogensinde, fik de aldrig den opmærksomhed som de fortjente. Billederne blev taget i den periode i 1952, hvor der var en bølge af UFOer i det østlige USA.
Det var også det tidspunkt hvor efterretningstjenesten bad Politiet, andre offentlige myndigheder samt nyhedsmedier om at ophøre med at bringe rapporter om UFO observationer, fordi efterretningstjenesten blev stopfodret med indberetninger.
Flere end 700 UFO rapporter og adskillige fotos blev rapporteret, alene i juli måned 1952. Det var også på den tid at der var masse-overflyvninger af UFOer over Washington DC og andre hovedstæder.

Omtale i Avisen
Avisomtale


Disse fotos blev trykt i ‘The Morning Call’, Vol. CXLI Nummer 28, New Jersy’, fredag den 3. august 1952, og blev ikke fremført med ret megen service. John H. Reily sagde:
Jeg har kun dette udklip og i teksten står der: John H. Reily, 28 år, boende på 571 Main Street, er en fotograf der mener at et billede siger mere end tusinde ord. I går aftes kom han ind på Call kontoret, mens vore telefoner kimede med rapporter om flyvende tallerkener, med fotografiske beviser som ifølge ham er -(klippet)- af et mystisk objekt, som han sagde at han og vennen, George Stock, observerede i går eftermiddag over Stock’s hus på 381 Brooks Avenue, Passaic. Ifølge Riely svævede objektet i sydøstlig retning med langsom hastihed, da det blev observeret, og svævede kun 150 meter over jorden. Det var så tæt på, sagde Riely, at det kunne have været ramt med en riffel. Han beskrev disken til at være omkring 30 meter i diameter, med grålig farve og en stor kuppel foroven.” 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Avisen sendte fotografierne til undersøgelse, og modtog en rapport som bekræftede at der var tale om et solidt, temmelig stort objekt, som var blevet fotograferet fra den forventede afstand fra kameraet. Hr. Stock var personen, som rent faktisk tog billederne.

George Stock
Fotograf og vidne: George Stock


Der blev ikke taget yderligere skridt til at offentliggøre billederne, og de blev heller ikke engang nævnt i det mest af det publicerede materialer på dette tidspunkt.

Oberstløjtnant Wendelle C. Stevens:
Oberstløjtnant Wendelle C. Stevens var en af verdens mest kendte UFO forsker, som blev født i 1923 i Round Prairie, Minn. Han kom ind i den amerikanske hær i 1941 og blev overført til Luftforsvars korpset i 1942. Han arbejdede ved Stillehavsoperationerne under Anden Verdenskrig, og senere ved et klassificeret projekt i Alaska for at fotografere og kortlægge Arktis land og søområder, hvor dataindsamlingsudstyr for at opdage UFOer var ombord i B-29ere. Stevens fungerede også som US Air Attaché i Sydamerika. Han trak sig tilbage fra USAF i 1963 og arbejdede for Hamilton Aircraft frem til 1972.

UFO fotograferet af George Stock
Fotograf og vidne: George Stock
George Stock
Fotograf og vidne: George Stock
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT