UFO på billedet er BEKRÆFTET

Hændelses-dato: 04. april 1957
Observationssted: Quinlan, Texas
Antal vidner: 1 + ægthed bekræftet efter avancerede fotoanalyserUFOet på billedet er bekræftet ægte
UFOet på billedet er bekræftet ægte.
Klik på billedet, for at se det i større format.

Et Texas vidne fra landdistriktet Hunt County rapporterede om et ”uforklarligt synligt objekt i baggrunden”, på et familiefoto som blev taget nær Quinlan, som ikke kunne identificeres, jvnf. vidneudsagn i sags nummer 52.992 og blev lukket den 26. marts 2014 som et Ukendt Flyvende Objekt fra Mutal UFO Network.

Familiebilledet blev taget den 04. april 1957. Sagen blev forelagt MUFON den 27. december 2013, og er blevet undersøgt af Texas forskeren, Thomas Diamond.

"Se over min højre skulder lige over propan tanken og til højre for telefonpælen," startede vidnet med at sige, ”Jeg har forstørret det på min computer, og det ligner et cigar-formet objekt. Jeg havde ikke lagt mærke til det, før jeg tilfældigvis forstørrede."

Vidnet indsendte billedet sammen med rapporten.

Fra forskerens rapport, udtalte vidnet: "Billedet er af mig. Min bedstemor tog billedet, men er dog senere gået bort. Ingen har nogensinde nævnt noget om billedet. Som jeg sagde, kopierede jeg det for at lægge det på computeren og forstørre det. Det var på det tidspunkt at jeg så objektet. Hvad kan det være – kan det være noget, jeg er bare nysgerrig."

Forskeren Diamond modtog billedet.

"Fotografiet er originalt, uændret sort-hvid foto med et uforklarligt objekt til syne i baggrunden."

Objektet kunne ikke identificeres, og rapporten blev lukket som et Uidentificeret Flyvende Objekt af udenjordisk oprindelse.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT