UFO fotograferet da det svævede ind over marken
-  Vidnet observerede en UFO landing i en mark ved Dawlish Warren -

Observations-dato: 4. januar 2017 kl. 15:27
Observation
ssted: Dawlish Warren, England
Vidner: 1 + fotos + dokumenteret


Uredigeret foto. Et af de fire fotos som John Mooner nåede at tage af UFOet.

Efter tidligere at have set en UFO landing i et område, tog vidnet, John Mooner, tilbage til Dawlish Warren for at undersøge tingene nærmer.

John Mooner hævder at have set en UFO landing på en mark i Dawlish den 25. november 2016. Han tog tilbage til området den 4. januar 2017, og til hans store overraskelse så han det samme UFO svæve hen over himlen.

Denne anden observation kom blot få dage efter at han havde bemærket et UFO svæve over Newton Abbot, mandag.
Hr. Mooner sagde at han tog tilbage til Dawlish Warren for at foretage flere undersøgelser efter UFO observationen, som involverede i en landing på en gårdejers mark.

Han befandt sig i samme område som sidst. Han sagde at det var koldt på dette tidspunkt, men det kunne ikke holde ham tilbage for UFO undersøgelsesturen.

Han sagde at han stod i området og holdt udkig i flere timer, da et lignende, eller måske det samme UFO, svævede hen over himlen, hvilket gjorde ham lamslået. 


Han startede med at tage billeder af det uidentificerede flyvende objekt (UFOet), som svævede over området og ud i det fjerne.
På grund af den enorme hastighed som UFOet svævede med, var det ikke muligt at zoome ind på det.

Området for UFO landingen, samt senere foto af UFOet.

Han nåede lige at tage fire fotografier, da det svævede ind over marken.

Da han kom hjem, forstørrede ham billederne for at se objektet nærmere.
Objektet havde ingen vinger. Han er helt sikker på at objektet ikke er noget kommercielt fly. Han følte at det andet UFO han nu havde observeret, var af samme størrelse som UFOet han observerede ved landingen på marken.

Fotografiet blev taget den 4. januar 2017 klokken 15:27 i Dawlish Warren, England.


Notater: John Mooner er den undersøgelsesansvarlige ved World UFO Photos.© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT