UFO filmet ved Antarktis af Norsk ekspedition
-  Norske forskere og videnskabsmænd filmede UFO ved Antarktis -

Observations-dato: 8. januar 2016
Observation
ssted: Antarktis (Neumayer området)
Vidner: > 7 + filmoptagelse + foto


Norske videnskabsmænd og forskere filmede UFO i Neumayer området, Antarktis.


I starten af januar måned, 2016, lykkedes det for et team af norske videnskabsmænd og forskere at optage en meget speciel UFO observation i Neumayer området.

Tilbage i året 2013 fandt man beviser for undenjordisk base i Antarktis, som kunne ses via Google Earth. På disse famøse billeder kunne vi se to mulige indgange til udenjordisk base (størrelse 65 x 95 meter), eller i det mindste en indgang til noget, med et enormt skiveformet objekt begravet i isen. Få dage senere censurerede Google Earth den mystiske placering bort – hvorfor mon?

Notat - UFO angreb mod flåden:
Et ekstraordinært russisk dokument afslørede i 2006 nye oplysninger om den amerikanske flådes Antarktis ekspedition i 1946/1947 – operation ”highjump”. Flådeekspeditionen blev ledet af den berømte polarforsker Richard Byrd, hvis ekspedition sluttede efter bare 8 uger med ”mange dødsfald” i henhold til de første nyhedsinformationer.
I stedet for at benægte de massive skader og døde, afslørede admiral Byrd i et presseinterview i Chile, at hans Task Force havde mødt en ny fjende, og at fjenden ”kunne flyve fra pol til pol med utrolige hastigheder.”

Efter det sovjetiske sammenbrud i 1991 frigav KGB tidligere klassificerede dokumenter, som også belyste ”operation highjump”.
I 2006 dokumenterne ser man en hemmelig sovjetisk efterretningsrapport, bestilt af Joseph Stalin, i forbindelse med operation highjump missionen til Antarktis. Efterretningsrapporten, (indsamlede informationer fra sovjetiske spioner som var indlejret i USA), viste at den amerikanske flåde havde sendt en militær ekspedition til Antarktis for at finde og ødelægge en skjult nazi base.
På vejen dertil mødte flåden mystiske UFOer, som angreb den militære ekspedition og ødelagde adskillige skibe og et stort antal fly.

Rent faktisk havde operation highjump lidt ”mange tilskadekomne”, som også anført i pressen fra Chile. Mens der er mulighed for at efterretningsrapporten skyldes amerikansk misinformation, fodret til kendte sovjetiske muldvarpe, er den mere sandsynlige forklaring den, at rapporten afslører den første kendte historiske hændelse af kamp mellem amerikanske flådestyrker og udenjordiske objekter (UFOer), udstationeret i underjordiske anlæg i eller nær Antarktis.  

 


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT