UFO svævede over byggepladsen
-  Snesevis af øjenvidner til svævende UFO over byggeplads -

Observations-dato: 10. februar 2015, kl. 10:30
Observation
ssted: Miraflores. Lima, Peru
Vidner: > 20 + filmoptagelse + foto


Snesevis af mennesker som arbejdede i en bygning i centrum af Miraflores blev øjenvidner til UFO observationen


Denne video viser et UFO som svæver over en byggeplads i Lima, Peru. Det ser ud til at UFOet observerer konstruktionen, og sandsynligvis er det for at overvåge hvad der vil ske engang i fremtiden på dette sted. Aliens har altid en grund til at være, hvor de er.

Nyhedsmedierne i Peru:

Peru: Spektakulær UFO observation i distriktet Miraflores (Lima).

”Jeg kunne godt tænke mig at se ansigterne hos dem, der latterliggør de udenjordiskes virkelighed, eller hos dem der hævder at UFOer ikke eksisterer og at det er bolde, balloner, droner, spionfly … ja selv skyer.

Jeg spekulerer på om de stadig kan fastholde deres syn herpå, efter at have set denne uredigerede video, og om de stadigvæk ikke tror at der flyver ”intelligente udenjordiske væsener” i UFOer i luftrummet over hele verden!”

”Forskeren Emanuel Huza (Mexico) advarede os mod at sende (offentliggøre) den spektakulære hændelse omkring observationen af et skiveformet UFO, svævende i luften over bydelen Miraflores, et af de 43 distrikter i Peru, som politisk tilhører provinsen Lima.

Hændelsen fandt sted klokken 10:30 den 10. februar 2015, som var en skøn og smuk dag med blå himmel og ingen skyer, da snesevis af mennesker som arbejdede i en bygning i centrum af Miraflores blev øjenvidner til UFO observationen”.

Det skiveformede UFO svævede over huset i en højde af 200 – 300 meter, hvorefter det svævede i en lavere højde. Et dusin mennesker kom ud på bygningens terrasse for bedre at observere det mystiske svævende objekt, som efter at have svævet der i nogle minutter, begyndte at svæve langsomt mod det sydlige Miraflores.
Filmen blev optaget på video af Hr. Eduardo Chavez Guerra.  


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT