UFO fotograferet i dagslys

Observations-dato: 16. Marts 2004
Observations-sted: Dodge City, Kansas, USA
Antal vidner: 2

 

Klik på billedet, for at se det i FULD størrelse
Klik på billedet, for at se det i FULD størrelse

Den 49 årige Skolelærer Robert Rice fra Dodge City, tog den 16. marts 2004 sammen med en kammerat ud for at tage nogle billeder med et digitalt kamera.
[Se billedet i fuld størrelse ved at klikke på det]

Robert Rice forklarer: "Jeg troede at jeg havde lavet noget forkert, da jeg sad og lavede clone arbejde på nogle af de fotos, som jeg havde optaget og downloaded til min computer.

Da jeg gennemså billederne, som stadig befandt sig i mit digitale kamera, var objektet der! Min første tanker var, at jeg åbenbart havde taget et billede, hvor der også kom et fly med. Men da jeg så zoomede ind, kunne jeg se den del af objektet, som var skjult mellem skyerne. Det synes at være et kugleformet objekt, men det er så langt borte at det nemt kunne være blevet overset."

"Fotografiet er taget mellem klokken 12:30 og 12:35 tirsdag den 16. marts 2004. Jeg mener at objektets bevægelsesretning er vestlig, men jeg tør ikke sige det med sikkerhed, da jeg ikke er kendt i området".

Fotografen, Robert Rice er skolelærer i Claremore, Oklahoma har en akademisk uddannelse, er ædruelig og pålidelig. Robert er gift på 25. år og har boet samme sted de sidste 20 år.