Mor og søn så UFO over gården!
- "Min mor var som forstenet af angst" - 

UFO observationssted: Vidnet ønsker hemmeligholdelse
Observations-dato: Under 2. verdenskrig (1940-1945)
Antal vidner: 2


Et sted i Danmark

Vidnet fortæller:

"Det var en isnende kold vinteraften - under besættelsen af Danmark (Anden verdenskrig) - bar min mor og jeg vand fra brønden ind til kreaturerne i stalden.

Mor havde en almindelig spand i den ene hånd, og en noget større spand bar vi imellem os; for jeg skulle have en hånd fri for hurtig at kunne åbne og lukke stalddøren.

Vi måtte passe på varmen ved dyrene. Det var tit, at temperaturen kom ned under nul hos dem - og for den sags skyld også i stuehuset.
Medens vi nu gik og bar vand,
skete der noget mærkeligt. Pludselig var det lyst som dagen omkring os.

Et blødt, varmt lys, ikke blændende at se på, og lige over vore hoveder, lidt højere oppe end tagrygningen,  stod en stor rund skive stille over os; jeg véd ikke hvor længe.

Min mor var som forstenet af angst, mens jeg var tillidsfuld og nysgerrig og betragtede den indgående.
Imidlertid fløj den videre, og jeg så den fra kanten. Den var nu cigarformet med mørke felter, firkantede med afrundede hjørner.


Dengang anede man intet om flyvende tallerkener; men jeg følte det, som om der skete noget med mig; det var som et løft, der gjorde mig mere selvbevidst, ligesom jeg var omsluttet af kærlighed og glæde.

Min mor talte om varsler om Jordens undergang, og jeg måtte ikke fortælle om hændelsen til nogen; hun ville heller aldrig tale om den, end ikke når vi var alene.
Min fader og mine ældre søskende fik f.eks. heller aldrig noget at vide om oplevelsen".

Attesteret
Erik Søndergaard

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT