UFO over huset, optaget på video

UFO over huset, optaget på video
- Observeret i Danmark, den 7. marts 2001 - 

UFO Observationssted: Tilbageholdt
Observations-dato: 7. marts 2001, klokken cirka 23:30
Antal vidner: 1


Vestsjælland

Øjenvidnet fortæller:

(Vi kender øjenvidnets navn og adresse, samt hvor episoden nøjagtigt fandt sted. Vi tilbage holder dog disse oplysninger, indtil vi modtager en bekræftelse på om, at vi må offentliggøre 'stedet' hvor ufo-observationen foregik. Vi venter nu også på video-optagelsen, som øjenvidnet hat lovet at fremsende til os. /admin-ufo-sandheden.dk)

"Jeg bor på en gammel gård, i en lille by som hedder (p.t. tilbageholdt), som hører under (tilbageholdt) amt.
Jeg er 31 år gammel, og er 100% ved mine fulde sansers brug.
Her den anden dag, onsdag den 7. marts 2001, klokken cirka 23:30, var jeg på vej i seng. I soveværelset var der total mørkt, men da jeg åbnede døren til soveværelset, så jeg noget, som lignede lys fra haven. Jeg gik hen til vinduet, for at se, om jeg kunne se noget, måske var det Månen.

Da jeg kom hen til vinduet, blev det pludselig mørkt igen, og jeg kunne ikke se nogen Måne. Jeg undrede mig lidt over episoden, hvorfor jeg åbnede vinduet, for at se ordentligt ud over huset.
Da jeg ser ud af vinduet, ser jeg en en underlig tingest, nærmest rund, den hænger der i luften over mit hus, uden lyd af nogen art, men den har lys, som nærmest ligner røde og orange farver. Den hænger bare der, siger ingenting, og ikke en lyd kunne jeg høre.  

Jeg skynder mig ind i stuen, for at hente mit video kamera, og løber så tilbage til soveværelset.
Jeg ser den der tingest hænge der ude over marken, cirka 500 meter fra mit hus, som jeg så filmer (optager).
Da jeg har stået lidt og filmet, slukker jeg for kameraet. Jeg ser ud på på den der tingest, som stadig hænger der i luften. Jeg står og ser på den, vel omkring 10 til 15 minutter.
Jeg bukker mig ned, for at tage nogle kasser, som jeg kan stille videoen på, så det ikke ryster så meget, og pludselig er den forsvundet. I hvert fald, kan jeg ikke længere se den".

Notat fra admin-ufo-sandheden.dk:
Video-optagelsen af episoden blev lovet os, men vi har indtil i dag ikke modtaget nogen video.

Attesteret,
Anonym

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT