UFO landede hos en landmand
- da han nærmede sig objektet, kunne han se 'levende væsener' i lyset -
 
UFO Observationssted: Holbæk
Observations-dato: Efteråret 1965 kl. 23:00
Antal vidner: 1


Holbæk, Sjælland

En landmand, som ønsker at forblive anonym, oplevede noget ganske, for ham besynderligt, denne efterårsaften omkring klokken 23:00.


Øjenvidnet fortæller:

"Jeg stod bag ved gården, og så ud over markerne, da jeg pludselig blev opmærksom på et kunstfærdigt lys, og tænkte hvad det dog kunne være, og begyndte at gå derned, for at undersøge det nærmere.

Levende aliens
Da jeg var kommet tættere på lyset, omkring 100 meter derfra, så jeg at lyset nærmest var lilla, og der mod lyset kunne jeg se nogle skikkelser (væsener) bevæge sig. Jeg kunne se, at der var vinduer i toppen af objektet, som virkede kegleformede. Der var levende væsener, der i lyset.

Det mørklagte objekt startede, ja altså, startede og startede, der var ingen lyd af nogen art, men det svævede op og hen over mig. Det eneste jeg kunne høre var lyden fra luften, ligesom når man hører en flok svaner flyve forbi".

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Da landmanden var nået hen til objektet, cirka 100 meter fra det, var lyset på objektet gået ud (eller slukket). Efter oplevelsen følte landmanden sig sløj og uoplagt, og gik derfor hjem i seng.

Den næste dag gik han atter ned til stedet, hvor han havde haft denne sælsomme oplevelse og observation. Han så at nogle højspændingsledninger var beskadiget, den nederste af dem var slæbt omkring 20 meter ind på marken.

På stedet var der noget som lignede vat, men det var dog alligevel meget finere end vat, og det var ikke til at føle det, når man havde det i hånden. "Vattet" havde ikke nogen farve, som han nærmere kunne beskrive.
Han gemte en håndfuld af det under en sten. Tre dage senere var det forsvundet.
På landingsstedet groede græsset meget højere end end det omliggende område. Der kunne ikke findes fodspor på området.

Attesteret
(Anonym overfor offentligheden)

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT