Ung mor overrasket af et UFO ved Aabenraa

UFO overraskede en ung mor
- Seks måneder senere observerede kvinden en tidlig morgen igen et UFO -

UFO observationssted: Aabenraa
Observations-dato: 25.oktober 1993
Observationstid: > 4 minutter

Antal vidner: 2


Aabenraa:


Den 25. oktober 1993 fik en ung mor sig en utilsigtet sælsom oplevelse, og hun beretter:


"Mandag den 25. Oktober 1993 kørte jeg op ad Haderslevvej (i Aabenraa). Da jeg kom ad Vennelystbakke, så jeg tre store lys.

Jeg sagde til min ældste datter: "Det var da et underligt sted at stille en mast op", da jeg troede, det drejede sig om en lysmast.
Jeg havde kun lige fået det sagt, da lysene fløj over vejen.
Hvorfor, véd jeg ikke, men jeg fik drejet mod Stolling, holdt ind til siden og kiggede op (ud af sidevinduet).
Til min store overraskelse så jeg en "tingest", som stod stille. Jeg troede faktisk ikke hvad jeg så. Jeg nappede mig selv i armen, og spurgte min datter, hvad hun så, og hun svarede: "Et UFO".

Objektet var brunligt, rundt i hver side, og i midten et lige stykke med en lem eller lignende. De to runde dele i hver ende var omkranset af lys. Der gik måske to eller tre minutter, så vendte det om som et lyn og fløj ind over Løjt Kirkeby. Vi kunne følge det hele vejen.

Jeg kørte hjem, men kunne ikke finde ro, da jeg mener, der må være en naturlig forklaring på det.
Fire dage efter føler jeg mig stadig mærkelig til mode, og spørgsmålene dukker op hele tiden: Hvad så jeg? Hvad er der indeni? Hvad vil de? Er det mig, de vil noget? - Det sidste har jeg tænkt over siden mandag, fordi jeg for ca. et halvt år siden havde en anden oplevelse.

Det var en morgen klokken ca. seks, da jeg var på vej til arbejde. Midt på marken så jeg en ildkugle, meget skarpt og noget større end Månen. Jeg kørte også dengang ind til siden, men jeg blev bange og kørte videre.

Hvorfor skal det lige være mig, der har sådanne oplevelser? Jeg, som ikke tror på UFOer? Jeg mener - der må være en anden forklaring - men efter denne oplevelse har jeg god grund til at tro på dem".


Attesteret
Anonym