Objektet svævede hen til familien

Objektet svævede hen til familien ...
 
UFO Observationssted: Tindbæk
Observations-dato:
4. maj 1967, klokken ca. 23:00
Antal vidner: 3


Tindbæk

Den 4. maj 1967 havde Thomas Traasdal Møller, hans kone og niece været ude for at tage afsked med nogle gæster, da noget ganske sælsomt hænder ..... øjenvidnet fortæller:

"Vejret var skønt, så vi blev enige om at blive lidt derude.
Vi er vant til, når vejret tillader det, at kigge rundt et par timer".

Ved 23-tiden så Dorthe og Henny, i den trekant, der befinder sig umiddelbart under Karlsvognen, en lille rød tingest, der fór rundt mellem alle stjerner i alle retninger, til tider var der flere.
"Vi blev meget ivrige og begyndte at kigge over hele himlen, og jeg skal love for, at der blev noget at se på".

De næste to til tre timer var der uafbrudt aktivitet omkring syd. "Mærkeligt nok drejede det hele tiden sig om syd - de fløj altid fra syd mod sydvest for så at bevæge sig mod øst og nedad mod syd igen".

"Jeg stod og fulgte et fly, der passerede cirka to kilometer borte, da min kone i sydvest fik øje på en ærtstor grøn ting, der foretog hårnålesving, for hende at se cirka 500 meter frem og 500 meter tilbage".

"Selv gik jeg nu ind for at hente vores højfjeldssol, og med den blinkede jeg ved at holde et ugeblad for. Jeg synes, jeg burde foretage mig et eller andet, for at fange deres opmærksomhed".

"Min kone og Dorthe begyndte derefter at kigge mod nordøst, og så tog begivenhederne rigtig fart.
Først var der nogle røde prikker, så en rød streg med nogle grønne prikker.
Så fik vi øje på, hvad vi først troede var en stor stjerne, men den begyndte at bevæge sig; først langsomt, men så var det, som om den begyndte at gynge og foretage siksak-bevægelser, for så at forsvinde, før den kom igen i cirka 60 graders højde".

"To lysende kugler dalede ned bag bakkerne mod nordøst. Vi gik vel halvt op ad bakken, mens jeg samtidig blinkede med en stor stavlygte.
Da kom det ene af objekterne hen til os. Det kom til syne bag et træ. Det havde en mat farve, som min niece senere beskrev som et dovent lys. Hele træet stod skarpt aftegnet. Vi blev bange og turde ikke gå længere, men gik i stedet omkring ti meter tilbage. Vi prøvede så at gå en anden vej, for at komme om bag objektet.
Vi var alligevel ikke mere bange, end at vi ville prøve at få et glimt af det bagfra. Men der var ikke mere at se".

"Vi kiggede så opad igen og så tre objekter, der bevægede sig i en trekant. Vi gik hjemad, mens vi stadig kiggede op, og nu synes vi, at alt var kaos; vi syntes, at alt bevægede sig. Men klokken var også tre om morgenen, og dagen var ved at bryde frem".

"Da vi kom til huset, ville vi lige se, om der skete noget i syd, og med ét var der en svag gulligrød tingest, der gik ned i engene 500 meter borte. Efter cirka 10 sekunder gik lyset ud.
Et halvt minut senere kom det op over engene og hen imod os - et svagt rødt skær med en mere rød kerne i midten, der ikke var gennemsigtig. Vi fik travlt med at komme ind, og vores mod var helt nede på nulpunktet. Vi kiggede dog ud af vinduet, men så intet".

"Senere, da vi havde samlet os lidt, tog vi bilen og kørte en tur over omkring stedet, men fandt intet. Klokken var da halv fem. Vi har også ved højlys dag prøvet at finde spor, men det er ikke lykkedes for os".

Attesteret
Thomas Traasdal Møller

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT