12 årige pige observerede UFO
- Objektet kom svævende mod hende, ude fra de åbne marker -

UFO Observationssted: Rørthe huse, Svenninge, Vest Sjælland
Observations-dato: 25. augst 1980
Antal vidner: 1
Information modtaget: 26. august 2002


Svinninge, Vest Sjælland

Den i dag 34 årige kvinde (2002), Anne (efternavn og bopæl tilbageholdt), havde en sælsom oplevelse, en august aften i 1980.

Øjen-Vidnet beretter:

"Jeg var 12 år gammel, da jeg så noget ganske usædvanligt.

Det var den 25. august 1980, vejret var klart og dejligt. Jeg var efter spiste tid gået udenfor i det dejlige sensommer vejr. Jeg sad på en bænk i haven og bare kiggede mig rundt og slappede af, som enhver anden 12 årige pige ville have gjort. Klokken var omkring 19:30, og det var lunt, klart og stille vejr.

Jeg boede hos mine forældre på et lille husmandssted, beliggende nær ved Svinninge (Vest Sjælland), som lagde placeret sådan, at der var åbne marker, og jeg havde frit udsyn til alle sider, og kunne se meget vidt omkring.

Anne’s private tegning af UFO observationen den 25. august 1980

Mens jeg sad der, opdagede jeg pludselig noget - et UFO - som kom svævende bagfra, hen mod mig. Jeg blev siddende på bænken, og stirrede på dette underlige fartøj eller tingest, som kom svævende ganske tæt på jorden. Jeg kunne ikke høre nogen lyd, som der normalt ville komme fra et motordreven tingest. Jeg følte ingen angst.

Tingesten eller UFO objektet kom svævende ind fra Nordøst mod Sydøst, og stoppede så pludselig tæt på mig, måske kun 15 meter fra mig. Der stoppede det i luften, og holdt sig svævende.
 UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHTET 2002
Hvis jeg skal beskrive hvad jeg så, vil jeg beskrive det som en vandmand, ligesom dem,. man finder i havet. Det havde samme form, og kuplen var gennemsigtig og for neden havde den en række små "gas-blå lys".
Da objektet havde hængt der i omkring en halv minut, begyndte det øverste at kuplen at lyse svagt rødt, hvorefter objektet meget hurtigt svævede bort mod Sydøst.

Jeg var fuldstændig rolig under hele observationen, og følte ikke på noget tidspunkt frygt for det ukendte objekt, men følte at jeg på en eller anden måde blev iagttaget.
"

Attesteret,
Anne