Hvorfor hænger den i luften, mor?
- Fire kvinder observerede et UFO i mere end 20 minutter -UFO observationssted:
Bøgeskov, Fredericia
Observationsdato:
29. november 1973, klokken 16:12
Observationstid: 20 minutter

Antal vidner:
> 4

 

Bøgeskov, Fredericia

Den ene af kvinderne, en mor til en datter fortæller:

"Jeg stod ude i køkkenet, da min datter kom ud og spurgte; - mor, hvorfor hænger der en kæp oppe i luften. Hvorfor gør den det? "

Jeg gik med hende ind i stuen og så gennem vinduet, at der ganske rigtig hang noget, der lignede en kæp, på skrå i luften over naboens hustag. Vi blev efterhånden klar over, at genstanden måtte være højt oppe, meget stor og langt borte, siger en kvinde i Bøgeskov.

Hendes datter og to jævnaldrende veninder havde drukket kaffe på datterens værelse, da en af pigerne kom til at kikke ud og spurgte:
"Hvad er det for en kæp?"
De tre unge så lidt på den fritsvævende genstand over nabohuset og begyndte at undre sig. Derpå gik den ene af dem ud til sin mor. Tidspunktet var klokken 16:12 den 29. november 1973, solen var gået ned, men vesthimlen, hvor genstanden stod, havde endnu en fin orange farve. Det var frostvejr og meget klar luft.

Dette er hvad 4 kvinder og 2 børn observerede den 20.11.1973.

Fra stuen så vidnerne, at "kæppen" udsendte en enkelt lys stribe i et pust skråt opad og derpå begyndte at flytte sig meget langsomt i forhold til nabohusets tag. Dens kurs var stik vest.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHTET
Da den forsvandt bag taget, gik de tilbage til stuen og kunne derpå se den et øjeblik, før den igen blev skjult af taget. De blev da klar over, at den måtte være højt oppe og langt borte.
En overgang var objektet skjult af nabohuset, men den skrå kurs bragte den forbi huset, så de kunne følge dens langsomme kurs. Da de havde kigget længe på den, gik moderen igen ud i køkkenet og pigerne ind på datterens værelse.

Lidt senere gik moderen igen ind i stuen, og så da "kæppen" som en lille bitte prik, der til sidst forsvandt i horisonten. Hun anslår at observationen varede i 20 minutter, og at objektet, da hun så det først, var cirka tretten mm. målet mellem tommel- og pegefinger i udstrakt arm. Det lyder måske ikke af meget, men prøv selv at måle højden på en bog fem meter væk på samme måde.

Objektets faktiske størrelse afhænger helt af, hvor langt det var væk. Vidnerne mente i øvrigt, da de efter rapportoptagelsen blev præsenteret for forskellige billeder af flyvende objekter, at det, de havde set, mest af alt mindede om den forkætrede George Adamski billeder af "
moderskibe".

Professor George Adamski hævdede, at sådanne lange, cigarformede rumfartøjer, var moderskibe for de små runde "flyvende tallerkener". Kvinden, der henvendte sig til UFO-gruppen siger i øvrigt:
"Jeg noterede mig tidspunktet, sted, retning og størrelse på objektet (genstanden), men anede ikke, hvor jeg skulle henvende mig med oplysningerne. Jeg tænkte på at ringe til en flyvestation, men man vil jo nødig være til grin.
Hvis jeg ikke tilfældigvis havde læst Elbo Bladets artikel om de sære spor på Østerstrand, havde jeg lagt notaterne ned i skuffen og ærgret mig lidt, hver gang jeg faldt over dem - og så havde jeg smidt dem i papirkurven i løbet af et halvt års tid".

Attesteret
Anonym


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT