UFO-fænomen over Hellested

UFO-fænomen over Hellested
- en københavner fik en oplevelse som han aldrig vil glemme -

UFO Observationssted:
Hellested, Sjælland
Observationsdato: 10. december 1974 kl. 16:27
Antal vidner:
1


Hellested, Danmark

Der har været UFOer i Hellested i denne julemåned (1975). Det mener i hvert fald en naturelskende taxachauffør fra Hvidovre. Han befandt sig onsdag den 10. december 1974 på sit jagtterræn ved Hellested, og fortæller følgende:


"Jeg havde været på andejagt, uden at det havde givet resultat.
Vejret var klart og stille, så jeg stillede mig op for at nyde de smukke farver på vesthimlen efter solnedgang.
Da jeg lidt efter vendte mig om for at betragte østhimlen, så jeg der en klar stjerne, troede jeg først, indtil jeg så den bevæge sig hurtig vestover, altså imod mig.
Måske en flyver, tænkte jeg, indtil jeg blev klar over dens enorme hastighed og størrelse, idet den hurtigt tiltog i størrelse, jo nærmere den kom. I en skrå kurve kom den jagende nedefter, indtil den brat standsede i cirka 100 meters højde i kort afstand fra mig".

Skepsis blev ændret ved kendsgerningen.
"Jeg har aldrig tidligere været tilhængere af 'myten, der aldrig vil dø'. Myten om UFO's eller flyvende tallerkener, eller hvad man nu foretrækker at benævne dem; men nu stod en sådan i kort afstand fra mig, helt ubevægelig i luften. Kransen om den skinnende blåligt, øverste del var orangelysende, mens den mindre underdel forekom mig sort eller mørk".

"Imens jeg stirrede på den cirka 30 meter store genstand, tændtes pludselig to kæmpestore lys, hver af dem cirka fem meter i diameter. Jeg så tydeligt de buede 'glas' i hvert 'øje', og jeg følte dem som øjne, mange øjne, idet de var opdelt i celler, nærmest som formen af cellerne i en bitavle. En slags små prismer. Jeg fornemmede pludselig en stærk følelse af fred, mens tids- og stedfølelsen forsvandt."

"Lyset var ikke blændende, men blidt og smukt. Det skønneste, jeg har oplevet, som to diamanter oplyst bagfra. Jeg blev revet ud af min nærmest tranceagtige tilstand, da lysene brat slukkedes uden form for ulmen, hvorefter UFOet krængede over, accelererede stærkt og på få sekunder forsvandt som en lysende prik i nordøst. Jeg blev da klar over, at jeg havde betragtet den i knap to minutter, idet den var ankommet klokken 16:27".


Attesteret
anonym 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT