UFOer over Silkeborg området

UFOer over Silkeborg området
- UFOer over Silkeborg og Aarhus, og POLITIET bekræfter observationen - 

UFO Observationssted: Silkeborg og Aarhus
Observations-dato:
1983, forskellige tidspunkter
Antal vidner:
1

Silkeborg

UFOer over Silkeborg
Egnen omkring Silkeborg blev i går aftes besøgt af to UFOer.
Et kraftigt lysende objekt af ubestemmelig farve blev set tidligt på aftenen over Galten.
Det tog retning mod Silkeborg, meddelte iagttageren. 
Og klokken 22:20 blev et rødt lysende UFO set over midtbyen i Silkeborg. Det forsvandt i retning mod Brædstrup, blev det meddelt.

Politiet i Silkeborg siger, at begge iagttagelser er gjort af troværdige personer, og man tvivler ikke på, at lysfænomenerne har været der. "Men for tiden har vi daglige meldinger om UFOer", siger den vagthavende.
"Det har næsten ligget stille siden eftersommeren, indtil vi begyndte at få indberetninger igen for godt otte dage siden".

UFOer er et kendt begreb omkring Silkeborg.
Flere gange har en person, der har set et UFO, nået at ringe til sin nabo, der kunne bekræfte iagttagelsen.
"Jeg har desværre ikke set sådan noget, siden jeg var dreng," sagde vagthavende.
"Dengang var der 'lygtemænd' over engstrækningerne.
Men vi har en aftale her på stationen, at hvis en af os betjente ser et UFO, alarmerer han os andre. Vi kigger altid op i luften, når vi kører om natten." "Hvad vi gør med meldingerne? Vi skriver dem på minutrapporten.
Det er alt hvad vi kan stille op".

Cigar-formet UFO set over Aarhus i dagslys
De såkaldte uidentificerede genstande, UFOerne, har på det sidste vist sig på himlen over Danmark, og en ret usædvanlig observation selv i denne branche, blev i går gjort af adskillige mennesker i Universitetsparken i Aarhus.
Blandt dem var en aarhusiansk forretningsmand, Ivan Christensen, Illerupvej 37, Aarhus N, som sammen med sin kone gik tur i parken. "Klokken var 14:55", fortæller Ivan Christensen, "og vi havde netop parkeret vores bil, da min kone pludselig sagde: Se deroppe!"
"Jeg opdagede, at flere andre i parken stod og kiggede i vejret, og så fik jeg øje på en besynderlig genstand på himlen.
Det var umuligt at bedømme afstanden.
Det kunne lige så godt være fire som 40 kilometer, men genstanden var tydelig nok. Det var en grålig, cylinderformet tingest . . .man kunne næsten kalde den for en 'flyvende silo'.
Den havde gulligt lys i den ene ende. Den manøvrede der på himlen. Først stod den lidt skråt på himlen, så kom den ned i vandret stilling, men så rejste den sig igen lodret.
Jeg vil tro, at vi observerede den i omkring fem minutter, inden den forsvandt".

Attesteret,
Ivan Christensen

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT