Mødte rumskib på landevejen
- UFOet kom direkte mod ambulancen - 

UFO oservations-sted: I nærheden af Grenaa
Observations-dato:
17. januar 1964
Antal vidner: 2


Grenaa, Danmark

Falck-mands chokerende oplevelse på vejen ved Grenaa.

Stationsleder Arne Pedersen, zone-redningskorpset i Grenaa, anmeldte søndag nat klokken 01:55 på politistationen i Grenaa, at han havde været ude for en chokerende oplevelse i forbindelse med et fænomen.

Stationslederen kom i ambulance ad Gjerrild-vejen på vej mod Grenaa. På ved ned af bakken ved Bavnehøj kom en stærk lysende genstand imod ham på kørebanen, fortæller 'Aarhus Amtstidende'.

På en kilometers afstand blev han blændet. Han blændede ambulancens lygter ned, men lyset fra den modgående genstand blev stadig kraftigere. Da afstanden var knap 100 meter, måtte Pedersen bremse op.

I det samme ændrede genstanden retning, forsvandt op over en 1,25 meter høj skrænt, gik op i en højde af cirka 100 meter over jorden og fløj i stærk fart i vestlig retning, hvor den forsvandt.

Sammen med overbetjent Felix Jørgensen, Grenaa, foretog stationslederen umiddelbart efter anmeldelsen en undersøgelse på stedet, men der var intet at finde. "Jeg har aldrig troet på flyvende tallerkener før", sagde stationslederen til politiet, men nu er der ingen vej udenom.
Dette kan jeg ikke forklare. Det var meget chokerende".

Politiet udspurgte ham nøje, men han kunne kun forklare, at han under kørslen med ambulancen havde alle sanser skærpet, og at fænomenet ikke har nogen naturlig forklaring.

Attesteret
Arne Pedersen


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT