Journalist observerede UFO i lang tid
- Stod på terrassen og opdagede et kæmpe objekt - senere blev otte UFOer observeret - 

UFO Observationssted:
Nykøbing Sjælland
Observations-dato:
Sommeren 1968, omkring kl. 23:30
Observationstid: > 10 minutter
Antal vidner: 2Nykøbing Sjælland

Øjenvidnet fortæller:


"Vi stod ude på terrassen for at kigge på stjernehimlen, sådan som vi plejede at gøre næsten hver aften sommeren igennem".

Cigarformet objekt
"Men denne aften opdagede vi et cigarformet objekt, der stod helt stille på himlen foran os", fortæller Journalist Vibeke Balkert, om en af de UFO observationer hun gjorde sammen med sin moder i sommeren 1968, mens de boede i sommerhuset ved Nykøbing Sjælland.

"Objektet var så stort som en genstand på 10 gange 2 centimeter, der holdes i udstrakt arm. Men hvor langt borte, og hvor højt oppe det var, kunne vi ikke afgøre, så det var heller ikke muligt at sige, hvor stort det i virkeligheden var".

"Objektet blev stående der meget længe, helt stille og lydløst, så begyndte det at bevæge sig fremad, og samtidig skiftede det form fra cigarformet til rund, som en genstand man hidtil har set fra siden og nu ser fra bunden.
Det svævede ud over det private fuglereservat Hov Vig. Da vi gik lidt hen ad vejen, kunne vi se det stå stille derude. Men noget efter kom det tilbage og stod stille på det oprindelige sted på himlen, men måske noget nærmere".

UFO observation ved Sommerhusområdet, Hov Vig, Nykøbing Sjælland.

Flere objekter
"Pludselig accelererede det meget voldsomt og skiftede farve og forsvandt med en enorm fart. Når det stod stille eller bevægede sig langsomt, lyste det i forskellige farver, rødt, grønt og blåt, men da det forsvandt, lyste det op i hvidt, men med en vis forskel mellem de to ender af cigarformen".

"Det var ikke den eneste gang den sommer, at vi så den slags objekter.
Vi gik tur næsten hver eneste aften ved 23:00 - 24:00 tiden, hvor det er mørkest.
En aften var vi gået ud for at prøve, om vi kunne se en amerikansk eller sovjetisk satellit, som skulle krydse forbi hinanden over os. Dem så vi nu ikke, men i stedet opdagede vi tre blåligt lysende objekter, som kom jagende hen over himlen i V-formation, og vi så to og tre til. Otte var der i alt. De fløj i nogle mærkelige baner og kredsede rundt, som om de prøvede at finde et sted på jorden, inden de til sidst forsvandt".

Små lyskugler
"En anden aften så vi et ret stort hvidt lys komme glidende hen over himlen. Så begyndte det at cirkle rundt og endte med at stå helt stille på himlen. Det var ikke helt rundt, men nærmere firkantet med afrundede sider og hjørner. Mens det stod stille, begyndte det at skyde små guldrøde lyskugler ud i en lige bane mod vandet.
Vi blev stående og så på det i måske en halv time, uden at objektet bevægede sig.
Da vi gik hjem fordi vi frøs, havde det stadig ikke bevæget sig, og det sendte stadig lyskugler ud".

De observerede UFOer svævede ud over Fuglereservat-området, Hov Vig.


"Det var en fuldstændig blikstille nat. Men der var intet at høre, hverken motorstøj eller andre former for støj. Ingen af de objekter vi så, kan på nogen måde være forvekslet med flyvemaskiner eller helikoptere.
De opførte sig helt anderledes, og de fløj i nogle baner, som ingen flyvemaskine kan flyve i."

Attesteret,
Vibeke Balkert

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT