UFO svævede over hovedet på ham
- chokerende sælsom nærkontakt med UFO og de udenjordiske fremmede -

UFO Observationssted: Fasterholt
Observationsdato: Juni måned, 1969, cirka 20.30
Observationstid: > 5 minutter

Antal vidner:
3 + (20 i rutebil)
 

Fasterholt ved Herning

Fasterholt, Herning, DenmarkDenne tildragelse er 100% ægte, oplevet af personen bag "UFO SANDHEDEN", Poul-Erik Nielsen:

En dejlig sommeraften, i Juni måned 1969 skete der noget - for mig, på det tidspunkt - meget sælsomt og besynderligt.

Det var en dejlig varm sommeraften, skyfrit og behageligt.
To af mine venner (på henholdsvis 16 og 18 år), havde hentet mig ved ungdomsskolen, cirka 8 km. fra byen Fasterholt, som ligger mellem Brande og Herning.
Vi kørte på hver vore knallerter (jeg selv var 17 år), og jeg kørte på min nye SCO knallert, som jeg var stolt af - mens de andre var stolte over deres større Puch knallerter.
Klokken var omkring 21:15 den aften, så skumringen var så småt ved at falde på, men stadig var vejret lyst og klart.

Personligt møde med et UFO
Kortet viser området, hvor UFO tildragelsen fandt sted, samt placering af udkigstårn hvor andre observerede UFOer.

Pludselig blev vi overvældet af en susende lyd, og få sekunder senere så vi et kæmpe, frygtindgydende objekt lige over hovedet på os ...... og ganske få sekunder senere, stoppede det umiddelbart til højre for os ....... det svævede bare stillestående der i luften ...... ganske tæt på jorden, måske kun 100 meter over jorden ..... kun omkring 50 meter fra os. Om knallerterne stoppede af sig selv, eller om vi stoppede dem, ved jeg ikke - men pludselig holdt vi alle tre stille, motorerne var slukkede, og der var meget stille ...... jeg følte mig bange ... men kunne intet foretage mig. Ingen af os sagde noget .... vi stod som lammet og så på dette kæmpe frygtindgydende objekt - som vi aldrig nogensinde havde set magen til.

Jeg kendte på det tidspunkt intet til UFOer og havde aldrig hørt ordet "UFO"- det eneste jeg kendte til som kunne svæve i luften uden lyd og uden motor, var svævefly - men selv svævefly kan ikke holde sig roligt svævende, cirka 100 meter over jorden - men dette jeg nu stod ansigt til ansigt med, var ingenlunde et svævefly - det var et kæmpe ukendt frygtindgyende objekt ... 

Total stilhed...
Der var helt stille. Ikke en lyd kunne høres. Dødstille. Uhyggeligt. Bag de små runde vinduer i det kæmpe store runde objekt, som hang svævende der tæt på os, kunne vi skimte væsener, hvilket gjorde os endnu mere bange.

UFOet svævede hen over de tre drenge, hvorefter det stoppede - stille svævende i luften.

Blev rigtig bange...
Efter en stund (hvor lang tid vides ikke, alt stod stille - selv tiden), bevægede UFO´et sig svævende fremad .. men uden lyd !!!! ... kun en meget svag susende lyd fra vinden kunne høres.
Jeg begyndte at ånde lettet op..... men åhh nej, ganske kort efter stoppede det igen. Da blev jeg for alvor bange, aldrig har jeg før været så bange i mit liv. Mit hjerte galopperede som aldrig før, og angsten steg. Jeg blev lynhurtig usigelig tør i munden (forårsaget af angst.)
Godt nok havde jeg hørt folk fortælle om sådanne væsener og episoder, men indtil da, havde jeg faktisk betegnet dem som nogen med en livlig fantasi og havde ikke opfattet det som sandfærdigt. Men nu blev det hele til virkelighed. Drømte jeg? Nej, det var virkelighedens verden. Så sandt som jeg er til !!

Efter en periode - længden på tiden kan ikke forklares, men anslået omkring 5 minutter - svævede UFO objektet igen en anelse, stoppede en kort tid, for endelig at svæve bort.

Mødet med UFO objektet, fandt sted 1,2 - 2 km. udenfor byen Fasterholt, som ligger mellem Herning og Brande."


Tavsheden . . .

Kridhvid i ansigtet styrtede jeg ind til min moder, da jeg kom hjem, for at fortælle hende om min observation og oplevelse.
Min moder blev ikke forbavset eller chokeret over min oplevelse, men sagde at "de var her - de udenjordiske", men at jeg ikke skulle rende rundt og fortælle min oplevelse til alle og enhver.

Illustration af området for UFO observationen.
Illustration af området for UFO observationen.

Jeg var virkelig rystet over min observation ..... så jeg studerede himmelen så godt som hver aften. Jeg så meget .... som udelukkende kun kunne være af udenjordisk oprindelse ..... og hver gang styrtede jeg ind, og ligefrem hev min moder med udenfor, for at vise hende mine observationer.

Men så en dag, tog min moder fat i armen på mig og sagde "Poul-Erik, nu stopper vi - tal ikke mere om det", hvortil jeg svarede "Jamen mor, de er her jo ... jeg har set dem ... mødt dem...." "Ja", sagde hun, "jeg véd det, men det er ikke noget man taler om ...... lad det forblive en hemmelighed".
Jeg spurgte hende, hvorfor jeg ikke måtte fortælle sandheden, jeg havde jo både set, oplevet og mødt dem ...... hvortil min moder forklarede mig at hvis jeg ikke tiede, ville jeg blive hentet af den blå vogn. (Den blå vogn var en betegnelse for danske myndigheders afhentning af rablende sindssyge personer, hvorefter de blev ført (indlagt) på et sindssygehospital (som det hed på det tidspunkt)).


Flere vidner og Flyvevåbnet bekræftede UFO´et
Men det personlige møde som jeg havde med det udenjordiske UFO, som fandt sted cirka 17 km. syd for Herning, 1,2 km. udenfor byen Fasterholt, var jeg ikke alene om.
Mine kammerater og jeg, var ikke de eneste som havde set og observeret dette uidentificerede flyvende objekt, dog var vi de eneste der havde været så tæt på, og havde haft den meget tætte nærhedskontakt med de udenjordiske besøgende (fremmede).

Set fra luften - UFOet svævede ind over Lind ved Herning
Set fra luften - UFOet svævede ind over Lind ved Herning

En Rutebils-chauffør som observerede UFO-objektet 5 km. udenfor byen Lind ved Herning, stoppede rutebilen, som var fyldt med 23 personer, og bad dem alle gå udenfor og se op på himmelen.
Aldrig havde de set noget lignende. Nogle blev meget bange og forskrækkede.
Dette UFO som personerne så, var det vi mødte, og som nu var fløjet fra Fasterholt ind over Lind/Herning by. Herfra bekræftede de alle, at objektet var total lydløst.
Flyvevåbnet blev kontaktet, og her bekræftede man, at der ikke havde været flyvere i luften, ej heller svæveflyvere og lignende, men de havde også bemærket objektet på deres radar!


UFO´er var næsten en daglig begivenhed
Denne episode fik også andre til at interessere sig for de på det tidspunkt mystiske objekter.
Mange andre i byen Fasterholt (ved Herning) kunne så godt som dagligt i denne periode i 1969, se flyvende objekter (UFO´er) via et militært udkigstårn som befandt sig cirka 1,5 km. uden for byen Fasterholt i retning mod Arnborg.
Ved flere lejligheder ville "de andre" gerne, at jeg kom med for at se endnu flere objekter om natten, men jeg var stadig så chokeret over det personlige møde med UFO´et, at jeg simpelthen ikke turde at blive konfronteret med nye observationer af UFOer på tæt hold.

Attesteret,
Poul-Erik Nielsen
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT