Forfulgt af UFO

Forfulgt af UFO
- chokerende oplevelse for den 24-årige unge mand, da han blev forfulgt af et UFO -

UFO Observations-sted:
Vejle området
Observations-dato:
29. september 1995, klokken 21:31
Observationstid: > 4 minutter
Antal vidner: 1

Vejle

Det er fredag aften. En 24-årig mand fra Aalborg kører sydpå, fra Brande mod Vejle, på vej til et besøg hos sine forældre. Han kører i sin BMW 320 fra 1981 og har kun selskab af sin hund, en sort labrador, der ligger på bagsædet.

Det er mørkt, men tørvejr og stjerneklart. Udenfor er temperaturen over 10 grader, og der er næsten ingen trafik.
Han har passeret Give og nærmer sig et venstresving i et skovområde, kaldet Smidstrup krat og Tykhøjet Krat.
Han sætter farten ned og kører forbi en sidevej til højre, der fører til Billund. Der er ikke så langt til Vejle, og han glæder sig til at se forældrene.

I svinget er hastigheden ca. 60 km/t. Uret viser 21.30, men pludselig ser han, at speedometernålen slår hurtigt op til yderstilling, og de øvrige instrumenter begynder at opfører sig mærkeligt.
Alle viserinstrumenterne svinger op og ned, omdrejnings-tælleren går helt op over det røde felt, mens termometret ryger op på det røde felt, hvor nålen står og dirrer.
Samtidig begynder vinduesviskerne at køre med høj hastighed - og de er slet ikke tændt! Han prøver forvirret at bevæge viskerkontakten, men kan overhovedet ikke kontrollere vinduesviskerne...  

Vognen mister lyset og motoren går i stå.... 
Hunden begynder at opføre sig uroligt på bagsædet, og han må beordre den til at lægge sig.
Bilen nærmer sig en vigeplads i højre side, da han bemærker, at bilens lygter også opfører sig unormalt.
De skifter styrke, og han mærker, hvordan bilens motor begynder at „sætte ud“.
Det er, som om den er ved at „drukne“ - som om motoren får for meget benzin.
Han forsøger at holde liv i den og pumper på speederen flere gange. Men forgæves. Motoren går til sidst helt i stå, og bilen holder stille - helt mørkelagt - midt ude på landevejen...

Mens han nervøst spejder ud ad forruden og kaster gentagne blikke i bakspejlet - af frygt for evt. biler der måtte nærme sig - forsøger han straks at genstarte bilen. Han drejer tændingsnøglen, men der sker intet.
Der kommer ikke lys i ladelampen, strømmen er gået, alt er dødt. Han bemærker dog at bilens digitalur lyser svagt.
Til hans undren viser det ikke tiden, men 88.88.88! Han føler det, som om tiden er gået i stå, men han forsøger flere gange at starte bilen. Der må jo være en smule strøm, når nu uret lyser, tænker han. Men der er ingen strøm.

Efter tre-fire forgæves startforsøg mærker han pludselig en
underlig trykkende fornemmelse „oppefra“ - som en form for fysisk påvirkning, der er svær at beskrive.

Bortset fra den urolige hund er der helt stille, og han kigger undrende rundt omkring, samtidig med at han fortsætter med endnu et startforsøg. Der er nu gået mindre end 20 sekunder efter den første unormale aktivitet.

Uden varsel - og uden en lyd - nærmest „eksploderer“ et enormt kraftigt lys ned over vognen. Lyset kommer oppefra, og det blinker eller pulserer hurtigt med mærkelige intervaller.

Ser en mægtig stor tallerken-formet objekt over sig
Han ser det ud ad forruden, kigger op og ser en mægtig skive over sig. Han er bange, men åbner straks fordøren, sætter venstre fod på vejbanen, læner overkroppen ud, mens venstre hånd har fat øverst på døren, og højre hånd holder om rattet. Samtidig kigger han op og rundt, for at se hvad det er, der hænger ovenover, og hvor meget det fylder. Da lyset tændes, bliver hunden meget bange, den piber og forsøger at gemme sig. Den forsøger faktisk at „grave“ sig ned under forsædet, men må selvfølgelig opgive. Der er ikke plads.

Lyset er blændende, og han må knibe øjnene sammen. Han ser en stor skive, 12-15 meter i diameter, kun 3-4 meter over bilen. Skivens yderste rand er mørk, set på baggrund af stjernehimlen. Lidt længere inde ses en række koncentriske cirkler af lys, der sidder tættere, jo nærmere de er midten af skiven.

Hver lyscirkel består af „
lamper“, der sidder med samme afstand hele vejen rundt. Den enkelte „lampe“ består af to „cirkler“, som en „pære“ i midten af en „reflektor“. Selve lyset er neonagtigt, og hver „lampe“ lyser lige så kraftigere end en halogenlampe.

Nær midten af skiven er lyset så kraftigt, at det ikke er muligt at skelne detaljer. Det kan ikke ses, om der i midten er én stor „lampe“, eller blot mange af de små, tæt sammen. Han bemærker, at lyset er stærkt afgrænset. Det går lodret ned - det spreder sig ikke til siderne som normalt. Omkredsen af lysfeltet på jorden svarer til omkredsen af skiven over ham.

Da han kort efter sætter sig ind og lukker døren, ser han, at lyset oplyser hele vejen på begge sider af bilen, inklusive rabatterne, og ikke længere. Altså helt skarpt afgrænset. Vejen er på dette sted bredere end normalt, fordi der er anlagt en ekstra bane, beregnet til bilister der ønsker at dreje fra mod Billund.

Lysets farve er hvid og blåviolet, der minder lidt om svejselys, men knap så kraftigt. Og så „sitrer“ det på denne mærkelige måde.

Han ruller vinduet ned, lægger armen og hovedet ud. Han kigger igen op, men er meget opmærksom på, om der kommer biler bagfra. Han vender hovedet bagud flere gange, uden at bruge spejlene.

Efter kort tid trækker han sig ind i bilen igen, og nu ser han, at lysstyrken langsomt falder - som når man „skruer ned for lyset“. Et øjeblik efter er det så svagt som positionslyset på en bil, men det blinker eller „sitrer“ stadigvæk.

Han kigger ud ad forruden og ser så, at skiven langsomt bevæger sig fremad, hen foran ham. Den fortsætter væk, hen mod træerne i nærheden. Stadig meget lavt nede, og da den når de første træer, må den bogstaveligt talt „vippe“ den venstre side op for at undgå træerne. Den fortsætter med svagt lys og forsvinder ud af syne i løbet af få sekunder - stadig uden en lyd.

Han sidder nu tilbage i mørket, stadig ude på vejen. Hunden er stadig meget urolig, og han forsøger at dæmpe den ned, mens han selv sunder sig oven på det skete.

Noget efter, måske 3-4 minutter efter skiven er forsvundet, drejer han på tændingsnøglen, for at tjekke om der er strøm på. Ladelampen lyser, og han bemærker straks, at digitaluret nu viser tiden, og han ser, at det står på 21.31. Nøglen drejes helt over, og motoren starter straks, lyset er normalt, og alle instrumenterne opfører sig normalt.

Han er stadig bange - benene dirrer - men han kører nu videre. Det første stykke tid kører han ikke over 70 km/t, men sætter hastigheden op, da han falder lidt mere til ro.

Efter 35 km's kørsel når han hjem til forældrene. Han fortæller straks, hvad der er sket. Oplevelsen påvirker ham stadig, så han ryster. Forældrene beder ham kontakte nogen. Der må være nogle „ufo-folk“, man kan ringe til. Men han er for bange og oprevet og ringer ikke.

Attesteret
Anonym


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT