Familier ser mindst 25 UFOer

UFO observations-sted: ØdeFørslev Præstemark ved Haslev
Observations-dato: Sommer 1977 cirka kl.: 22:00 og 01:00
Observationstid: 30 minutter

Antal vidner:
4

ØdeFørslev Præstemark ved Haslev
Familie ser mere end 25 UFOer


En dejlig sommeraften, sad en familie på en gård og hyggede sig med kaffe og kage, da de havde besøg af nabo familien.

På et tidspunkt skulle værtinden Karen, ud at hente noget omme bag gården, og pludselig ser hun uopfordret en stor guldkugle på himmelen, som bevæger sig langsomt.

Vidnet fortæller:

"Jeg ville løbe ind og hente de andre, men på et øjeblik forsvandt det lige så pludselig, som var det kommet - bare sådan opad og væk! Så jeg forsatte mit forehavende uden at tænke mere over det."

"Da klokken nærmede sig treogtyve, sagde vi godnat til nabo familien. Da vi stod derude for at tage afsked, kom det igen - den der underlige 'guldkugle' og bevægede sig hen over en større by, cirka 10 kilometer herfra, som hedder Haslev. Vi betragtede denne 'tingest', og nu ser vi at der kommer flere 'guldkugler' ud af den - sådan ser det i hvert fald ud, for der kommer mindst 25 af dem. De bevægede sig rundt og nogle af dem, bevægede sig over mod os. Vi var fire voksne, normale og ædruelige."

"Vi var ædruelige, og var hverken påvirket af alkohol eller andre former for drugs. Faktisk så det flot ud, da de bevægede sig der i alle retninger. Der var ingen lyd at høre overhovedet. Efter vi havde stået der og observeret disse objekter, blev de igen ligesom 'suget' ind i det store objekt, hvorefter det steg lige op i nattehimmelen og væk var den. Den slog underlige 'kolbøtter' undervejs, og sådan gør hverken en flyvemaskine eller et rutefly!"

UFO observationsområdet er markeret med rødt.

Området angivet med rødt, hvor Karen og tre andre voksne så mange uidentificerede objekter.

"Vi gik ind igen, og gjorde os klar til natten.
Men jeg havde svært ved at falde til ro, efter denne underlige oplevelse, som jeg (vi) lige havde haft. Måske var jeg lige slumret ind, men jeg vågnede igen omkring klokken 01:00 og følte ikke, at jeg kunne slappe af.
Jeg stod op og tog lidt tøj på, og gik igen ud i haven. Jeg vendte mit blik mod himmelen, og jeg følte en særpræget fornemmelse, da jeg atter ser denne ejendommelige tingest, som jeg kalder 'guldkugle'. Det bevægede sig i nordlig retning, men så pludselig bevægede det sig tilbage igen i den retning, hvor den lige var kommet fra".

"Jeg kan ikke sige hvor store objekterne var, det er svært at afgøre. Men vi så alle det vi så. Og det var ganske enkelt ikke noget naturligt eller forklarligt. Måden hvorpå objekterne bevægede sig, kan intet fly gøre efter, og meteor sten kan jo ikke både komme og gå, eller fortryde deres retning og svæve tilbage igen".

"Jeg har indtil nu holdt min mund lukket, for ikke at folk skal pege fingre af mig og sige, at jeg er rablende tosset. Jeg føler at verden nu er så oplyst, at jeg tør komme frem med min sande og ærlige observation, og opfordrer også andre til at gøre det samme".


Attesteret
Karen


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT