UFO observeret ved Aalborg
 

UFO observationssted: Gud-området nær Aalborg
Observations-dato: Onsdag 16. maj 2007, kl. 22.50
Observationstid: > 3 minutter
Antal vidner:
Information modtaget: 17. maj 2007

 

 Gug, nær Aalborg

Observatøren (anonym overfor offentligheden) fortæller: (tegning, se nederst)

"For et par timer siden havde jeg en meget underlig og syrealistisk oplevelse, som jeg stadig er meget rystet og chokeret over.

Jeg har aldrig troet på noget som UFO,er, men
kan ikke benægte hvad jeg lige har været vidne til...
Jeg slår mig selv i hoved over ikke at have fundet mit kamera og taget et billede, men jeg var fuldstændig paralyseret over hvad jeg så.
Jeg har forsøgt at gengive det på en skitsetegning. Jeg har kun fortalt om min oplevelse til en person, da jeg selv har svært ved at tro på hvad jeg så og syntes det lyder helt sindssygt at fortælle om...
Jeg håber måske stadig et eller andet sted, at der er en fornuftig forklaring på det hele. Men det bliver svært at lægge sig til at sove i nat...
Hvad jeg så var på meget nært hold og jeg håber virkelig at andre har set det samme – for det er noget der lige nu er svært at være ene om.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Kl. ca. 22.50
står jeg på min terrasse og dette objekt flyver lige imod mig (ved Gug-området, Aalborg).
Jeg selvfølgelig gerne høre om andre har set det samme som jeg - jeg kan ikke helt lade være med at betvivle og ville forklare... det lyder jo helt vanvittigt.

Tegningsforklaring:
Jeg er ikke nogen fantastisk tegner, men vil da gerne uddybe mine observationer... dog må jeg indrømme at jeg allerede nu har svært ved at tage mig selv helt alvorligt...
På trods af at have set det med egne øjne, har jeg jo ingen referenceramme til sådan noget... har svært ved at acceptere det hele tror jeg.
Men jeg kan kort forklare hvordan jeg så denne mærkelige "maskine". Det var som om at det lilla lys (meget kraftigt) var det der holdt maskinen oppe - som et slags magnetfelt eller lignende.
Selve kernen / maskinens" inderste del bevægede sig ikke rundt om sig selv eller noget.
Jeg så den først langt ude på himlen, og troede det var en meget kraftig stjerne.
Men da den så begyndte at bevæge sig tænkte jeg det var en flyver... Men den bevægede sig ikke som en flyver. pludselig kommer den lige imod mig - og så tænker jeg, at det er en meteor, der er på vej mod jorden... ja, der gik mange hurtige tanker gennem mit hoved.
UFO observeret ved Aalborg
Tegning af observationen.
Klik på billedet for fuld størrelse.

Men der går ikke mere end nogle sekunder før dette objekt er lige for næsen af mig (altså fra at det bevæger sig mod mig til det er tæt på)... - det er i hvert fald så tæt at jeg kan se detaljer derpå – Det flyver langsomt forbi mig og tager fart igen og forsvinder bag bygningens gavl/ende i horisonten... da det er helt tæt på varer det ca. 6-8 sekunder vil jeg skyde på, før det igen er væk. Som sagt har jeg det meget underligt med det hele, da jeg ikke kan forene det med noget som helst jeg før har set," slutter observatøren.

Attesteret
Anonym