Flyvelederbetjent så UFO

UFO observationssted: Albertslund
Observations-dato: September aften, 1980, klokken 22:30
Observationstid: 4 minutter

Antal vidner: > 8.

Albertslund
Vidnet beretter:


"U
ndertegnet og mine forældre sidder i vores stue i vores rækkehus med have vendt ud mod grønt areal i retning mod Tåstrup.
Vi ser på serien SKUM i tv, som bliver sendt første gang i dansk tv, derfor er vi sikker på årstallet 1980, da det var året den serie blev sendt første gang ( oplyst af Danmarks Radio ), og September måned passer med det afsnit de sendte, da vi kan huske hvad det handlede om, og vi kan også huske at det var sidst på sommeren, da der stadig var lidt varmt i vejret.


Det var en næsten skyfri aften/nat og der var ingen vind at bemærke, alt var roligt og vi sad og hyggede med det sidste program i tv.

Mine 2 søstre lå og sov, det samme gjorde vores store schæferhund, han lå dog og sov ude i gangen i den anden side af huset.  

Mine forældre sad i hver deres stole og undertegnede sad/lå på gulvet i stuen.
På et tidspunkt bemærker undertegnede ( der dengang var 14 år ) at det begyndte at vibrere i gulvet, det blev stærkere og stærkere og på et tidspunkt begyndte der også at lyde en dyb brummende lyd.
Hunden kommer ind ude fra gangen og går til havedøren og begynder at brumme advarende som om der er noget i vores lille have, hvor også de fugle min far havde i haven er begyndt at flakke rundt i deres bure.
Da vi selv kikker ud i haven, ud i mørknede ser vi en lysende genstand i retning mod Tåstrup ( åbne markere og et kæmpe grønt område med skov, en å, en sø, og masser af græs) og den kommer i retning mod vores rækkehus. Der er en brummende lyd, en vibrerende i huset, og lyset er varmt, blødt og rødt fra genstanden der kommer flyvende i en lav højde.

Da genstanden flyver (svæver) hen over vores hus i en stille fart, bemærker vi at genstanden er cirkelformet ( som en tallerken ), vi kan dog ikke fornemme en evt. dybde i genstanden.
Der er ingen vinduer eller andet, kun et blødt rødt lys over alt, og genstanden flyver i en højde af ca. 30-50 meter oppe og med en lav hastighed.

Da objektet er lige over vores hus, bemærker vi at den fylder hele omkredsen af vores rækkehus, dvs. 180 m2 og objektet stopper ikke, så vi løber over på den anden side af huset og ud af vores hoveddør.
Der ser vi at et par andre af vores naboer ( 6 mennesker ) også er kommet ud for at se på det flyvende store objekt.

Objektet svæver nu ind over et meget beboet område, og sætter pludselig farten højt op, og hele oplevelsen er over i løbet af 3-4 minutter, og da er objektet helt væk.

Objektet havde da retning fra Tåstrup, over Albertslund Syd, mod Ballerup/Glostrup.
Min far der var flyvelederbetjent ( i dag, trafikleder ) og har haft fly-kendskab, er den dag i dag enig med undertegnede i at det bestemt ikke var en flyver, men at det virkede som en maskine af en eller anden form ( lyd, lys, konstante højde ).

Mine forældre kan den dag i dag ikke forklare hvad det var vi så den aften, men selv i dag tror de ikke på flyvende tallerkener. Jeg er derimod sikker på min sag, det var et besøg fra en anden verden og efter den oplevelse er jeg helt sikker på at Universet skjuler mange flere livsformer rundt omkring os.
Det sjove er at vi naboer aldrig nævnte sagen for hinanden, og at sagen aldrig er blevet nævnt i pressen, men min far undersøgte dagen efter med Københavns Lufthavn ( der var/er hans arbejdsplads ) om der skulle havde været nogen flyvninger i vores område på det tidspunkt, DET VAR DER IKKE ???? Oplevelsen var så stærk, at nu 19 år efter kan jeg huske alt meget tydelig og jeg glemmer det aldrig.

Jeg er i dag selv flyvelederbetjent i Københavns Lufthavn, og ved fra mit arbejde at der sker nogle ting i dansk luftrum med jævne mellemrum som ikke kan forklares og derfor IKKE skal forklares, disse oplevelser forsvinder i massen… I løbet af de 19 år har jeg da også oplevede forskellige mærkelige lys på lang afstand, som har bevæget sig yderst mærkeligt, den ene gang på motorvejsbroen mod Amager, hvor flere biler satte farten ned eller bremsede i nødsporet for at observere disse lys. Der kan ingen tvivl være om at UFO´er eksisterer..."

Attesteret
Anonym