Ung kvinde observerer flere UFOer
 

UFO observationssted: True ved Aarhus
Observations-dato: 11. juli 1977 cirka kl. 22:40
Observationstid: 20 minutter

Antal vidner: 3 


True, nær Aarhus
Aarhus, UFO observationsVidnet fortæller

"
I sommeren 1977 flyttede vi til et nyt rækkehus i True ved Aarhus. Da det var nybyggeri var området omkring huset et åbent landskab med udsigt over marker og længere borte, træer.
En aften denne sommer fik jeg en usædvanlig oplevelse.
Klokken var omkring 22:40, da jeg så ud gennem de store vinduer i stuen, som vendte ud mod de åbne marker og træer - ligesom et hegn.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Lige oven over træerne så jeg noget lyse skarpt og klart. Så skarpt, at det næsten ikke kunne tåles at se på det, med det almindelige øje, men kun et øjeblik -  for så vendte det stærke klare lys nedad og spredte sig ned og ud til siden". 

Objektets lys forvandlede sig

"Det klare lys blev forvandlet nogle gange - til et svagt og tiltagende stærkt rødligt lys - for igen, at vende tilbage i perioder til det stærke klare lys.

Observationssteder for UFO tildragelsen

Pludselig var der en omkring 10 små ovale objekter omkring det store  objekt - der var rund og lidt flad midt på. Det virkede som om, at det store objekt havde lem eller døre i bunden, hvor lyset kom ud.
De små objekter var helt grå og uden lys, de svævede med høj hastighed i ryk - for pludselig at stoppe op. Og lige pludselig var alle de små objekter borte, og kort derefter også det store objekt.
Jeg observerede denne hændelse i omkring 20 minutter. Jeg glemmer det aldrig".

Jeg fik vækket min sambo, som var gået til ro, og kaldte ham ind i stuen, og vi var derfor to personer som blev øjenvidne til dette mærkværdige syn.

Jeg har fortalt mine nærmeste om min oplevelse, som man dengang i 1977 ikke talte for højt om, men det jeg observerede er sandt, og jeg så det jeg så, og at der var tale om UFOer.
Jeg har aldrig før eller siden oplevet noget lignende. Nu er det 30 år siden (2007), og jeg tør godt vedgå det, og det sidder stadig fast i min erindring – som en meget stærk oplevelse.

Attesteret,
Evy Vangsgaard
Ny information, august 2011:

Vi modtog den 15. august 2011 en e-mail fra et vidne til ovennævnte UFO observation.

Thomas Jensen skriver:

"For en uge siden kom jeg igen til at tænke på noget jeg oplevede som barn. Jeg har aldrig glemt det, og tænker stadig på det. Jeg er i dag (2011) 45 år gammel.

Kan af gode grunde ikke huske nøjagtig dato på hændelsen, men søgte lidt op på ufo sightings, og faldt over
ufo-sandheden.dk.

Jeg er bosat i Århus, og så til min enorme overraskelse, at der i sommeren 1977 var en person, der i True havde en oplevelse, stort set identisk med min.

Jeg var 11 år på det tidspunkt, og boede dengang i Tilst med mine forældre. Tilst er en lille by som True, og ligger blot ca. 2 km derfra.  

Jeg vågnede en sen aften, og kiggede ud af vinduet fra mit værelse. Sengen stod lige under vinduet, og som så ofte før kiggede jeg ud på stjernehimlen, hvis jeg vågnede sent på aftenen.
Her så jeg et stort stærkt lys ude over markerne, omgivet af adskillige små lys, som bevægede sig rundt, hvor det store virkede til at stå helt stille.
Husker det, som om det var underligt tæt på jorden i forhold til normal flytrafik. Husker også tydeligt, at lyset ændrede farve fra hvidt/gult til mere rødligt.

Observationen varede i flere minutter, måske 10, og endte brat. Ikke som om de fløj væk, men mere som om lyset blot blev slukket.  

Har aldrig sidenhen set noget usædvanligt, men denne oplevelse har forplantet sig dybt i mig, og slipper mig helt sikkert aldrig.  

Du forstår nok min forbløffelse/glæde/forundring over at læse, at en anden person i helt samme område og på samme tid, har haft en nærmest identisk oplevelse med min".
 
Attesteret
Thomas Jensen


Admin:
Tak for din information, hvilket glæder os, men som også utvivlsomt vil glæde den - dengang så unge kvinde -, som berettede om observationen i 1977.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT