UFO observeret af to over Karleby

UFO observeret af par over Karleby
 
UFO-observationssted:
Karleby, Lolland
Observations-dato: 1993-1996, omkring kl. 00.00
Antal vidner: 2

Karleby, Lolland

UFO observation BornholmVidnet forklarer:


"Det drejer sig om en oplevelse, som jeg og min tidligere samlever havde inden for perioden 1993 - 1996, det er det nærmeste jeg kan huske omkring tidspunktet - men som reference kan jeg sige at det var omkring den Sct. Hans aften i det år, hvor man ville lave en lazerkæde langs den jyske vestkyst.

Så om det eventuelt kan have været refleksioner derovre fra ved jeg ikke, men det vil jeg overlade til jer at bedømme.
 
Kort sagt og fortalt:
Nævnte aften var jeg og min tidligere samlever til middag hos nogle venner i Rødby på Lolland. Vi forlod selskabet omkring midnat og undrede os over, da vi kom ud til vor bil, at der var rim på fortovet, altså en rigtig kold midsommernat.

Vi kørte til vort daværende hjem i Karleby (også på Lolland), og da vi holdt i vor indkørsel foran vort hvide hus med sort tag, blev hele facaden pludselig oplyst i en smaragd-grøn farve.
Vi stod ud af bilen og opdagede nu, at det var meget lunt i vejret, nærmest varmt og så kom der en lillebitte lyskugle i samme farve, meget kraftig (på størrelse med en lommelampepære) lynhurtigt hen til huset i omkring 2 meters højde, stod stille i luften nogle få sekunder og forsvandt så om til bagsiden af huset hvor vi kunne se de grønne refleksioner.

Vi skyndte os derom, men da var den forsvundet - til gengæld så vi nu en opflammen af et kraftigt hvidt lys på himlen i sydvestlig retning.
Vi er begge meget openminded og havde en stærk fornemmelse af, at have oplevet noget helt ud over det sædvanlige - vi følte, at vi lige "skulle lande" så vi satte os i vor havesofa og nød den nu meget lune midsommernat, der en halv time tidligere havde været bidende kold.

Vi besluttede at holde tand for tunge omkring denne oplevelse (man skal ikke gøre sig "mærkelig" i så lille et samfund som Karleby).
Men så kommer det morsomme!
Blot 2 dage senere var der en artikel i lokalavisen med billeder af uforklarlige korncirkler i en kornmark et par kilometer i sydvestlig retning fra vort hus!"


Attesteret,
Bjørn L.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT