Familie ser UFO over Jylling

Familie ser UFO over Jyllinge
 
UFO-observationssted: Jyllinge
Observations-dato: 30. august 2008 klokken 21:45
Observationstid: 5 minutter

Antal vidner:
2

Jyllinge, Sjælland

Øjenvidnet fortæller:

"Mulig ufo-observation i Jyllinge, lørdag den 30. august 2008.

Jeg, min mand og vore 2 børn var her til aften på vej hjem på cykel. Tidspunktet var mellem 21.45 og 21.50.
Min mand og vores søn vælger en rute forbi den nye kirke i Jyllinge, i retning mod Nordmarken, mens jeg og min datter vælger at køre på Nordmarksvej, også i retning mod Nordmarken.

Min datter er 7 år og meget træt, og jeg har derfor fokus på at få hende sikkert hjem, men på vej ned ad bakken bemærker jeg, at der ude i græsarealet til venstre for vejen, ud mod Roskilde Fjord, at der nærmest fejer et lys henover, som om en bil lyste ud over – der var bare ikke nogen biler på det tidspunkt.

Jeg når lige at undre mig, men glemmer det så med det samme, da jeg kun tænker på at få min trætte datter hjem.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Men da vi er kommet hjem og vores børn sover, fortæller min mand, at han og min søn så et mærkeligt lys, da de var ud for den nye Jyllinge Kirke. De stoppede op og stod og iagttog det et stykke tid, da de syntes det så mærkeligt ud.

Han beskrev det således:
De ser et meget kraftigt lys der bevæger sig hen over himlen.
Lyset er så kraftigt, at han hurtigt kan se at det ikke er en almindelig flyvemaskine. Det laver en runding og står derefter forholdsvis stille.
Han har optaget det på sin mobil, som dog kun viser en klar lysende, hoppende prik.

Da han fortæller mig dette, kommer jeg i tanke om det fejende lys, som jeg selv så og husker også, at jeg så det netop da vi kørte udfor den nye kirke i Jyllinge.

Har I modtaget andre lignende observationer i dag, eller har I en anden "naturlig" forklaring på det vi har oplevet i dag, så vil jeg være rigtig glad, hvis I kan/vil fortælle mig det.

Det er første gang vi oplever sådan noget, og min mand tror ikke på UFO'er, jeg er dog overbevist om at det må være sådan noget vi har set".

Attesteret
Pia U.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT