To unge piger observerede UFO
- Et søskendepar ser UFO svæve over en større by i Danmark -

UFO observationssted: Kolding
Observations-dato: 16. januar 1998, klokken 22:32
Observationstid: 45 - 60 sekunder

Antal øjenvidner:
2

Kolding

Et søskendepar på henholdsvis 24 og 25 år, som boede et par boligblokke fra hinanden, var sammen i den enes lejlighed i Kolding, en ganske almindelig fredag aften.

De sidder i stuen og taler sammen, da de pludselig ser et svævende lysende objekt stige op mod himlen. "Objektet havde en række lys, ligesom vinduer med lys i", forklarer de, og fortsætter: "Det var lydløst og bevægede sig i nordlig retning".

De observerer objektet i cirka 45 sekunder.

Øjenvidnet SRN tegnede hvad hun observerede

Skitsetegning fremstillet af vidne nummer 1, SRN

"Min søster og jeg sad i sofaen, og da jeg kiggede ud af vinduet, så jeg noget lys som steg opad. Jeg havde aldrig set sådan noget lys før, så jeg spurgte min søster, hvad hun troede det var".

"En stjerne" svarede hun, "men nej, det var det ikke, for den bevægede sig".

Vi blev begge meget interesseret i at finde ud af, hvad det kunne være. "Nu steg objektet pludselig ikke længere opad, men svævede vandret i nordlig retning. Det kom tættere på os, og vi gik derfor ud på altanen.
Vi blev meget bevægede over, at vi ikke kunne høre nogen lyd. Vi talte om lyset fra objektet og om, hvad det kunne være. Så kunne vi ikke længere se det.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"Jeg gik ind i stuen og ville ringe til vores far, som er UFO forsker, for at fortælle, hvad vi havde set".

Øjenvidnet PLN tegnede hvad hun observerede.

Skitsetegning fremstillet af vidne nummer 2, PLN

Min søster gik ind på et af værelserne i min lejlighed, som vender mod Nord. "Det er her! Kom, skynd dig" råbte hun.
"Jeg løb ind på værelset og kiggede på objektet i cirka 10 sekunder, hvorefter det forsvandt ud af syne".

"Vi gik ind i stuen igen og snakkede om, hvad vi havde set. Hvad var det for noget? Hvad var det for noget lys? Hvorfor var der ingen lyd, og så videre."

Attesteret
SRN & PLN.Information / notater, forklaret af administrator ved ufo-sandheden:
Pigerne ringede til mig og fortalte, at de havde observeret noget meget mystisk. Jeg bad dem straks komme over til mig, hvilket de gjorde efter cirka 15 minutter.

Jeg bad hver af pigerne gå ind på hvert et værelse, så de ikke kunne tale med hinanden, og dermed påvirke hinanden. Jeg bad dem hver især om at tegne det, som de havde set fra lejligheden.
Resultatet af det som de uafhængige af hinanden tegnede, havde forbavsende store ligheder. Du ser de to forskellige tegninger her på siden.

Vi kan hurtig og sikkert dokumentere, at der ikke er tale om hverken et fly eller en helikopter. Tegningerne viser hvad de så med deres egne øjne, samtidig med at objektet ikke havde nogen form for lyd, rotorer eller vinger.
Pigerne var blevet øjenvidne til et UFO, som samtidig var rimelig tæt på dem under observationen.

Tildragelsen fandt sted den 16. januar 1998. Trods oplevelsens klarhed tier pigerne stadig om deres oplevelse til andre, da langt de fleste ikke forstår sig på den kendsgerning, at vi bliver besøgt af individer fra fjerne planeter, og at de fremmede benytter sig af fartøjer og teknologier, som langt overstiger, hvad jordiske individer kan præstere. Pigernes navne er derfor beskyttede for offentligheden.

Attesteret,
Poul-Erik Nielsen
ufo-sandheden.dk

 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT