UFO aktivitet over Grenaa skræmte ung kvinde
- observerede 12 små og 2 store UFOer -

UFO Observationssted:
Grenaa, Jylland, Danmark
Observations-dato: April måned, 2012
Antal øjenvidner:
2

Grenaa

Observationssted, Grenaa, Jylland, Danmark Den 29 årige kvindelige observatør fortæller:

"En aften i april måned, 2012, tog en kammerart og jeg ud for at studere nattehimmelen.
 
Det var en stjerneklar aften, og selvom det var mørkt var himmelen lyst godt op, blandt andet fra lys på havnen i Grenaa.
Lyset gjorde at det var muligt at skimte undersiden af objekterne.

På et tidspunkt ser vi, at der til venstre og næsten lige over vor bil, er en genstand der ligner et fly – sådan hastighedsmæssigt. Vi kører ind til siden af vejen og åbner vinduerne i bilen for at få et bedre udsyn, og vi opdager da at der er 12 små hvide/orange lys.

Det ligner ikke noget vi har set før. Jeg ser, at der til højre for os kommer en magen til, og de er fuldstændig lydløse.
Objekt observeringer Grenaa 2012
Objekt observeringer over Grenaa, april 2012


Pludselig dukker der nogle små flyvende objekter op som pulserer langsomt i en meget klar orange farve. De flyver meget lavt og hurtigt. I samme øjeblik opdager jeg, at en flyvemaskine, et godt stykke fra os på vor højre side, kommer nærmere hen imod os, og den kan tydeligt høres.

Et af de små orange farvede lysende objekter svæver hen under flyvemaskinen, og følger den der i et stykke tid, hvorefter den svinger og accelerer kraftigt hen imod de to store objekter, som er langt fra os.
Vi kan stadig se ét af de små orange farvede objekter.

Nu siger jeg til min kammerat at jeg gerne vil væk, for jeg synes, det er enormt skræmmende at disse objekter er så tæt på.
Vi ruller vinduerne op igen og kører hjemad, men da vi kommer rundt i svinget ved HSM Industri i Grenaa, kan jeg igen se et at de små orange farvende lysende objekter, og at den holder samme fart som bilen.
Jeg bliver meget skræmt og drejer ind ad den første vej hvor der er nogle huse. Herefter mister vi kontakten til det lysende orange farvede objekt. Jeg har aldrig været så skræmt og er overbevist om at det ikke var fly vi så den aften."

Attesteret
Maria Nors

Notater fra den kvindelige observatør:

"De store objekter vi observerede, var størrelsesmæssigt som et fly.

Siden jeg var lille har jeg interesseret mig meget for UFOer. Her i Grenaa og omegn har jeg efterhånden set nogle stykker. Jeg tager det helt seriøst, for jeg er overbevist om, at der er mere og andet derude, end vi lige véd.  
De sidste par år er det blevet en hel hobby for mig at undersøge hvad det er. Jeg har undersøgt Internettet og studeret emnet i bøger, for at kunne skelne mellem flyvemaskiner, helikoptere og uidentificerede flyvende objekter.
Dette er dog en af de mest "aktive" aftener.

Det UFO som fulgte min bil, befandt sig maksimalt 100 meter fra os, og det var rigtig tydelig. Det er dog ikke let at lave en tegning som ligner det – men objektet var meget kraftigt lysende, næsten som en lille sol og dæmpede sig så ned og blev sådan helt metallisk."


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT