Lyste som stjerne, flyttede sig med zig-zag bevægelser
  
 
UFO observations-sted: Greve
Observations-dato: 22. august 2012, kl. 23.54
Antal øjenvidner:
1

Greve

Observationssted, Greve, DanmarkØjenvidnet beretter:


"Jeg kiggede på himmelen i nordvestlig retning, og så på karlsvognen og observerede en ekstra stjerne nord for den anden stjerne .

Jeg så det i omkring 2 minutter.

Det blinkede en gang og bevægede sig til højre og skråt nedad med høj fart, og bevægede sig så igen til højre og var borte.

Da "stjernen" eller objektet bevægede sig, foregik det med zig zag bevægelser".


Attesteret,
Paul.


Vejret over Danmark, 22. august 2012 klokken 23.30sådan finder du karlsvognen på stjernehimmelensådan finder du karlsvognen på stjernehimmelenLokation af Karlsvognen på stjernehimmelen
  

Stjernehimmelen:
Når stjernehimmelen over en nat ændrer sig over vore hoveder, er det et resultat af jordens drejning.
Stjernernes indbyrdes placering og stjernebilledernes form ændres ikke.
Planeternes og Månens placering ændres i forhold til hinanden - Solen, Månen og planeterne bevæger sig set fra jorden på en linie over himmelen.
 
Stjernene er tilsyneladende stationære - deres indbyrdes placering i universet ser vi som den samme hver nat, den ændres ikke.

Stjernerne i stjernebillederne har ikke noget at gøre med hinanden astronomisk set. De kan være endog særdeles fjernt fra hinanden: Den nærmeste stjerne i Karlsvognen er 60 lysår borte fra os, den fjerneste er 110 lysår borte og i Orion er afstanden fra 70 til 2.300 lysår!

Men det at nogle stjerner set fra Jorden ligger tæt på hinanden, og danner en figur gør, at vi kan sætte dem sammen i et stjernebillede.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT